Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Θα τους στείλει στη φυλακή…!

Έτοιμος να κινηθεί δικαστικά κατά αυτών που υπεξαίρεσαν τα χρήματα της Νίκης Βόλου και την έφεραν σε αυτή τη δεινή οικονομική θέση είναι ο Ανδρέας Πάτσης.

Θα τους στείλει στη φυλακή…
«Υπάρχουν VIP κελιά στον Κορυδαλλό, τα οποία χωρούν και άλλους».

Με αυτά τα λόγια ο Ανδρέας Πάτσης έστειλε ένα μήνυμα ότι θα κινηθεί κατά όλων αυτών που υπεξαίρεσαν χρήματα από τη Νίκη Βόλου και την έφεραν σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση.

Ο πρόεδρος της ομάδας μίλησε επιπλέον για τους οπαδούς, αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ανδρέας Πάτσης:

«Υπήρξε μια κατασπατάληση των χρημάτων της Νίκης τα οποία προέρχονταν από τις χορηγίες του δημοσίου τα έτη 2007 ως 2011 είτε από φιλάθλους είτε από διαφημίσεις είτε από οτιδήποτε άλλο. Επειδή όμως δεν υπήρχαν στοιχεία ήδη έχουμε βάλει ορκωτούς λογιστές που κάνουν πλήρη αποτύπωση. Μέσα στο Φλεβάρη εγώ θα καταθέσω μήνυση για κακουργήματα κατά όσων διοίκησαν ή ενεπλάκησαν με οποιονδήποτε τρόπο την τελευταία εξαετία στη Νίκη Βόλου και κατά την προσωπική μου άποψη και εκτίμηση και βάσει των εγγράφων που έχω “έφαγαν” στην κυριολεξία τα χρήματα παραδίδοντας ένα απόλυτο χάος. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι για κάποιους ανθρώπους στο Βόλο και στην Αθήνα θα υπάρχει ένα πολύ θερμό καλοκαίρι και υπάρχουν VIP κελιά στον Κορυδαλλό τα οποία χωρούν και άλλους. Δεν θα κάνω καθόλου πίσω σε αυτή την ιστορία για λόγους αρχής, τάξης και ηθικής», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με τους οπαδούς της Νίκης Βόλου, είπε: «Η Νίκη αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα και πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Αυτοί οι οποίοι ηγήθηκαν της Νίκης Βόλου τα τελευταία χρόνια κατόρθωσαν κάτι απίστευτο. Να απαξιώσουν και να στερήσουν από τον κόσμο να είναι περήφανος για την ομάδα του. Έδιωξαν τον κόσμο. Αυτό το πράγμα χρόνο με το χρόνο αποδυνάμωσε και απαξίωσε τον κόσμο. Τηρουμένων των αναλογιών αυτών θεωρώ ότι μέχρι τώρα η προσέλευση του κόσμου είναι πολύ ικανοποιητική και πιστεύω ότι και με την προσπάθεια που κάνω και η ίδια η ομάδα θα φανεί η πραγματική δυναμική του λαού της Νίκης Βόλου».

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας, τόνισε: «Είχαμε πει από την αρχή πως θα κάνουμε μεταγραφές ουσίας και όχι εντυπωσιασμού. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, να έχουμε μια καλή ποιοτική ομάδα και να χαιρόμαστε το θέαμα και το αποτέλεσμα και όλα τα άλλα θα έρθουν. Έχουμε ακόμα 25 αγωνιστικές και θα δείτε πάρα πολλές αυξομειώσεις και ανατροπές. Καθίσαμε με το τεχνικό τιμ και κάναμε ένα προγραμματισμό. Προσπαθήσαμε να ολοκληρώσουμε τον προγραμματισμό μας με την έναρξη του νέου έτους για να έχουμε έτοιμους παίκτες. Εμείς αυτή τη στιγμή κατά 90% έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές όπως και τις αποδεσμεύσεις. Εάν στο υπόλοιπο βρούμε κάτι που θα πιστέψουμε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τότε προφανώς και θα κινηθούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: