Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Φουλ του… «Χ»

Με τα τέσσερα από τα πέντε ματς της Football League 2 να λήγουν ισόπαλα με 1-1, ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου.

Φουλ του… «Χ»
Χωρίς σπουδαίες αλλαγές στη βαθμολογία βρήκε το πέρας της 10ης αγωνιστικής τις περισσότερες ομάδες της Football League 2 στον Νότιο όμιλο, αφού οι τέσσερις από τις πέντε αναμετρήσεις «κόλλησαν» στο 1-1!

Η μοναδική ομάδα που πανηγύρισε «τρίποντο» ήταν εκείνη του Αστέρα Μαγούλας, που στην έδρα της νίκησε με σκορ 2-1 τον Πανηλειακό, με αποτέλεσμα να «σκαρφαλώσει» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τώρα, όσον αφορά στα υπόλοιπα ματς, ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος στην έδρα της Κορίνθου ήρθε 1-1. Ωστόσο, ακόμη και έτσι παρέμεινε στην κορυφή, διατηρώντας το αήττητο σερί του. Στο 1-1 έμεινε και η αναμέτρηση του Φωστήρα με τον Αχαραναϊκό στον Ταύρο, ενώ με το ίδιο σκορ τελείωσε και το ματς των Χανίων με την Καλαμάτα στην Κρήτη. Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι ανάμεσα στην Γλυφάδα και την Επισκοπή στα νότια προάστια, με τις δύο ομάδες να σημειώνουν από ένα τέρμα.


Τετάρτη (16/1)

Φωστήρας – Αχαρναϊκός 1-1
Κόρινθος – Παναιγιάλειος 1-1
Α.Ο. Χανιά – Καλαμάτα 1-1
Α.Ο. Γλυφάδας – Επισκοπή 1-1
Αστέρας Μαγούλας – Πανηλειακός 2-1

* Ρεπό έχει η Προοδευτική.

** Ο Ρούβας παίρνει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς, καθώς το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα δεν θα διεξαχθεί λόγω απόσυρσης της ομάδας της Καισαριανής από το πρωτάθλημα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: