Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Θα μάθουμε ποιοι τους έδειραν;

Εξελίξεις στις υποθέσεις ξυλοδαρμού των Βασάρα, Σιδηρόπουλου και Μπάγεβιτς, οι οποίες θα μεταβιβαστούν στις δικαστικές αρχές.
Θα μάθουμε ποιοι τους έδειραν;
Τρεις υποθέσεις ξυλοδαρμών με θύματα άτομα του ποδοσφαίρου τις οποίες διερευνούσε με την διαδικασία των ανακρίσεων η ΕΛ.ΑΣ παίρνουν τον δρόμο προς την Εισαγγελία.
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές οι υποθέσεις ξυλοδαρμών του Κύρου Βασάρα έξω από το σπίτι της πεθεράς του στις 30 Οκτωβρίου του προηγούμενου χρόνου του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά και αυτή του Ντούσαν Μπάγεβιτς τον περασμένο Αύγουστο μετά το τέλος του φιλικού αγώνα Καλλιθέα- ΑΕΚ θα μεταβιβαστούν στις δικαστικές αρχές.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε ταυτοποίηση των δύο πρώτων γεγονότων με το υλικό που υπάρχει καταγεγραμμένο από τις τηλεφωνικές συνομιλίες ατόμων που εμπλέκονται στις υποθέσεις των στημένων αγώνων και σε άλλες παράνομες πράξεις. Από την ταυτοποίηση προέκυψαν ιδιαιτέρως χρήσιμα στοιχεία τα οποία είναι επιβαρυντικά για τα εμπλεκόμενα άτομα κι έτσι μπορούν πλέον οι δικαστικές αρχές να ασκήσουν ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Στοιχεία για δύο δράστες
Άμεση αθλητική ενημέρωση όπου και αν βρίσκεστε μέσω του επίσημου twitter και του επίσημου facebook του contra.gr.Στην περίπτωση του Κύρου Βασάρα από τα στοιχεία προκύπτει ότι οι ύποπτοι δράστες είναι δύο ηλικίας 35 και 40 ετών, έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε ποινικά κολάσιμες πράξεις και το όνομα τουλάχιστον του ενός περιέχεται και στη λίστα των νονών της νύχτας που συνελήφθησαν κατά τη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.Α.Σ. κατά του οργανωμένου εγκλήματος τον περασμένο Μάρτιο. Τα αρχικά τους είναι Γ.Μ και Σ.Κ.
Ο Γ.Μ. συνελήφθη από το Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής για εμπλοκή σε βομβιστικές ενέργειες και εκβιάσεις νυχτερινών κέντρων.
Οπως προέκυψε από την ανακριτική διαδικασία ο Γ.Μ. ήταν που το βράδυ της 30ης Οκτωβρίου, μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, ακολούθησε με μηχανή το ταξί που μετέφερε το Κύρο Βασάρα από το ΟΑΚΑ στο σπίτι της πεθεράς του στα Καμίνια, όπου και του επιτέθηκε πιθανότατα με συνεργό τον Σ.Κ. και δύο άλλα άτομα η ταυτότητα των οποίων παραμένει ακόμη άγνωστη.
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: