Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μεταγραφή που εξυπηρετεί ένα πλάνο

O Δημήτρης Στρατής γράφει το αγωνιστικό πλάνο που θα έχει ο ΠΑΟ, αν αποκτηθεί ο Σισέ.
Ο Νίκος Νιόπλιας δήλωσε στο Sportdog.gr ότι δεν έχει καμιά αμφιβολία για την δυνατότητα του Τζιμπρίλ Σισέ να πετύχει διψήφιο αριθμό γκολ σε μισό γύρο στη Σούπερ Λίγκα, χωρίς να κρύψει τον προβληματισμό του για το ότι ο Γάλλος δεν θα έχει στο πλευρό του, τους μεγάλους παίκτες που συνεργάστηκε τις σεζόν 2010-2011!
Από την άλλη αποτελεί πρόκληση η ιδέα του παντρέματος του 31χρονου σταρ με παιδιά που σε σχέση με τους πρώην συναδέλφους τους βρίσκονται ένα επίπεδο πάνω σε ταχύτητα. Με εξαίρεση τον Λέτο και τον (άτεχνο) Σαλπιγγίδη, κανείς άλλος παίκτης του ΠΑΟ δεν μπορούσε να σταθεί δίπλα στον Τζιμπρίλ σε θέμα γρηγοράδας, ίσα ίσα που η παρουσία Ζιλμπέρτο, Καραγκούνη, Κατσουράνη προσέδιδε ανομοιομορφία στην επιθετική γραμμή που την τελευταία σεζόν του Γάλλου ξεπέρασε τα όρια.
Οι μακρινές μπαλιές από την άμυνα με στόχο τον κορυφαίο γκολτζή (και τους συμπαίκτες του ν' ακολουθούν αγκομαχώντας 5-6 μέτρα πίσω του) έκανε το τριφύλλι προβλέψιμο, το θέαμα ήταν άθλιο κι ο κόσμος κόντευε να πέσει σε κατάθλιψη βλέποντας ρόστερ 30.000.000 ευρώ να γίνεται ρόμπα μέσα στο ΟΑΚΑ από την Λάρισα και τον Πανσερραϊκό! leoforos gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: