Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τι συνέβη ανάμεσα στη Τζούλια και σ’ ένα παρκαδόρο;

H αυτοαποκαλούμενη απόλυτη Ελληνίδα Star παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με έναν παρκαδόρο, διότι της έκανε καμάκι κι εκείνη δεν ήθελε...
Τι συνέβη ανάμεσα στη Τζούλια και σ’ ένα παρκαδόρο;
Απλά ο άνθρωπος τόλμησε να της ζητήσει να πληρώσει το πάρκινγκ που άφησε το αυτοκινητό της!
"Μα δε με γνωρίζεις; Πως τολμάς να μου ζητάς λεφτά" φαίνεται να του είπε η Τζούλια, ενώ μετά ξεκίνησε να του πουλάει μούρη για το ποια είναι και τι θα του κάνει αν επιμένει να της ζητά λεφτά!

Μα πως είναι δυνατόν να μην γνώριζε την... απόλυτη ελληνίδα σταρ...

Πηγή: Down Town

Πλάκα μάς κάνουν με την τετραετία σε Μπέο!

Να κάνουμε μια ερώτηση; Αν για όσα έκανε ο Μπέος στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός έπρεπε να φάει τέσσερα χρόνια αποβολής, τότε με πόσους αιώνες έπρεπε να έχουν ήδη τιμωρηθεί αρκετοί Έλληνες παράγοντες;
Πλάκα μάς κάνουν με την τετραετία σε Μπέο!
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και ο ίδιος ο Μπέος που έχει προκαλέσει παρόμοια σκηνικά τόσες και τόσες φορές, γιατί τιμωρήθηκε μόνο για το συγκεκριμένο ματς με τετραετή αποβολή από τα γήπεδα κι όχι και προηγουμένως; Μήπως έβαλε γλώσσα μέσα του όλη την αγωνιστική περίοδο; Όχι.
Κάτι τέτοια γίνονται, λοιπόν, και ο κόσμος ακούει αποφάσεις πειθαρχικών επιτροπών ΕΠΟ και φεύγει τρέχοντας. Είναι δυνατόν από τον Απρίλιο να βγαίνει η απόφαση τώρα; Και γιατί τώρα κι όχι πριν ή μετά; Μα είναι απλό το «γιατί». Επειδή ο Μπέος αυτή τη στιγμή είναι πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε να κάνει κάποιο τηλέφωνο στους γνωστούς του, ούτε να βγει στα κανάλια να δώσει το σόου του, ούτε να μπουκάρει στην ΕΠΟ για τσαμπουκάδες, όπως στο παρελθόν.
Αυτά, λοιπόν, είναι για τα μάτια του κόσμου και μόνο. Όσο ο Μπέος ήταν πανίσχυρος, δεν τον άγγιζε κανένας. Τώρα που έχει βρεθεί σ’ αυτή τη θέση να διώκεται για κακουργήματα, είναι πανεύκολη μια καμπάνα και τεσσάρων και δεκατεσσάρων χρόνων.
Ενώ, με την σημερινή λογική της πειθαρχικής επιτροπής, θα έπρεπε και αυτός, αλλά και τόσοι άλλοι παράγοντες να έχουν ήδη εισπράξει ποινές δεκαετιών. Οργίασαν κι εντός κι εκτός γηπέδων κάποιοι την σεζόν που μας πέρασε. Τους πείραξε κανείς; Όχι, βέβαια. Και το ερώτημα είναι τι αξιοπιστία μπορεί να έχουν τέτοιες αποφάσεις και πόσο ανεβάζουν το κύρος των ήδη υποβαθμισμένων στην συνείδηση του κόσμου πειθαρχικών οργάνων των ομοσπονδιών...sportdog gr

ΠΑΣ με Μπεσέρα!

Στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Λεάντρο Ροντρίγκο Μπεσέρα. Ο 27χρονος Αργεντινός τα έχει βρει σε όλα με τους Γιαννιώτες και δεν αποκλείεται ακόμη και εντός της ημέρας να υπάρχουν οι σχετικές ανακοινώσεις της απόκτησής του.
ΠΑΣ με Μπεσέρα!
Ο Μπεσέρα αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αν και όπως φαίνεται ο Στεφάν Ντεμόλ τον προορίζει για το αριστερό άκρο. Γεννήθηκε στην Κόρδοβα, έχει ύψος 1,75μ και την σεζόν που πέρασε αγωνίστηκε στην Ατλέτικο Τουκουμάν, καταγράφοντας 21 συμμετοχές και τρία γκολ.
Πηγή: exedra.gr

«Τερματοφύλακα θέλουν στην ΑΕΚ ή απορροφητήρα;»

Ρε παιδιά, ξέρετε τι ποσό διαθέτει η ΑΕΚ για την αγορά του νέου… αντί-Σάχα, κάτω από τα γκολπόστ;
«Τερματοφύλακα θέλουν στην ΑΕΚ ή απορροφητήρα;»
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ΑΕΚ διαθέτει περίπου 250.000 ευρώ για τη συγκεκριμένη θέση και δεν θέλει να ξεφύγει οικονομικά από αυτό το ποσό.
Σίγουρα, η Ένωση έχει πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά σε μια θέση νευραλγική δεν είναι δυνατόν να έχει τόσο σφιχτή πολιτική.
Τερματοφύλακα θέλουν να πάρουν ή απορροφητήρα εκεί στην ΑΕΚ; Έτσι να τα τρώει όρθιος από όλες τις μεριές και στις σέντρες να μένει κολλημένος στη γραμμή του;   sportdog gr

Και ο ΠΑΟΚ θέλει το… λιοντάρι

Τον Γιώργο Γεωργιάδη θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος καταθέτει πρόταση στον Πανσερραϊκό.
Και ο ΠΑΟΚ θέλει το… λιοντάρι
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ετοιμάζει άμεσα επίσημη πρόταση αφού η ΑΕΚ έχει παγώσει τις εξελίξεις λόγω της τιμής που έθεσε ο Πέτρος Θεοδωρίδης για τον παίκτη.
Έτσι ο ΠΑΟΚ μπήκε σφήνα και απ’ ότι φαίνεται συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.
 

Λοκ άουτ στο ΝΒΑ!

Το λοκ άουτ στο ΝΒΑ είναι γεγονός. Οι ιδιοκτήτες δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν με την Ένωση των παικτών για τη νέα συλλογική σύμβαση και στο πρωτάθλημα μπαίνει... λουκέτο.

Τον ζητούν κι ας τον καταζητούν!

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι αληθινό. Οι οπαδοί του Ηρακλή ψήφισαν υπέρ της εμπλοκής της οικογένειας Ψωμιάδη στην ΠΑΕ! Μπροστά στα κάλλη της Σούπερ Λίγκα τι είναι ο πόνος;
Τον ζητούν κι ας τον καταζητούν!
Υπέρ της εμπλοκής του Ψωμιάδη (Μάκη ή Σταύρο, δεν ξέρουμε ακόμα!) στην ΠΑΕ Ηρακλής, τάχθηκε η πλειοψηφία των φίλων του Ηρακλή που συμμετείχαν στην σημερινή εκλογική διαδικασία του Ερασιτέχνη και μαλιστα με ποσοστό περίπου 75%!!
Από τους 412 κυανόλευκους οπαδούς που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, το 74,5% (298) ψήφισαν υπέρ της οικογένειας Ψωμιάδη και το 25,5% (102) κατά. Εννιά ήταν τα λευκά και τρία τα άκυρα.
Αυτό που μένει να δούμε είναι και ποια θα είναι η αντίδραση της οικογένειας, με τον πατέρα καταζητούμενο και τον γιο έξω με περιοριστικούς όρους…sportdog gr

Δύο… κανονιές από Σίτι!

Με πράξεις έδειξε το ενδιαφέρον της για τους Γκαέλ Κλισί και Σαμίρ Νασρί η Μάντσεστερ Σίτι. Όπως μετέδωσε το «SkySports», οι «πολίτες» κατέθεσαν επίσημη πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση των δύο Γάλλων!

Οι πληροφορίες του αγγλικού Μέσου κάνουν λόγο για δελεαστική πρόταση, ύψους 20εκατ. λιρών για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό και… σχεδόν τελειωμένη συμφωνία για την αγορά του αριστεροπόδαρου αμυντικού, έναντι 7εκατ. λιρών!

Αν συνυπολογίσουμε και τη διαφαινόμενη μετακόμιση του Σεσκ Φάμπρεγκας στη Βαρκελώνη, τότε οι «κανονιέρηδες» βρίσκονται πολύ κοντά στο να χάσουν τρία από τα βασικά στελέχη τους.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε καλό δρόμο για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Νασρί!

Χρόνια Πολλά, σε σένα...!!

Γενέθλια έχει σήμερα ο Σάκης Τσιώλης!
Χρόνια Πολλά, σε σένα...
Ο προπονητής του Άρη κλείνει την Πέμπτη τα 52 του και άπαντες στο στρατόπεδο των Θεσσαλονικέων του ευχήθηκαν να τα εκατοστίσει…
Τον Τσιώλη βέβαια δεν τον ξεχνούν ούτε στη Λάρισα στην οποία καταξιώθηκε ως ποδοσφαιριστής.
Διαβάστε το αφιέρωμα που το έφτιαξε το «βυσσινί», aelole.blogspot.com: Τα 52 του χρόνια κλείνει σήμερα Πέμπτη, ο παλαίμαχος άσος των «βυσσινί» και νυν προπονητής του Άρη, Σάκης Τσιώλης. Ο Σάκης Τσιώλης γεννήθηκε στην Καρδίτσα στις 30 Ιουνίου του 1959 και ακολούθησε το όνειρό του! Έγινε ποδοσφαιριστής ξεκινώντας την καριέρα του, το 1977 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Σε ηλικία 22 ετών, μεταγραφήκε στην ΑΕΛ, γνωρίζοντας μεγάλες στιγμές και επιτυχίες με τη «Βασίλισσα της Θεσσαλίας». Έπαιξε από το 1982 ως 1989, έχοντας 142 συμμετοχές και 9 γκολ με το «άλογο» στο στήθος στην Α' Εθνική. Ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που το 1985 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ τρία χρόνια αργότερα βοήθησε τα μέγιστα, ώστε ο σύλλογος του κάμπου να κατακτήσει και το πρωτάθλημα. Το 1989 θα μετακομίσει στη Νίκαια για χάρη του Ιωνικού, όπου έμεινε μέχρι το 1993. Ακολούθως αγωνίστηκε στον Πανηλειακό, για τρία χρόνια και κρέμασε τα παπούτσια του στον Αστέρα Αμαλιάδας το 1997. Αξίζει να σημειωθεί πως φόρεσε και τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος 4 φορές, σημειώνοντας 1 τέρμα.

Επιμένουν… ειρηνικά!!

Aν και τα χθεσινά επεισόδια αμαύρωσαν μια ακόμη ειρηνική διαμαρτυρία, οι «αγανακτισμένοι» φωνάζουν «είμαστε εδώ».
Επιμένουν… ειρηνικά
Μία ημέρα μετά τα θλιβερά επεισόδια οι Αγανακτισμένοι θα δηλώνουν και πάλι παρόντες στο Σύνταγμα και θα επιστρέψουν στο σημείο για να δηλώσουν την εναντίωσή τους στην οικονομική εξαθλίωση που βιώνουν, η οποία μάλιστα θα γίνει ακόμα χειρότερη, μετά την υπερψήφιση τόσο του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, αλλά και του εφαρμοστικού νόμου.
Το ραντεβού για απόψε είναι στις 18:00, σε ένα Σύνταγμα που αν και συμμαζεύτηκε από τα επεισόδια, μυρίζει ακόμα χημικά. Οι Αγανακτισμένοι προσπαθούν στην πλατεία Συντάγματος να ξαναφτιάξουν τις σκηνές τους, τα ιατρεία, τις μονάδες φαγητού και όλο το μικρό χωριό που είχαν δημιουργήσει.
Από τις 19:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιούν το δικό τους συλλαλητήριο και το κέντρο αναμένεται να υποστεί κυκλοφοριακό… έμφραγμα.
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο newstoday.gr

Και τώρα, τρέξιμο... κυριολεκτικά!!

Με διπλές καθημερινές προπονήσεις θα πάνε οι «πράσινοι» μέχρι την αναχώρησή του για την Αυστρία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Και τώρα, τρέξιμο... κυριολεκτικά
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκινάει τις διπλές προπονήσεις, με τις οποίες λογικά οι «πράσινοι» θα συνεχίσουν μέχρι την αναχώρησή τους την επόμενη Παρασκευή για το Κοτσμπούχελ.
Δεν αποκλείεται βέβαια, την Πέμπτη, ο Πορτογάλος τεχνικός να τους χαρίσει την απογευματινή (18:00) προκειμένου να περάσουν λίγες ώρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Μέχρι τότε θα έχουν ενσωματωθεί και όσοι απουσιάζουν... Ο Γιόσου Σαριέγκι δηλάδή (Σάββατο), αλλά και οι Έλληνες διεθνείς (Νίνης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Κοτσόλης) μαζί με τον Σεντρίκ Καντέ.
Πηγή: leoforos.gr

Υπάρχει... πράσινη ζωή μετά τους Γιαννακόπουλους;

Ο Παναθηναϊκός είναι κυρίαρχος την τελευταία 15ετία, αλλά η απόφαση των αδερφών Γιαννακόπουλων να αποχωρήσουν τον κάνει να αναρωτιέται για το μέλλον του.
Υπάρχει... πράσινη ζωή μετά τους Γιαννακόπουλους;
Σε 24 χρόνια παρουσίας έχουν καταφέρει να κάνουν την ομάδα συνώνυμο της επιτυχίας. Τα 6 ευρωπαϊκά τρόπαια από το 1996 κι έπειτα «μιλούν» από μόνα τους. Άλλα τόσα, όμως, λέει η απόφασή τους να αποχωρήσουν. Στο άκουσα της ανακοίνωσης της επιθυμίας του οι περισσότεροι σίγουρα αναρωτήθηκαν πώς θα είναι η επόμενη ημέρα. Και δυστυχώς τα πρώτα σημάδια δεν είναι ενθαρρυντικά. Μόλις χθες, άλλωστε, χάθηκε ο Αντώνης Φώτσης, σε μία πρωτοφανή αδράνεια για τα δεδομένα του «τριφυλλιού».
Διαβάστε όλο το θέμα στο gazzetta.gr

Θα μάθουμε ποιοι τους έδειραν;

Εξελίξεις στις υποθέσεις ξυλοδαρμού των Βασάρα, Σιδηρόπουλου και Μπάγεβιτς, οι οποίες θα μεταβιβαστούν στις δικαστικές αρχές.
Θα μάθουμε ποιοι τους έδειραν;
Τρεις υποθέσεις ξυλοδαρμών με θύματα άτομα του ποδοσφαίρου τις οποίες διερευνούσε με την διαδικασία των ανακρίσεων η ΕΛ.ΑΣ παίρνουν τον δρόμο προς την Εισαγγελία.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι υποθέσεις ξυλοδαρμών του Κύρου Βασάρα έξω από το σπίτι της πεθεράς του στις 30 Οκτωβρίου του προηγούμενου χρόνου του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά και αυτή του Ντούσαν Μπάγεβιτς τον περασμένο Αύγουστο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα Καλλιθέα- ΑΕΚ θα μεταβιβαστούν στις δικαστικές αρχές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ταυτοποίηση των δύο πρώτων γεγονότων με το υλικό που υπάρχει καταγεγραμμένο από τις τηλεφωνικές συνομιλίες ατόμων που εμπλέκονται στις υποθέσεις των στημένων αγώνων και σε άλλες παράνομες πράξεις. Από την ταυτοποίηση προέκυψαν ιδιαιτέρως χρήσιμα στοιχεία τα οποία είναι επιβαρυντικά για τα εμπλεκόμενα άτομα κι έτσι μπορούν πλέον οι δικαστικές αρχές να ασκήσουν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Στοιχεία για δύο δράστες
Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.Στην περίπτωση του Κύρου Βασάρα από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι ύποπτοι δράστες είναι δύο ηλικίας 35 και 40 ετών, έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε ποινικά κολάσιμες πράξεις και το όνομα τουλάχιστον του ενός περιέχεται και στη λίστα των νονών της νύχτας που συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.Α.Σ. κατά του οργανωμένου εγκλήματος τον περασμένο Μάρτιο. Τα αρχικά τους είναι Γ.Μ και Σ.Κ.
Ο Γ.Μ. συνελήφθη από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για εμπλοκή σε βομβιστικές ενέργειες και εκβιάσεις νυχτερινών κέντρων.
Οπως προέκυψε από την ανακριτική διαδικασία ο Γ.Μ. ήταν που το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ακολούθησε με μηχανή το ταξί που μετέφερε το Κύρο Βασάρα από το ΟΑΚΑ στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, όπου και του επιτέθηκε πιθανότατα με συνεργό τον Σ.Κ. και δύο άλλα άτομα η ταυτότητα των οποίων παραμένει ακόμη άγνωστη.
Πηγή: contra.gr

Φιλική νίκη επί του Ιπποκράτη (9-0)

Σε παιχνίδι προπονησιακού χαρακτήρα ο ΠΑΟΚ, με ομάδα αποτελούμενη από νέα παιδιά, παίκτες της Β’ ομάδας, νίκησε σήμερα το απόγευμα στην Σουρωτή τον τοπικό Ιπποκράτη με 9-0.
Το σκορ άνοιξε στο 32ο λεπτό ο Δεμιρτζόγλου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι νεαροί του ΠΑΟΚ πέτυχαν όλα τα υπόλοιπα γκολ με τους Βασίλη Παπαδόπουλο (3) Γεωργίου (2) και από ένα οι Κωστικίδης, Κουρδάκης, Μωϋσιάδης. Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης αποτελούνταν από τους: Γιακουμή, Κωνσταντινίδη, Σταφυλίδη. Μαλεζά, Σαβίνι, Αρίας, Τσουκαλά, Δεμηρτζόγλου, Κουτσιανικούλη, Ρομπέρ, Παπάζογλου. Στην συνέχεια έγιναν και αρκετές ακόμα αλλαγές.
Στο μεταξύ το Σάββατο ο Λάσλο Μπόλονι (φωτο) θα ανακοινώσει τα μέλη της αποστολής που την Δευτέρα θα ταξιδέψει για το Ντούρφερ της Ολλανδίας, όπου θα προετοιμαστεί εκεί για δυο εβδομάδες.

Παράταση στην αγωνία!!

Για την Παρασκευή ή το αργότερο το Σάββατο, μετατέθηκε το ραντεβού των αδελφών Γιαννακόπουλων με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Παράταση στην αγωνία
Το ραντεβού που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα δεν πραγματοποιήθηκε και οι φίλοι του "τριφυλλιού" θα περιμένουν μερικές μέρες ακόμα για να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι στην αγαπημένη τους ομάδα.

Ο Ζοτς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και περιμένει την ειδοποιήση για να ανηφορήσει στα γραφεία της ΚΑΕ στη "ΒΙΑΝΕΞ" και να συζητήσει με τους Γιαννακόπουλους το μέλλον των "πρασίνων".

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα κάνουν τελικά οι Γιαννακόπουλοι. Θα εμείνουν στην πρόθεσή τους να αποχωρήσουν, θα παραμείνουν με πολύ χαμηλότερο μπάτζετ ή θα κάνουν ό,τι τους ζητήσει ο προπονητής, μέχρι να βρεθεί διάδοχη κατάσταση; Οψόμεθα...

Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί για Φώτση!!

Τη συμφωνία του Αντώνη Φώτση με την Μπαρτσελόνα επιβεβαιώνουν τα ισπανικά ΜΜΕ και τη συνδέουν με την κρίση που υπάρχει αυτή την στιγμή στη χώρα μας.
Επιβεβαιώνουν οι Ισπανοί για Φώτση
Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα "Marca" αναφέρει χαρακτηριστικά: «… κάποτε, από τα μέσα της δεκαετίας του '80 και τη δεκαετία του '90, η δραχμή ήταν το μόνο ευρωπαϊκό νόμισμα που μπορούσε να ανταγωνιστεί το δολάριο. Στην Ελλάδα είχε έρθει να αγωνιστεί η αφρόκρεμα και συγκεκριμένα παίκτες όπως Βράνκοβιτς, Γουίλκινς, Τάρπλεϊ, Πάσπαλιέ, και πρόσφατα Τσίλντρες και Μπατίστ. Τώρα, όμως Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν κρεμάσει ταμπέλα “πωλείται”»!
Στο ίδιο κείμενο γίνεται αναφορά και στην ανυσηχία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και στην διάθεση των άλλων ευρωπαϊκών ομάδων να εκμεταλλευτούν την κατάσταση που επικρατεί στους δύο "αιώνιους".

Οσον αφορά τη μεταγραφή του Φώτση, η El Mundodeportivo κάνει λόγω για συμφωνία δύο ετών της Μπαρτσελόνα με τον διεθνή γκαρντ έναντι 1.300.000 ευρώ ετησίως.
 

Για πάντα στο λιμάνι, Αγγελόπουλοι; (ΦΩΤΟ)

Το σύνθημα σαφές, ο κόσμος σχεδόν όσος και στα ματς του Ολυμπιακού. Περίπου 2.000 οπαδοί της ομάδας διαδηλώνουν υπό τον ήλιο στο ΣΕΦ για να μείνουν οι Αγγελόπουλοι στο μπάσκετ. Είναι αρκετοί για να τους κρατήσουν;
Για πάντα στο λιμάνι, Αγγελόπουλοι; (ΦΩΤΟ)
Το σίγουρο είναι πως η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ θυμίζει ...ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Συνθήματα σε βάρος των πρασίνων, της διαιτησίας, της Ομοσπονδίας και του Γιώργου Βασιλακόπουλου προσωπικά, αλλά και υπέρ της παραμονής του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου στην ΚΑΕ, με το ...σουξέ της ημέρας, "για πάντα στο λιμάνι, Αγγελόπουλοι", να επαναλαμβάνεται διαρκώς.
Πάντως, ο αριθμός των περίπου 2.000 οπαδών είναι για την ώρα σίγουρα μικρότερος από αυτόν που αναμενόταν (χαρακτηριστικό είναι ότι γκρουπ υποστήριξης από το Facebook είχε ξεπεράσει τα 7.000 μέλη), ωστόσο είναι μάλλον σημαντικός για την εποχή, τη ζέστη και την ώρα που επιλέχθηκε για να γίνει το συλλαλητήριο.
Είναι, όμως, αρκετή αυτή η κίνηση να αποτρέψει την αποχώρηση των αδελφών Αγγελόπουλων από την ομάδα μπάσκετ ανατρέποντας την απόφαση που οι ίδιοι ανακοίνωσαν τη Δευτέρα;

Κατρακύλα... Στο Πρωτοδικείο ο ΠΑΟ!

Το διοικητικό μπάχαλο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό οδήγησε εκεί που όλοι απεύχονταν αλλά και περίμεναν! Στην… λύση πρωτοδικείου!
Κατρακύλα... Στο Πρωτοδικείο ο ΠΑΟ!
Για ακόμη μια φορά και μετά την Γ.Σ της Πέμπτης δεν προέκυψε κάποιο ψηφοδέλτιο να ηγηθεί του ερασιτέχνη και έτσι πλέον το πρωτοδικείο είναι αυτό που θα ορίσει την νέα διοίκηση του Παναθηναϊκού. Η απόλυτη ξεφτίλα!
Οι οργανωμένοι που ήταν παρόντες στην συνάντηση ζήτησαν να… συντηρήσουν αυτοί κάποια τμήματα, αλλά τους γνωστοποιήθηκε ότι από την στιγμή που δεν υπάρχει διοίκηση δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο. Το κλίμα είναι βαρύ και δεν ήταν λίγοι όσοι έκαναν λόγο για μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου!

Δικαστήριο η Τούμπα!

Παρέλαση νομικών γίνεται καθημερινά στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, όπου σήμερα βρέθηκε και ο Ζήσης Βρύζας.
Δικαστήριο η Τούμπα!
Μην πάει ο νου σας στο πονηρό. Απλά την Πέμπτη πέρασαν από την ΠΑΕ τρεις δικηγόροι του Νίκου Φλωρίδη που προσπαθούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, προκειμένου να μπορέσει να προχωρήσει η επένδυση του πελάτη τους και να μπουν τα κεφάλαια στον ΠΑΟΚ.
Οπότε η καθημερινή παρουσία των συνεργατών του είναι αναγκαία και ας μοιάζει η Τούμπα με… δικαστήριο λόγω της παρουσίας τόσο του νομικού τμήματος της ΠΑΕ όσο και των αντίστοιχων δικηγόρων του επιχειρηματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει προκύψει πρόβλημα με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, κάτι που είναι σοβαρό σε ότι αφορά το τυπικό κομμάτι και σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι από το γήπεδο του ΠΑΟΚ πέρασε την Πέμπτη και ο Ζήσης Βρύζας.   sportdog gr

"Ρε Αντελίνο πώς πάχυνες έτσι;"

Όποιος είδε τον Αντρέ Βιερίνια στην πρώτη προπόνηση στην Τούμπα αντιλήφθηκε πως ο Πορτογάλος γύρισε πιο... στρουμπουλός.
"Ρε Αντελίνο πώς πάχυνες έτσι;"
Από την τεχνική ηγεσία αποφασίσθηκε να βγει τις επόμενες ημέρες ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος το οποίο θα πρέπει να τηρήσει κατά γράμμα για να επιστρέψει στο κανονικό του βάρος...
Πηγή:gazzetta gr

Περήφανος που επέστρεψε στην Ισπανία ο Κούπερ

Παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην Ρασίνγκ Σανταντέρ. Ο Αργεντινός τεχνικός ήταν εμφανώς ενθουσιασμένος και τόνισε πως είναι περήφανος που επέστρεψε στην Primera Division, μετά από τέσσερα χρόνια.

Ο πρώην προπονητής του Άρη υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα έχει συνεργάτες τους Χοσέ Κάρλος Φανταγκούσι και Ανχελ Πουέμπλα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και περήφανοι που επιστρέφουμε στην Ισπανία για λογαριασμό της Ράσινγκ. Η δουλειά μας θα βασίζεται, στην προσπάθεια, την σκληρή δουλειά, την αφοσίωση, την ευθύνη και την σωστή συμπεριφορά. Θέλουμε να φτιάξουμε μια όσο πιο ισορροπημένη ομάδα γίνεται και θα δώσουμε έμφαση στο σύνολο παρά στο ατομικό παιχνίδι», επισήμανε ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, που αντικατέστησε τον Μαρσελίνο Γκαρσία Τοράλ στον πάγκο της Σανταντέρ.

Ποιους ενοχλεί που μάθαμε την αλήθεια;

Η εισαγγελία, κατόπιν αιτήματος του προέδρου της ΕΠΟ, διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για τις διαρροές των διαλόγων στο σκάνδαλο με τα στημένα. Τόσο πολύ ενοχλεί η δημοσιοποίηση της αλήθειας;
Ποιους ενοχλεί που μάθαμε την αλήθεια;
Με ιδιαίτερη σπουδή, όταν μιλάμε για την ελληνική δικαιοσύνη, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωάννης Σακελάκος, διέταξε σήμερα λοιπόν έρευνα για να βρεθεί το… «βαθύ λαρύγγι», που έδωσε στη δημοσιότητα τους διαλόγους από τις τηλεφωνικές συνομιλίες- κατόπιν, σημειωτεόν, έρευνας της Εισαγγελίας, όχι προϊόντα υποκλοπής- των εμπλεκομένων στην υπόθεση με τα στημένα…
Βεβαίως, εδώ προκύπτουν δύο πολύ σημαντικά ζητήματα…
Πρώτον, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος εδώ και μέρες μιλάει χωρίς να λέει… τίποτα όσον αφορά στις συνομιλίες στις οποίες εμπλέκεται, γιατί έδειξε τέτοιο ζήλο να μεριμνήσει για την προστασία του ιδίου αλλά και των ανθρώπων της Ομοσπονδίας;
Από τη μία δηλαδή ο Πιλάβιος «απολογείται» με μισόλογα για τα όσα προκύπτουν από τις συνομιλίες και από την άλλη είναι και… ενοχλημένος για τις διαρροές! Φοβερή επίδειξη αθωότητας από έναν διακεκριμένο νομικό…
Δεύτερον, κι επίσης σημαντικό, είναι τα αντανακλαστικά, που θυμίζουν… Ραν Ταν Πλαν, της Εισαγγελίας όσον αφορά στους διαλόγους, για τους οποίους ευαισθητοποιήθηκε μια εβδομάδα μετά τη δημοσιοποίηση τους κι ενώ δεν υπάρχει εφημερίδα και ιστοσελίδα που να μην τους έχει δημοσιεύσει…
Σε αντίθεση, φυσικά, με τη βιασύνη που επέδειξε ο κ.Σακελάκος για να βρεθεί ο «ρουφιάνος», την ίδια μέρα που τον επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για να του κάνει τα παράπονα του…sportdog gr

Ξάνθη για Γαρπόζη!!

Η Ξάνθη προστέθηκε στην λίστα των ομάδων που θέλουν να εντάξουν στο έμψυχό τους δυναμικό τον Αλέξη Γαρπόζη.
Η Ξάνθη είναι άλλη μία ελληνική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Αλέξη Γαρπόζη, καθώς είχε ήδη προηγηθεί η ΑΕΛ. Ήδη οι Ακρίτες έχουν κάνει διερευνητική επαφή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή. Ο Γαρπόζης έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕ Λεμεσού και όπως είναι φυσικό αναζητά την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ως γνωστόν έχει φορέσει τις φανέλες των ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

πηγή: gazzetta.gr

Έρευνα Εισαγγελέα στη Μπράγκα!!!

«Τσουνάμι» τα… ύποπτα ματς στην Ευρώπη και πλέον δεν είναι μόνο η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα. Επιβεβαιώνει η Μπράγκα την επίσκεψη της αστυνομίας στα γραφεία, αρνείται όμως οποιαδήποτε εμπλοκή!

Σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν πλέον οι χώρες στις οποίες ερευνώνται ύποπτοι αγώνες και σχεδόν όλη η Ευρώπη έχει μπει σε «κλοιό». Έρευνες της Εισαγγελίας και στην Πορτογαλία, με την Μπράγκα να επιβεβαιώνει πως δέχθηκε πριν δυο ημέρες την επίσκεψη της αστυνομίας και του Εισαγγελέα στα γραφεία του συλλόγου για έρευνες. Όπως ήταν φυσικό, η ομάδα αρνήθηκε πως έχει εμπλοκή σε ύποπτα ματς και απλά συνεργάστηκε με τις Αρχές.

πηγή: gazzetta.gr

Eπενδύει στο Στρασβούργο ο Βενγκέρ!!!

Ο Αρσέν Βενγκέρ τόνισε σε συνέντευξή του ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει οικονομικά την ομάδα της γενέτειράς του, το Στρασβούργο, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.
Το Στρασβούργο έχει... κατρακυλήσει τις κατηγορίες τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος.
Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα της Αλσατίας αντιμετωπίζει και μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ο Αρσέν Βενγκέρ, που έχει γεννηθεί στο Στρασβούργο, και αγωνίστηκε στην ομάδα για τρία χρόνια χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αποφάσισε να απλώσει χείρα βοηθείας στη διοίκηση της ομάδας.
«Είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον σύλλογο, ακόμη και οικονομικά», τόνισε ο Βενγκέρ σε συνέντευξή του στον Alsace20. Αν και παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να επιβλέπει το πρότζεκτ του Στρασβούργου λόγω... Άρσεναλ, είναι έτοιμος να δώσει συμβουλές, όπου του ζητηθούν και να βοηθήσει οικονομικά, επενδύοντας 15 εκα.τ ευρώ!
πηγή: gazzetta.gr

"Μαριχουάνα στοπ" για Ορτίθ!!

Ο Χοσε Πικουλίν Ορτίθ φαίνεται πως δυσκολεύται να κόψει τις... κακές συνήθειες και συνελήφθη από την αστυνομία του Πουέρτο Ρικό για την καλλιέργεια μαριχουάνας!
"Μαριχουάνα στοπ" για Ορτίθ!
Ο παλιός παίκτης του Άρη συνελήφθη στο σπίτι του, στην πόλη Καγέι του κεντρικού Πουέρτο Ρίκο να καλλιεργεί αγνό... "χορταράκι". Τα 'θελε και τα 'παθε ο υψηλόσωμος Πορτορικανός...
πηγή: sportdog.gr

Ωχ, αλλάζει ξανά το Facebook!!

Nέες αλλαγές στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης...
Ωχ, αλλάζει ξανά το Facebook!
Σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές αλλαγές θα γίνουν στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης μέσα στο επόμενο διάστημα.
Η βασική αλλαγή έχει να κάνει με την κύλιση (scroll) της σελίδας. Ενώ μέχρι σήμερα το scroll down πιάνει ολόκληρη τη σελίδα, στο νέο design θα κινείται μόνο το news feed και οι δύο πλαϊνές μπάρες θα μένουν "καρφωμένες" στη θέση τους. Έτσι, όσο κάτω κι αν σκρολάρει ο χρήστης, θα βλέπει πάντα τις συντομεύσεις για τα μηνύματά του, το προφίλ του κλπ.Πέρα από την αδιαμφισβήτητη ευκολία για το χρήστη, η αλλαγή αυτή αναμένεται να ανεβάσει τα διαφημιστικά έσοδα του Facebook.
Δεδομένου ότι οι διαφημίσεις εμφανίζονται στη δεξιά μπάρα, με το νέο καθεστώς θα μένουν ορατές για πολύ περισσότερο χρόνο, κάτι που μεταφράζεται σε περισσότερη προβολή για τους διαφημιζόμενους.Δεν είναι ακόμη σαφές πότε ακριβώς θα διατεθεί στο κοινό αυτή η αλλαγή, ενώ δεν είναι αν θα υπάρξουν και άλλες τροποποιήσεις.
Βέβαια όποτε το Facebook έκανε αλλαγές μετά οι χρήστες έχαναν τον μπούσουλα αφού δημιουργούνταν πολλά προβλήματα, τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν επιλυθεί…

Το ψηφοδέλτιο του Κουντούρη!!

Η κρίσιμη ώρα για το μέλλον του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχει φτάσει και από τις αρχαιρεσίες που θα διεξαχθούν θα προκύψει η νέα διοίκηση, με επικεφαλής τον Μιχάλη Κουντούρη.
Το ψηφοδέλτιο του Κουντούρη
Το ψηφοδέλτιο των εκλογών του Ερασιτέχνη:
Μιχάλης Κουντούρης (υποψήφιος πρόεδρος), Λεωνίδας Θεοδωρακάκης (επίτιμος πρόεδρος), Αδαμαντόπουλος Αλέξανδρος (μέλος), Ανδρέου Γιώργος (μέλος), Δαλέζιος Γιάννης (μέλος), Παληός Γιάννης (μέλος), Νομικός Σ. (μέλος), Μώραλης Γιάννης (μέλος), Λαζαρίδης Γ. (μέλος), Κατσούνας Γ. (μέλος), Κατσαρέας Χ. (μέλος), Παυλόπουλος Χ. (μέλος), Παύλος Γιώργος (μέλος), Σαλαπατάρας Ν. (μέλος), Χρυσαφάκης Ε. (μέλος), Πολυκανδριώτης Γ. (αναπλ. μέλος), Μεσάρης Ε. (αναπλ. μέλος), Παπαγεωργίου Π. (αναπλ. μέλος), Παπαδόπουλος Γ. (αναπλ. μέλος), Βαρδουλάκης Ε. (αναπλ. μέλος).
Πηγή: katimagiko.gr

Παρέλαση... αστέρων!!

Στην Ελλάδα κλαίμε... από τα δακρυγόνα και τα χάλια του ποδοσφαίρου μας και στην Λατινική Αμερική το γιορτάζουν! Το Κόπα Αμέρικα κάνει... σέντρα. Δείτε τα αστέρια που θα αγωνιστούν στα γήπεδα της Αργεντινής!
Παρέλαση... αστέρων!
Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή)
Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου και κατεβαίνει στο Κόπα Αμέρικα αποφασισμένος να δώσει τις δικές του απαντήσεις. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι για να πάρει μία θέση δίπλα στον Ντιέγκο Μαραντόνα θα πρέπει να οδηγήσει και την Αργεντινή σε μία μεγάλη κούπα.
Άλλωστε στην Αργεντινή περιμένουν επιτέλους από τον «Μεσία» τους να βάλει τέλος στην λειψανδρία (από το 1993 έχει να κερδίσει μεγάλη διοργάνωση η «αλμπιτσελέστε»). Ο ίδιος δηλώνει έτοιμος και οι απανταχού φίλοι της Αργεντινής ελπίζουν ότι θα συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με την Μπαρτσελόνα.
Διαβάστε το υπόλοιπο θέμα στο gazzetta.gr

Επιστρέφουν οι "Αγανακτισμένοι"

Μία ημέρα μετά τα θλιβερά επεισόδια οι Αγανακτισμένοι θα δηλώνουν και πάλι παρόντες στο Σύνταγμα και θα επιστρέψουν στο σημείο για να δηλώσουν την εναντίωσή τους στην οικονομική εξαθλίωση που βιώνουν.
Επιστρέφουν οι "Αγανακτισμένοι"
Το ραντεβού για απόψε είναι στις 18:00, σε ένα Σύνταγμα που αν και συμμαζεύτηκε από τα επεισόδια, μυρίζει ακόμα χημικά. Οι Αγανακτισμένοι προσπαθούν στην πλατεία Συντάγματος να ξαναφτιάξουν τις σκηνές τους, τα ιατρεία, τις μονάδες φαγητού και όλο το μικρό χωριό που είχαν δημιουργήσει.
Στις 19:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν το δικό τους συλλαλητήριο και το κέντρο αναμένεται να υποστεί κυκλοφοριακό… έμφραγμα.
Η αστυνομία και σήμερα έχει πάρει τα μέτρα της και έχει υψώσει ξανά το ατσαλένιο τείχος. Όλοι σήμερα ελπίζουν να μην επαναληφθούν επεισόδια.
Πηγή: newstoday.gr

Και τώρα πάει γι` άλλα...!!

Μετά το αίσιο τέλος στην υπόθεση του Σήφη Δασκαλάκη στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στις περιπτώσεις των Κάρλος Σάντσες και Γιώργου Τζαβέλλα.
Και τώρα πάει γι` άλλα...
Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να κάνουν τις προσπάθειές τους για να κλείσουν τον Κάρλος Σάντσες από την Βαλενσιέν. Όπως όλα δείχνουν θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις έως την Παρασκευή με τον Κολομβιανό αμυντικό χαφ να παραμένει ο πρώτος στόχος για την θέση αυτή.
Παράλληλα υπάρχει και το θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα με την ομάδα του, την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης να του έχει ζητήσει να βρει μία καλή προσφορά για να φύγει και τον Ολυμπιακό να έχει ήδη κάνει την κίνησή του. Δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρξουν νεότερα επί του θέματος ακόμα και το βράδυ της Πέμπτης.
Πηγή: gazzetta.gr

Και Μπάγεβιτς και... Πιλάβιος στην UEFA!

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αλλά και ο Σοφοκλής Πιλάβιος είναι κι επίσημα μέλη σε διάφορες επιτροπές της UEFA.
Και Μπάγεβιτς και... Πιλάβιος στην UEFA!
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μετέχει με τη θέση του 3ου Αντιπροέδρου στην επιτροπή Ανάπτυξης και τεχνικής υποστήριξης εκπροσωπώντας την Βοσνία-Ερζεγοβίνη.
Στη θέση του 3ου Αντιπροέδρου της Επιτροπής Διασυλλογικών Διοργανώσεων παρέμεινε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος ενώ νέο πρόσωπο στις επιτροπές της UEFA είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Αριστείδης Σταθόπουλος που συμπεριλήφθηκε ως μέλος στην επιτροπή Fair play και κοινωνικής υπευθυνότητας.
Τέλος παραμένουν ως μέλη, στην Επιτροπή Μάρκετιγκ ο Γιάννης Φαρφαρέλης, στην Υγειονομική Επιτροπή ο Γιάννης Οικονομίδης και στην Επιτροπή διαιτησίας ο Κύρος Βασάρας.
Πηγή: contra.gr

Και αυτό το στήσαμε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ψαλιδοχέρης δημιούργησε άλλο ένα ξεκαρδιστικό βίντεο με αφορμή τα στημένα. Από πήρε το υλικό του; Από διαφήμιση του ΟΠΑΠ…
Και αυτό το στήσαμε! (ΒΙΝΤΕΟ)
«Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια με τους εμπλεκομένους να έχουν στήσει ακόμα και το ...αποτέλεσμα της γνωστής διαφήμισης» σχολιάζει ο μετρ της κοπτοραπτικής στο contra.gr.






ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΜΕΝΑ by psalidoheris

Αναβολή για τις πλαστογραφίες!!

H Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League ανέβαλλε την εκδίκαση των υποθέσεων της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Παναιγιαλείου, του Αίαντα Σαλαμίνας και του Ασπροπύργου για την Πέμπτη 7 Ιουλίου.
Αναβολή για τις πλαστογραφίες
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ - FOOTBALL LEAGUE 2 ΟΠΑΠ ανέβαλε την εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ/ΤΑΠ:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Επί παραβάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6,20,22 και 26 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ,

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Επί παραβάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6, 20 και 26 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ),

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Επί παραβάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6, 20 και 26 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ),

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Επί παραβάσει των άρθρων 1,2,3,4,5,6, 20 και 26 του Π.Κ. σε συνδυασμό με το άρθρο 6 παρ. 2γ του παραρτήματος α του Κανονισμού Ιδιότητας και Μετεγγραφών της ΕΠΟ και 18, 34 του ΚΑΠ) για την Πέμπτη 07-07-2011".

 

"Με κατηγορούσαν για αηδίες"

Ο Σίντνεϊ Γκοβού παραχώρησε συνέντευξη σε γαλλική ιστοσελίδα με αφορμή την έκδοση της αυτοβιογραφίας του και μίλησε για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, για το μέλλον του, καθώς και για την εξωγηπεδική του ζωή.
"Με κατηγορούσαν για αηδίες"
Στα χαρακτηριστικότερα αποσπάσματα στην ιστοσελίδα "paris-normandie.fr" ο Γάλλος μίλησε:

- για το μέλλον του...
"Θα μάθετε τις επόμενες εβδομάδες (σύμφωνα με το Γάλλο δημοσιογράφο η συνέντευξη δόθηκε στα μέσα Ιουνίου), είναι πολύ πιθανή μια επιστροφή μου στην Γαλλία. Βέβαια μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό. Δεν ήταν όλα ρόδινα αλλά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία".
- για την εξωγηπεδική του ζωή και τα όσα του καταλογίζουν...
"Όταν κάποιος δέχεται επίθεση έχει δύο επιλογές. Η μία είναι να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί και η άλλη να μην κάνει τίποτα. Για αρκετό καιρό, ήθελα να μην κάνω τίποτα. Είμαι διακριτικός αλλά δεν έχω μυστικά. Αυτό που ξέρω είναι ότι για να νικήσει κανείς χρειάζεται δουλειά και εγώ δουλεύω πιο πολύ από το να κάνω τις αηδίες που με κατηγορούν ότι έκανα".
- για το εάν θα μπορούσε να δώσει συμβουλές σε νεαρούς παίκτες...
"Δεν ξέρω αν είμαι καλός στο να δώσω συμβουλές! Εάν ένας νεαρός θέλει να πετύχει στη ζωή του μέσα από το ποδόσφαιρο, αυτό είναι καλό".
-για το βιβλίο του...
"Αντανακλά στην καριέρα μου το βιβλίο. Στην πραγματικότητα δεν περίμενα τόσα πολλά. Ακόμα και αν έπαιξα ποδόσφαιρο από τότε που ήμουν μικρός δεν περίμενα να καταφέρω όσα πέτυχα. Αυτό είναι και το θέμα του βιβλίου. Ο εκδότης επικοινώνησε μαζί μου. Ήταν ασυνήθιστο για εμένα και την καριέρα μου".
- για την αποτυχία της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής...
"Ήταν μια αποτυχία που ήταν σχεδόν προβλέψιμη ... Είχαμε μια πολύ καλή ομάδα που θα μπορούσε να κάνει κάτι. Ένιωσα σαν να ήταν όλοι εναντίον μας.... Για τον Ντομενέκ απλώς λέω ότι ήταν ένας καλός προπονητής. Όταν λέω προπονητής, εννοώ μόνο από την πλευρά του ποδοσφαίρου".

Ψάχνεται για τις διαρροές η Εισαγγελία, πέρασε του Πιλάβιου...!!

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις διαρροές στον Τύπο, υλικού από την δικογραφία για την υπόθεση των "στημένων", διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωάννης Σακελάκος.
Ψάχνεται για τις διαρροές η Εισαγγελία, πέρασε του Πιλάβιου...
Το αίτημα του Σοφοκλή Πιλάβιου βρήκε ανταπόκριση στις εισαγγελικές αρχές. Πιο συγκεκριμένα την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τις διαρροές στον Τύπο, υλικού από την δικογραφία για το σκάνδαλο των στημένων, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωάννης Σακελάκος.
Η εντολή του, δόθηκε μετά από παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε, ο οποίος δέχθηκε σχετική καταγγελία με αντίστοιχο αίτημα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Ο Πιλάβιος σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησε από τον κ. Τέντε, να φροντίσει για την προστασία ανθρώπων της Ομοσπονδίας που εκτίθενται λόγω αναφορών στα ονόματα τους στους διαρρέοντες διαλόγους, που δημοσιοποιούνται παρανόμως.
Αντικείμενο της έρευνας, που θα ανατεθεί σε Εισαγγελέα Εφετών, είναι να εξακριβωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παράβασης του άρθρου περί δικαστικού ή επαγγελματικού απορρήτου και όπως εκτιμάται αφορά τόσο δικαστικούς και νομικούς όσο και δημοσιογράφους. Στο περιθώριο της έρευνας αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν δημοσιογράφοι του έντυπου και του ηλεκτρονικού τύπου που ασχολήθηκαν με το επίμαχο ρεπορτάζ.
Πηγή: gazzetta.gr

Ποιο ραντεβού;

Καμία συνάντηση δεν έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο μεταξύ των διοικήσεων της ΑΕΚ και της Κέρκυρας με θέμα τον Κωνσταντόπουλο, σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή των Φαιάκων Νίκο Λυράκη.
Ποιο ραντεβού;
Ο παράγοντας της Κέρκυρας παραχώρησε δηλώσεις στο aekvoice.gr όπου υποστήριξε ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καν χτυπήσει την πόρτα για τον… «Dimi».
«Δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση με την ΑΕΚ, ούτε με τον Σταύρο Αδαμίδη σε ό,τι αφορά τον Κωνσταντόπουλο. Όλα αυτά που γράφονται είναι σενάρια», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Λυράκη.
Στη συνέχεια, ο γενικός διευθυντής της Κέρκυρας ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει κανένα ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρο Αδαμίδη παρά τα όσα γράφονται. «Δεν θα έχουμε κανένα ραντεβού. Μπορεί να έχουμε πολλή καλή σχέση με την ΑΕΚ, αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο», είπε και ολοκλήρωσε.

Έρευνες για τα "ύποπτα" στην Κύπρο!!

Στην τελική ευθεία θα μπουν οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια στην Κύπρο, αφού τις επόμενες μέρες αναμένονται άνθρωποι της ΟΥΕΦΑ για να διερευνήσουν την όλη υπόθεση, μαζί με την αστυνομία.
Έρευνες για τα "ύποπτα" στην Κύπρο
 Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Κυπριακή Ομοσπονδία έχει στο φάκελό της μόνο εννέα ύποπτα παιχνίδια.
πηγή: sportdog.gr

Prison Break και μπύρα… FIX! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί το «Κουρκούτι» να ρεπάρει την Πέμπτη, το blog του όμως παραμένει ενημερωμένο με απολαυστικές φώτο από τα στημένα!
Prison Break και μπύρα… FIX! (ΦΩΤΟ)
Πως; Αφού στο ρεπό του αναρτεί φωτογραφίες που του στέλνουν οι φανατικοί αναγνώστες. Δείτε μερικές από αυτές που δημοσίευσε στο sport24.

Του χάλασαν το ίματζ!!

Όχι, η ζέστη δεν χτύπησε τον Μίλτο τον νταλικέρη και μπέρδεψε τις μέρες. Απλά με αφορμή την επικαιρότητα και την τιμωρία της ΕΠΟ κατά του Αχιλλέα Μπέου, βρήκε την ευκαιρία να γράψει άλλη μία ρετρό ιστορία παρά το γεγονός ότι είναι Πέμπτη.
Του χάλασαν το ίματζ!
Η Πέμπτη δεν είναι μέρα ρετρό ιστοριών, ωστόσο η ...μαγκιά της Έπο, που βρήκε το θάρρος να τιμωρήσει τον Αχιλλέα με 4ετή «απαγόρευση συμμετοχής σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο» ακριβώς μόλις βεβαιώθηκε πως τον έχουν μπουζουριάσει στον ...Καναδά του Ναυπλίου, κάποιον μου θύμισε.

Έναν παλιόφιλο του φίλου μου του Φώτη, τον Στέκα, που στην πραγματικότητα λεγόταν Λιούμης, αλλά τον φώναζαν «Στέκα» από την περίοδο που ήταν ...«στον Καναδά», όπως έλεγε ο ίδιος. Όλοι, βέβαια, ξέραμε πως δεν ήταν στον Καναδά αλλά στη στενή και δεν τολμούσαμε να τον φωνάξουμε Στέκα, γιατί αυτό το παρατσούκλι ήταν ...καναδέζικο και το απέκτησε εκεί που φυτρώνουν κάγκελα, επειδή ήταν αψηλός κι αδύνατος κι όχι επειδή έπαιζε καλό μπιλιάρδο.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ...εξωτερικό, ο Στέκας έπαιρνε πού και πού ένα τηλέφωνο στον καφενέ του Μπάφα, όχι για να ζητήσει να μιλήσει της μάνας του (άλλωστε, αυτή έμενε πιο συχνά στην καλύβα, δίπλα στο μαντρί με τα γίδια, έξω από το χωριό), αλλά για να πει μια-δυο κουβέντες με τον Πέτρο της Κουφής, που ήταν ο μόνος που του στάθηκε όταν τον τσακώσανε να κάνει δουλειές με ...φούντες στη ρεματιά. Οι δυο τους δεν είχαν πολλά πολλά, ωστόσο γνωρίζονταν από παιδιά (ήταν συμμαθητές) κι ο Πέτρος της Κουφής έκανε πάντα ...κουφά: ήταν πολύ ανισόρροπος, μεγάλος γρουσούζης και καυγατζής, μέχρι που θα μπορούσες να τον πεις κακό άνθρωπο, ωστόσο στις «στραβές» του κόσμου όλου, ήταν πάντα εκεί για να βοηθήσει και να συμπαρασταθεί. Ένας σκληρός που τον φωνάζανε Βιτάμ Σοφτ.
Διαβάστε την υπόλοιπη ιστορία στο gazzetta.gr