Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Σκέψεις Τέβες για Μπόκα Τζούνιορς!!

Ο Κάρλος Τέβες παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να επιστρέψει στην αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς, ειδικά τώρα που έχει στον πάγκο τον Κάρλος Μπιάνκι.

Σκέψεις Τέβες για Μπόκα Τζούνιορς
Η αγάπη του Κάρλος Τέβες για τη Μπόκα Τζούνιορς είναι δεδομένη και το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος. Άλλωστε, με τη φανέλα του συλλόγου, που φόρεσε την τετραετία 2001-04 κατέκτησε τέσσερις τίτλους συνολικά (Απερτούρα 2003, Κόπα Λιμπερταδόρες 2003, Διηπειρωτικό Κύπελλο 2003 και Κόπα Σουνταμερικάνα 2004).

Μιλώντας στο ESPN, παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να επαναπατριστεί και να αγωνιστεί πάλι με τη φανέλα της ομάδας. «Η θέληση για επιστροφή υπάρχει πάντα, ιδιαίτερα όταν στον πάγκο βρίσκεται ο Κάρλος Μπιάνκι. Θα ήθελα να επιστρέψω και να φορέσω τη φανέλα της ομάδας, που αγαπώ» τόνισε ο 28χρονος Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Αναφερόμενος στην εθνική Αργεντινής παραδέχθηκε ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή υπάρχουν καλύτεροι επιθετικοί από αυτόν και ορθώς καλούνται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Στην εθνική ομάδα υπάρχουν καλύτεροι επιθετικοί από εμένα. Αυτή τη στιγμή είναι ένα επίπεδο πάνω από εμένα. Ένας άνθρωπος πρέπει να έχει το… μεγαλείο να πει ότι η εθνική δεν τον χρειάζεται πια…».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: