Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Κοινή γραμμή οι παλιόφιλοι!!

Δεν ξέρουµε αν θα συµµετάσχουν ξανά στους ίδιους αγώνες ιστιοπλοΐας µαζί µε τα παιδιά τους, όπως τις παλιές καλές εποχές, ωστόσο φαίνεται πως η κρίση στη σχέση τους τείνει να ξεπεραστεί...
Κοινή γραμμή οι παλιόφιλοι
Μετά άλλωστε τη σύγκρουσή τους, διαρκούσης της περιόδου 2010-11 που ήταν ανταγωνιστές ως πρόεδροι των δύο µεγάλων οµάδων της χώρας, οι άλλοτε κολλητοί εµφανίζονται πλέον µε κοινή γραµµή στο θέµα του ποδοσφαιρκού σκανδάλου.
Κοινή γραμμή οι παλιόφιλοι
«Είναι καφενειακού επιπέδου όλες οι συζητήσεις µου µε τον Μάκη» είχε αναφέρει προ ηµερών στην τηλεοπτική εκποµπή «Δίκη» ο Νικόλας Πατέρας και κατά την τελευταία συνεδρίαση της Super League ο Βαγγέλης Μαρινάκης χρησιµοποίησε ακριβώς την ίδια φρασεολογία. Κι αυτός για καφενειακές κουβέντες έκανε λόγο...
Ακόµη όµως και από τις αποµαγνητοφωνηµένες συνοµιλίες που έχουν διαρρεύσει δεν προκύπτει πουθενά ότι ο Νικόλας Πατέρας «κάρφωνε» τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ισα ίσα που ουσιαστικά είχε διάθεση να τον καλύψει στις συζητήσεις του µε τον Μάκη Ψωµιάδη. «Εγώ δεν πιστεύω ότι το έχει δώσει το παιχνίδι. Εγώ πιστεύω, επειδή ξέρω πόσο ψυχανώµαλος είναι, ότι αυτός έχει τσαντιστεί τώρα. Αλλο οι παίκτες µεταξύ τους τι κάνουνε. Δεν πιστεύω ότι αυτός το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτός έχει τρελαθεί τώρα» είπε ο Πατέρας στον Ψωµιάδη, όταν ο τελευταίος έλεγε από την άλλη άκρη της γραµµής ότι ο Ολυµπιακός έκανε διευκόλυνση στον Ατρόµητο στο Περιστέρι.
Ακόµη όµως κι όταν ο Μάκαρος ξεστόµισε το «στα αρχ... µας. Ας τον κάψει» αναφερόµενος στον Μαρινάκη και σε µία κασέτα που δεν είχε κυκλοφορήσει, ο πρώην πρόεδρος του Πανθηναϊκού πάλι προσπάθησε να βγάλει από το στόχαστρο τον πρόεδρο του Ολυµπιακού. «Εντάξει µωρέ τώρα. Το θέµα είναι και το άλλο, ρε συ Μάκη, η άλλη κασέτα τελειώνει κι ο Σοφοκλής µετά δεν µπορεί να σε βοηθήσει σε τίποτα εσένα» είχε αναφέρει.
Στη δηµόσια δε τοποθέτησή του ο Πατέρας είχε επισηµάνει πως «δεν έχω σχέση µε τα στηµένα. Πιστεύω ούτε ο Μαρινάκης». Είναι προφανές λοιπόν ότι µετά το σύντοµο «πόλεµό» τους κατά τη διάρκεια της περιόδου 2010-11 έχουν εξοµαλυνθεί οι σχέσεις των δύο παλιόφιλων. Το... τσεκούρι του πολέµου, λοιπόν, θάφτηκε και αποµένει να δούµε πώς θα εξελιχθεί αυτή η «ραγισµένη» φιλία.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: