Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

«Πραγματικός σέντερ φορ ο Περόνε»

Την καλύτερη χρονιά της καριέρας του στην Ελλάδα διανύει ο Εμανουέλ Περόνε και ο Σάκης Τσιώλης τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

«Πραγματικός σέντερ φορ ο Περόνε»
Ο Αργεντινός στράικερ του Αστέρα Τρίπολης έχει ήδη πετύχει 7 γκολ σε 11 ματς και απέχει μόλις ένα από το να ισοφαρίσει το προσωπικό ρεκόρ του από το 2009-10 όταν είχε βρει δίχτυα 8 φορές με τη φανέλα του Ατρόμητου.

Μπορεί οι επιδόσεις του Περόνε να εκπλήσσουν τους περισσότερους, όχι όμως και τον Τσιώλη. Ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στη «SportDay», έπλεξε το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή του, τον οποίο γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στον Ιωνικό:

«Από τότε που τον είχα στον Ιωνικό, αυτός ήταν ο Περόνε. Ένας παίκτης με πολύ καλή ποιότητα και τελειώματα φάσεων. Έχει τη σωματοδομή ενός πραγματικού σέντερ φορ.

Ξεχωρίζει γιατί μπορεί και ο ίδιος να δημιουργεί και να συνεργάζεται με τους συμπαίκτες του. Δεν περιμένει τη μια επαφή για το γκολ. Πάντα ήταν παραγωγικός. Ίσως φέτος να έχει ταιριάξει η χημεία του με τα παιδιά που παίζουν στα χαφ και τον βοηθούν περισσότερο στο παιχνίδι του»
, εξήγησε ο προπονητής των Αρκάδων στη «SportDay».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: