Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Λαζαρίδης: «Είμαστε περήφανοι για τον Άρη»


Για τους στόχους που έχει θέσει ο Άρης τη νέα αγωνιστική περίοδο μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» ο Νίκος Λαζαρίδης.

Ο Νίκος Λαζαρίδης αρχικά τοποθετήθηκε ευχόμενος για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του να βρίσκονται μακριά από τραυματισμούς: «Το βασικό για κάθε ποδοσφαιριστή είναι να έχει την υγεία του και να βρίσκεται μακριά από τραυματισμούς. Από εκεί και πέρα όλοι μαζί αυτή τη χρονιά είναι ευκαιρία να πάμε τον Άρη πολύ ψηλά».

Για την δήλωση που πραγματοποίησε μιλώντας στον Τύπο στην πρώτη προπόνηση της ομάδος ο συμπαίκτης του, Νέρι Καστίγιο, περί πρώτης θέσης στο Πρωτάθλημα και για το αν ο ίδιος συντάσσεται με αυτό, είχε να πει: «Το ίδιο σκέπτομαι κι εγώ. Κάθε αθλητής αυτό πρέπει να έχει στο μυαλό του. Έτσι πρέπει να ξεκινήσει η ομάδα το πρωτάθλημα. Ν α έχει στο νου της κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Είμαστε καλή ομάδα και με το χρόνο να κοιτάξουμε να βελτιωθούμε παραπάνω».

Για την αίσθηση που του άφησε η πρώτη προπόνηση υπό το βλέμμα χιλιάδων οπαδών , ο ίδιος σχολίασε: «Ήταν για εμένα κάτι πρωτόγνωρο. Μου άρεσε πολύ. Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν το χω ξαναζήσει αυτό. Ο κόσμος έδειξε ότι θα είναι στο πλευρό μας όπως κάνει πάντοτε άλλωστε. Εύχομαι η φετινή χρονιά να γεμίσει επιτυχίες την ομάδα μας».

Για τα άσχημα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τόνισε: «Είναι δύσκολη περίοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν γίνει πολλά, μακάρι να μην γίνονται αυτά στο μέλλον. Το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Το χθεσινό ήταν βάλσαμο για εμάς. Ελπίζω κι ευελπιστώ να καθαρίσει ο χώρος και το ποδόσφαιρο να παιχτεί στο γήπεδο».
 
Αναφορικά με τον Σάκη Τσιώλη και την συνεργασία που έχουν οι παίκτες μαζί του, ο αμυντικός του Άρη υπογράμμισε: «Γνωρίζει την ομάδα κι εμείς γνωρίζουμε πια τον κ. Τσιώλη. Τι θέλει από τον κάθε ποδοσφαιριστή, τι ζητά στον αγωνιστικό χώρο και στις προπονήσεις. Με δουλειά και καθημερινή προσπάθεια η ομάδα να δείξει τι μπορεί να καταφέρει και να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Πρέπει να δούμε πως θα γίνει το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας γιατί όλα ξεκινούν από την οργάνωση. Ο Τσιώλης είναι οργανωτικός άνθρωπος και το έχει αποδείξει. Μαζί με την διοίκηση και τον κόσμο μας η ομάδα θα είναι δυνατή για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Για τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα, ανέφερε: «Πολύ σημαντικές μεταγραφές. Ο Κάνουλας θεωρώ ότι θέλει λίγη δουλειά, είναι μικρός ακόμα αλλά είναι το μέλλον του ΑΡΗ. Όσο για τον Καστίγιο και τον Σολτάνι είναι πραγματικά σπουδαίες μεταγραφές για την ομάδα μας. Νομίζω ότι αν έρθουν και κάποιοι ακόμα παίκτες είναι σημαντικό να δέσουμε ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ δυνατή».

Οι προσωπικές φιλοδοξίες του παίκτη έχουν ως εξής: «Δεν με αγχώνει το γεγονός ότι η περσινή χρονιά ήταν καλή για εμένα. Εγώ προσπαθώ να δουλεύω κι αυτό να βγαίνει στον αγώνα. Θεωρώ ότι όλα γίνονται μέσα στο γήπεδο. Όποιος δουλεύει ανταμείβεται. Έκανα καλή χρονιά πέρυσι και το ίδιο εύχομαι να κάνω και φέτος. Ξεκουραστήκαμε ένα μήνα γεμάτο . Ξεκουράστηκε το κορμί που τόσο το είχε ανάγκη από το δύσκολο πρόγραμμα της περσινής χρονιάς. Είμαστε έτοιμοι για την προετοιμασία μας».

Για το ευρωπαϊκό θέμα που δεν έχει τελεσιδικήσει ακόμα για τον Άρη και εάν αποτελεί πρόκληση για την ομάδα, σημείωσε: «Σίγουρα αυτό θα ήταν πρόκληση για εμάς άλλα θα ήμασταν έτοιμοι . Ο Άρης πρέπει να βρίσκεται στα μεγάλα σαλόνια. Περιμένουμε κι εμείς να δούμε τις εξελίξεις».


Πηγή: theplayer.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: