Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συμπληρώνεται το καρέ των ημιτελικών!!

Το τελευταίο εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ιταλίας διεκδικούν απόψε η Φιορεντίνα με τη Ρόμα, στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αρτέμιο Φράνκι στις 22:00.

Συμπληρώνεται το καρέ των ημιτελικών
Είναι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν ένα από τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ και του Γιουρόπα Λιγκ. Η Φιορεντίνα και η Ρόμα, ωστόσο, γνωρίζουν πως υπάρχει ένας πιο σύντομος, από το πρωτάθλημα, δρόμος, ο οποίος οδηγεί στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Αυτός του Κυπέλλου Ιταλίας.

Για να προκριθεί στον ημιτελικό η γηπεδούχος Φιορεντίνα θα στηριχτεί στον Στέβαν Γιόβετιτς, τον οποίο αναμένεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Αντίθετα αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πιζάρο και του Μπόρχα Βαλέρα, οι οποίοι εξακολουθούν να ταλαιπωρούνται από τραυματισμό. Ο προπονητής των «Βιόλα» τονίζει πως το παιχνίδι είναι σημαντικό και το βλέπει σαν ένα τελικό, ο νικητής του οποίου εξασφαλίζει τη συμμετοχή του στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Η Ρόμα ταξιδεύει για τη Φλωρεντία αντιμετωπίζοντας σοβαρά προβλήματα. Ο Φραντσέσκο Τότι απουσιάζει λόγω τραυματισμού, ενώ ο Λαμέλα και ο Οσβάλντο είναι τιμωρημένοι. Μέσα σε όλα ήρθε και η απόφαση του Ζντένεκ Ζέμαν να μην συμπεριλάβει στην αποστολή τον Μαρκίνο, ο οποίος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο Βοημός τεχνικός είναι αναγκασμένος, συνεπώς, να κάνει πολλές αλλαγές, ειδικά στην επιθετική του γραμμή.

Το ματς θα διεξαχθεί στο Αρτέμιο Φράνκι και θα ξεκινήσει στις 22:00. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νικόλα Ριτσόλι.

Αν η κανονική διάρκεια του αγώνα δεν αναδείξει νικητή, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και, αν χρειαστεί, πέναλτι.

Η ομάδα που θα προκριθεί θα αντιμετωπίσει την Ίντερ σε διπλό ημιτελικό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: