Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

«Παρεξήγηση με Κόκε, Αραβίδη»


Σε παρεξήγηση απέδωσε την εμπλοκή των Αραβίδη και Κόκε στην υπόθεση των στημένων αγώνων ο μπουκ από τη Νάξο, Λευτέρης Ημελος, με δηλώσεις του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης.
«Ηταν παρεξήγηση που λύθηκε. Ζητάω συγγνώμη από τους δύο παίκτες και τον Αρη. Ηθελα να παίξω στον κ. Τσακογιάννη 500 ευρω, να μου δώσει κωδικό, και μου λέει αν φτάνουν; Αν είναι λίγα ή πολλά; Τι να παίξουν του λέω ο Κόκε και ο Αραβίδης; Εμφάνισα ότι δήθεν παίζουν σε εμένα οι δύο παίκτες χωρίς να τους ξέρω. Δεν έχω καμία επαφή με τον Αραβίδη και τον Κόκε. Δεν με ξέρουν ούτε αυτοί.
Ανέφερα τυχαία τα δύο ονόματα για να ανοίξω λογαριασμό στον κ. Τσακογιάννη. Ηθελα να τον πείσω να με αβαντάρει στις συγκεκριμένες εταιρείες. Με σύσταση πήγα να παίξω εκεί. Ζήτησα ένα αβαντάζ. Εχασα 200.000 ευρώ στο στοίχημα, έχω ήδη καταγγείλει τρία στελέχη της εταιρείας. Κέρδισα κιόλας χρήματα από το στοίχημα. Ρωτούσα κατά καιρούς διάφορους.
Δεν μπλέκομαι σε συνομιλία για στημένο παιχνίδι όμως. Ρώτησα τον κ. Τσακογιάννη για το παιχνίδι Αιγάλεω-Χαϊδάρι τι βλέπει και μου λέει «Χ». Βγήκε «διπλό» και έχασα 20.000 ευρώ. Μετά από εκείνη τη σφαλιάρα δεν τον ρώτησα ξανά. Ο μοναδικός που με συμβούλευε να μην παίζω στοίχημα ήταν ο κ. Κομπότης».

Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: