Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πλάκα μάς κάνουν με την τετραετία σε Μπέο!

Να κάνουμε μια ερώτηση; Αν για όσα έκανε ο Μπέος στον αγώνα Ολυμπιακός Βόλου - Παναθηναϊκός έπρεπε να φάει τέσσερα χρόνια αποβολής, τότε με πόσους αιώνες έπρεπε να έχουν ήδη τιμωρηθεί αρκετοί Έλληνες παράγοντες;
Πλάκα μάς κάνουν με την τετραετία σε Μπέο!
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά και ο ίδιος ο Μπέος που έχει προκαλέσει παρόμοια σκηνικά τόσες και τόσες φορές, γιατί τιμωρήθηκε μόνο για το συγκεκριμένο ματς με τετραετή αποβολή από τα γήπεδα κι όχι και προηγουμένως; Μήπως έβαλε γλώσσα μέσα του όλη την αγωνιστική περίοδο; Όχι.
Κάτι τέτοια γίνονται, λοιπόν, και ο κόσμος ακούει αποφάσεις πειθαρχικών επιτροπών ΕΠΟ και φεύγει τρέχοντας. Είναι δυνατόν από τον Απρίλιο να βγαίνει η απόφαση τώρα; Και γιατί τώρα κι όχι πριν ή μετά; Μα είναι απλό το «γιατί». Επειδή ο Μπέος αυτή τη στιγμή είναι πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε να κάνει κάποιο τηλέφωνο στους γνωστούς του, ούτε να βγει στα κανάλια να δώσει το σόου του, ούτε να μπουκάρει στην ΕΠΟ για τσαμπουκάδες, όπως στο παρελθόν.
Αυτά, λοιπόν, είναι για τα μάτια του κόσμου και μόνο. Όσο ο Μπέος ήταν πανίσχυρος, δεν τον άγγιζε κανένας. Τώρα που έχει βρεθεί σ’ αυτή τη θέση να διώκεται για κακουργήματα, είναι πανεύκολη μια καμπάνα και τεσσάρων και δεκατεσσάρων χρόνων.
Ενώ, με την σημερινή λογική της πειθαρχικής επιτροπής, θα έπρεπε και αυτός, αλλά και τόσοι άλλοι παράγοντες να έχουν ήδη εισπράξει ποινές δεκαετιών. Οργίασαν κι εντός κι εκτός γηπέδων κάποιοι την σεζόν που μας πέρασε. Τους πείραξε κανείς; Όχι, βέβαια. Και το ερώτημα είναι τι αξιοπιστία μπορεί να έχουν τέτοιες αποφάσεις και πόσο ανεβάζουν το κύρος των ήδη υποβαθμισμένων στην συνείδηση του κόσμου πειθαρχικών οργάνων των ομοσπονδιών...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: