Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Συλλήψεις στην Καρδίτσα και ανακοίνωση από την Αναγέννηση!

Στη σύλληψη δύο νεαρών, 22 και 26 ετών και το σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος ενός 25χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Καρδίτσας στη διάρκεια του αγώνα της Αναγέννησης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς την περασμένη Κυριακή.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αγώνα στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας, οι συλληφθέντες έριξαν εναντίον των φιλάθλων του Απόλλωνα κομμάτια τσιμέντου που αποκόλλησαν από την κερκίδα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

Χθεςε το βράδυ πάντως η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα, με αφορμή και τις δηλώσεις του προέδρου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη για τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση της Καρδίτσας:
"Με πραγματική έκπληξη διαβάσαμε τις δηλώσεις του προέδρου του Απόλλωνα Καλαμαριάς κ. Χαραλαμπίδη σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή στο δημοτικό στάδιο της Καρδίτσας.

Προς αποκατάσταση της πραγματικότητας οφείλουμε να διευκρινίσουμε τα παρακάτω:

1. Η διοίκηση της Αναγέννησης κατά πάγια συνήθειά της και βάσει πάντα των αρχών που ασπάζεται φιλοξένησε κατα τρόπο άψογο την αποστολή του Απόλλωνα Καλαμαριάς, τους εκπροσώπους της διοίκησης, το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους φιλάθλους της. Το ίδιο πράττει σε κάθε αποστολή ομάδας που έρχεται στην Καρδίτσα και γι' αυτό το λόγο εισπράττει τα ευχαριστήρια των φιλοξενουμένων ομάδων.

2. Παρά το γεγονός ότι το μάτς είχε τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι και στο γήπεδο βρέθηκαν περισσότεροι απο 2.500 φίλαθλοι της ομάδας μας όλα κατα τη διάρκεια του αγώνα κύλησαν ομαλά και δεν σημειώθηκε το παραμικρό. Με τη λήξη του αγώνα όλοι οι εμπλεκόμενοι έφυγαν απο το γήπεδο ήρεμοι, μέσα σε θαυμάσιο κλίμα, χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό. Γι' αυτό το λόγο άλλωστε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Καλαμαριάς κ. Παντζιαράς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα μας.

3. Παρά τις επιφυλάξεις της αστυνομικής διεύθυνσης για τη μετακίνηση οπαδών του Απολλωνα Καλαμαριάς επειδή το μάτς είχε χαρακτηριστικά ντέρμπι, η διοίκηση της Αναγέννησης αποδέχθηκε το αίτημα και εισηγήθηκε θετικά για την μετακίνηση των φιλάθλων απο τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα τους παραχωρήθηκε μια ολόκληρη εξέδρα χωρητικότητας 2.500 θέσεων (πέταλο) και κάναμε ό,τι μπορούσαμε ως διοίκηση για να έχουν όλες τις ανέσεις για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

4. Στο ημίχρονο του αγώνα είναι γεγονός ότι σημειώθηκαν κάποιες αψιμαχίες μεμονωμένων φιλάθλων που για μάς είναι ακατανόητες και τις ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ. Δεν εκφράζουν τέτοιες συμπεριφορές το πνεύμα της ομάδας μας απ' οπου κι αν προέρχονται και φυσικά είμαστε απέναντι.

Η Αναγέννηση έχει γράψει ιστορία στο θέμα της φιλοξενίας, ουδέποτε δημιουργησε γεγονότα εις βάρος άλλων ομάδων και αυτό αποδεικνύεται απο τις δηλώσεις και τα ευχαριστήρια ομάδων που έχουν επισκεφθεί το γήπεδό μας. Σε καμμία περίπτωση μεμονωμένα γεγονότα δεν μπορούν να αμαυρώσουν το όνομα του συλλόγου και τη φιλοσοφία του.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: