Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Χαμόγελα για Στέφενς!!

Την ικανοποίησή του για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Ανζί (0-0) εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς.

Χαμόγελα για Στέφενς
Τα στοιχεία που περίμενε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ είδε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την εμφάνιση στο φιλικό με την Ανζί.

Μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ολλανδός τεχνικός σημείωσε όσα κράτησε από το 90λεπτο με τους Ρώσους, ενώ σχολίασε και την απόκτηση του Λούκας.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χούμπ Στέφενς:

«Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τις δύο τελευταίες ημέρες, αν και είχαμε το φιλικό. Θέλαμε οι παίκτες μας να είναι ανταγωνιστικοί παίζοντας από 45 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι που απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα όπως η Ανζί δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και ουσιαστικά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά, για να παίρνουν εμπειρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους».


Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες 14 ημέρες, έχουμε μιλήσει αρκετά για το στυλ της οργάνωσης που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο. Η Ανζί δεν είχε απαντήσεις σε αυτό. Συνήθως ξεκινάς τα φιλικά με εύκολους αντιπάλους, αλλά είναι σημαντικό το πώς αγωνιστήκαμε κι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα.

Για μένα το πρώτο ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα στα φιλικά, αλλά το πώς παίζεις. Οι παίκτες πάντα παίζουν για να κερδίσουν και είναι σημαντικό που η ομάδα έπαιξε με τέτοιο τρόπο για να κερδίσει».


Για την μεταγραφή του Λούκας: «Τον ξέρω τον παίκτη, είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του. Είδατε ότι και οι νεαροί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και από αυτόν περιμένουμε επίσης να μας βοηθήσει».

Σαν να κέρδισε!!

Απόλυτα θετικό ήταν το πρώτο φιλικό «τεστ» του ΠΑΟΚ στην Αυστρία. Είχε ευκαιρίες για τη νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» (0-0 με την Ανζί). Δύο ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Στέφενς.

Σαν να κέρδισε
Τι κι αν βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του; Το πρώτο δείγμα γραφής του φετινού ΠΑΟΚ, απέναντι στην Ανζί, ήταν απόλυτα θετικό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» του Χουμπ Στέφενς παρουσιάστηκε πολύ καλός δεδομένου ότι πρόκειται για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας και μάλιστα έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Το 0-0 είναι σαν… νίκη για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού (χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες) απέναντι στους Ρώσους, που είχαν στις τάξεις τους εξαιρετικές μονάδες, όπως ο Σαμουέλ Ετό, και βρίσκονται στο φινάλε της δικής τους προετοιμασίας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζανδάρης, Βούκιτς, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Γιάννου.

Στο β' ημίχρονο: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Λόρενς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Ανζί: Γκαμπούλοφ, Γκατζιμπένκοφ, Τακιρμπέκοφ, Εβερτον, Ζουσιλέι, Ντιαρά (Αχμέτοφ 46΄), Μπουσουφά, Γουΐλιαν (Μεχντί 72΄), Ντενίσοφ, Ιόνοφ (Σάτοφ 46΄), Ετό (Τραορέ 46΄). Πηγή: sport-fm.gr

«Στην Τουρκία ο Τζεμπούρ»

Δημοσιεύματα σε Τουρκία και Αλγερία αναφέρουν ότι ο Τζεμπούρ είναι στην Τουρκία για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ που είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει.

«Στην Τουρκία ο Τζεμπούρ»
Είναι γνωστό ότι η Μπούρσασπορ θέλει σαν… τρελή να πάρει τον Ράφικ Τζεμπούρ. Σημερινά δημοσιεύματα σε Τουρκία και Αλγερία ωστόσο, πηγαίνουν ένα βήμα παρακάτω την συγκεκριμένη υπόθεση.

Όπως γράφουν λοιπόν, ο «τρομοκράτης» όχι μόνο βρίσκεται με την οικογένειά του στην Τουρκία αλλά την Κυριακή επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Μπούρσασπορ η οποία προσπαθεί να αποσπάσει την υπογραφή του.

Βέβαια, δεν είναι τόσο απλή η υπόθεση καθώς ο Αλγερινός-όσο και αν οι Τούρκοι γράφουν ότι μπορεί να μείνει ελεύθερος-έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι ο Τζεμπούρ έχει εξασφαλίσει επιπλέον άδεια από τους Πειραιώτες ώστε να ξεκουραστεί πριν αρχίσει ξανά προπονήσεις…
Πηγή: sport-fm.gr

Μια… ανάσα από Πόι!!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάουρο Πόι βρίσκεται ο Παναιτωλικός.

Μια… ανάσα από Πόι
Μια πολύ σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναιτωλικός. Οι Αγρινιώτες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Μάουρο Πόι, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά για να συνεργαστούν την προσεχή σεζόν, αφού πρόθεση των «καναρινιών» είναι να ενισχυθούν με έμπειρους παίκτες στα άκρα.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός έχει μείνει ελέυθερος από τον Λεβαδειακό, όπου την περσινή σεζόν στην Σούπερ Λίγκα είχε 29 συμμετοχές.Πηγή: sport-fm.gr

Χατζηνικολάου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»

Την άποψη ότι ο Άρης χρειάζεται πέντε με έξι μεταγραφές εξέφρασε ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Χατζηνικολάου.

Χατζηνικολάου: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση»
Στους στόχους του Άρη ενόψει της νέας σεζόν, αλλά και στις μεταγραφές αναφέρθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου κατά την αποχώρηση της ομάδας για το Πράβετς της Βουλγαρίας, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία των «κίτρινων».

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με πέντε ή έξι παίκτες, οι οποίοι θα καλύψουν τα κενά που άφησαν οι παίκτες που έφυγαν. Ακόμη, δήλωσε πως το… χτίσιμο της ομάδας θα συνεχιστεί μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, στο οποίο ευελπιστεί φέτος να έχουν περισσότερη ταχύτητα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά την αποχώρηση της ομάδας:

Για την δεκαήμερη παρουσία στο Πράβετς:
«Για εμάς η ομάδα άρχισε να “χτίζεται” πιο νωρίς. Υπήρξε νέα διοίκηση, κάποιοι παίκτες είχαν φύγει και το “χτίσιμο” της ομάδας ξεκίνησε αρκετές μέρες πριν. Ακόμα όμως δεν είμαστε έτοιμοι. Χρειαζόμαστε ενίσχυση. Θα είμαστε σε επαφή με τη διοίκηση, μήπως και αυτές τις μέρες που θα είμαστε στη Βουλγαρία, έρθουν οι παίκτες που θα καλύψουν τα κενά που έχουμε».

Για το ότι το ρόστερ δεν είναι ακόμα ολοκληρωμένο:
«Καλό θα ήταν στα φιλικά να έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεση μας. Από τη στιγμή όμως που υπάρχει μια ιδιαιτερότητα με τις μεταγραφές, αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Ευελπιστώ το παζλ της ομάδας να συμπληρωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον αριθμό των μεταγραφών που χρειάζεται ακόμα:
«Φυσιολογικά χρειαζόμαστε τουλάχιστον πέντε με έξι μεταγραφές σε καίριες θέσεις, διότι έχουν δημιουργηθεί κενά από τους παίκτες που αποχώρησαν».

Για το που θα δοθεί ιδιαίτερη βάση κατά την προετοιμασία της ομάδας στο Πράβετς:
«Εκτός από τη φυσική κατάσταση, θα αρχίσουμε να περνάμε κάποια πράγματα όσον αφορά την τακτική, και μέσα από κάποια φιλικά να δούμε τις αδυναμίες μας, ώστε να συμπληρώσουμε τα κενά που υπάρχουν στην ομάδα».

Για το τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος:
«Δεν είναι κάτι που θα γίνει τώρα. Η ομάδα θα “χτίζεται” μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Εκείνο πάντως που ευελπιστούμε να αποκτήσει φέτος είναι ταχύτητα».

Λούκας, όπως λέμε… Σκόνδρας!!

Ξεκάθαρη είναι η υπόθεση του Λούκας, ο οποίος θα υπογράψει κανονικά για τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ.

Λούκας, όπως λέμε… Σκόνδρας

Το συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού με τον Ατρόμητο έληγε τον προσεχή Δεκέμβριο και ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδωσε ένα ποσό για να μπορέσει να πάρει από τώρα τον παίκτη.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δεσμευόταν με συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο με την Καρπάτι.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς, όπως αναφέρουν και οι Ουκρανοί, συμφώνησαν για ένα ποσό της τάξεως των 700.000 ευρώ και τοποθετήθηκε ποσοστό μεταπώλησης 30% στην περίπτωση που ο 24χρονος παίκτης συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Τόσο απλά ήταν τα πράγματα και δημιουργήθηκε σύγχυση χωρίς λόγο… Πηγή: sport-fm.gr

Για έξι μήνες ή τρία χρόνια ο Λούκας;

Την απόκτηση του Λούκας για τρία χρόνια ανακοίνωσε χθες το βράδυ η διοίκηση του ΠΑΟΚ, όμως η Καρπάτι στην οποία αγωνιζόταν μέχρι πρότινος ο Ισπανός μεσοεπιθετικός κάνει λόγο για δανεισμό.

Για έξι μήνες ή τρία χρόνια ο Λούκας;
Ως δανεικός για τους επόμενους έξι μήνες θα αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ ο Λούκας, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Καρπάτι.

Χθες ο «Δικέφαλος του Βορρά» εξέδωσε αντίστοιχη ανακοίνωση, αναφέροντας πως «ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο (σήμερα) στην Αυστρία για να υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας».

Σύντομα αναμένεται η ΠΑΕ να ξεκαθαρίσει την υπόθεση, η οποία παίρνει διαφορετική τροπή από ό,τι είχε χθες το βράδυ.

Η ανακοίνωση των Ουκρανών

«Ο Ισπανός επιθετικός της FC Καρπάτι, Λούκας Πέρεθ Μαρτίνεθ, ο οποίος επέστρεψε στο Λβιβ μετά από δανεισμό στη Ντιναμό Κιέβου, θα περάσει τους έξι επόμενους μήνες ως δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Οι “ασπρόμαυροι” δανείστηκαν τον ποδοσφαιριστή για την περίοδο μέχρι το τέλος του 2013. Το ποσό του δανεισμού είναι 700 χιλιάδες ευρώ. Μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού, ο ΠΑΟΚ θα έχει το δικαίωμα να αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή από την Καρπάτι.

Ωστόσο, η Καρπάτι θα διατηρήσει ένα ποσοστό 30% στα δικαιώματα του Λούκας, αν αυτός μετακινηθεί σε τρίτο κλαμπ».
Πηγή: sport-fm.gr

Επιβεβαίωση Κωστούλα για Μητρόπουλο!!

Την μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου στον Πανιώνιο επιβεβαίωσε ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιβεβαίωση Κωστούλα για Μητρόπουλο
Την μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο επιβεβαίωσε ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν θα επιστρέψει ο Μητρόπουλος. Θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο. Έχει ήδη τελειώσει η υπόθεση και υπάρχει σχετική συμφωνία», τόνισε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού για τον παίκτη που πέρσι έπαιξε ως δανεικός και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κωστούλας στην εκπομπή «Στάση media» με τον Νίκο Μαυρομάτη

Για τις συζητήσεις που έχουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας με την Nova:

«Ήμουν στην προηγούμενη συνεδρίαση χωρίς να έχω δικαίωμα ψήφου, αφού δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Τα χρήματα μπορεί να είναι λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, υπάρχει μία πρόταση από πλευράς Nova για επέκταση για ακόμη δύο χρόνια, αλλά με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα. Όλα τα μηνύματα που ακούστηκαν ήταν θετικά. Η Nova είναι ένας καλός εταίρος και πιστεύω ότι θα υπάρξει καλή συνεννόηση ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Περιμένουμε, από την πλευρά μας, και τον ΟΠΑΠ, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό θα κάνει τη διαφορά στα οικονομικά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την πλευρά μας».

Για τα προβλήματα που δημιούργησε η πολεοδομία για το γήπεδο:

«Ήταν από την προηγούμενη φορά που ήμασταν στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μας έδωσαν την άδεια για να φτιάξουμε το πέταλο, αλλά με την ανοχή των τοπικών αρχών καταφέραμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να βάλουμε το σκέπαστρο και η πολεοδομία… μουλάρωσε και δεν μας έδωσε τη σχετική άδεια».

Για το αν θα υπάρχουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας στην έδρα των «κυανοκίτρινων»

«Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αφού το γήπεδο είναι πολύ λίγες θέσεις. Το γήπεδο θα γεμίσει με εισιτήρια διαρκείας των φιλάθλων μας και θα υπάρχουν ελάχιστα που θα είναι προς διάθεση».

Για την προετοιμασία εν όψει της κλήρωσης

«Θα θέλαμε το πρώτο μας παιχνίδι να μην είναι με κάποια μεγάλη ομάδα, ώστε να μην έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Όχι, δεν θα επιστρέψει ο Μητρόπουλος. Θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο. Έχει ήδη τελειώσει και υπάρχει συμφωνία. Θα μείνει στην Αθήνα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Όσα τα μεταγραφικά, δεν πρόκειται να φέρουμε κάποια μεγάλο όνομα. Μακάρι να μπορούσαμε να φέρουμε έναν παίκτη, όπως ο Χαριστέας, αλλά τέτοιοι ποδοσφαιριστές έχουν και ανάλογο κόστος».

«Βλέπουν» Σπαντάτσιο στο Αγρίνιο!!

Την περίπτωση του Ζουλιάνο Σπαντάτσιο εξετάζουν στον Παναιτωλικό.

«Βλέπουν» Σπαντάτσιο στο Αγρίνιο
Ένας παλιός γνώριμος στους Έλληνες φιλάθλους, ο Ζουλάνιο Σπαντάτσιο, προτάθηκε στον Παναιτωλικό.

Ο 32χρονος μέσος είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στον ΠΑΟΚ, ακολούθησε η Άστρα Πλοέστι της Ρουμανίας και την περσινή σεζόν έπαιξε στην Ανόρθωση.

Ωστόσο, η κρίση που πλήττει και την Κύπρο ανάγκασε τον Βραζιλιάνο να αποχωρήσει από την «Κυρία» και προτάθηκε στους Αγρινιώτες, οι οποίοι είχαν ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του τη σεζόν 2010/11.

Βέβαια το ότι προτάθηκε δεν σημαίνει κάτι, αλλά στο Αγρίνιο εξετάζουν την περίπτωσή του και ενδέχεται στο μέλλον να απασχολήσει.

Τη στιγμή μάλιστα που τα «καναρίνια» φαίνεται πως έχουν στα σκαριά ακόμη μία μεταγραφή, μετά τους Καλογέρη και Καλί.Πηγή: sport-fm.gr

«Κλεισμένος» και ο Πετράζι!!

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Πέδρο Σας Πετράζι στον Λεβαδειακό.

«Κλεισμένος» και ο Πετράζι
Επόμενη κίνηση του Λεβαδειακού αναμένεται να είναι ένας κεντρικός αμυντικός, ενώ «κλεισμένος» είναι και ο Πέδρο Σας Πετράζι.

Η απόκτηση ενός στόπερ και η ολοκλήρωσης της μεταγραφής του 22χρονου χαφ αποτελούν πλέον προτεραιότητα για τον Λεβαδειακό.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται από την Τετάρτη στην Ελλάδα και αναμένεται σύντομα – ίσως και σήμερα – να ανακοινωθεί η απόκτησή του.

Ο Πετράζι έκανε τα πρώτα του βήματα στη Βραζιλία, ωστόσο από το 2009 βρίσκεται στην Ουγγαρία, έχοντας φορέσει τις φανέλες των Καποσβόλγκε και Κάποσβαρ.

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί μόνο πρωινή προπόνηση, αφού ο Λεμονής έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές για το απόγευμα. Πηγή: sport-fm.gr

«Πόκερ» για Ογιος!!

Επιπλέον απαιτήσεις για την παραχώρηση του Μάικλ Όγιος, ο οποίος απασχολεί έντονα τον ΟΦΗ, παρουσιάζει η Εστουδιάντες.

«Πόκερ» για Ογιος
Σε παιχνίδι τακτικής έχουν μετατραπεί οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του ΟΦΗ και της Εστουδιάντες για την απόκτηση του Μάικλ Ογιος.

Οι Αργεντινοί προβάλουν επιπλέον απαιτήσεις για την παραχώρηση του 22χρονου φορ, τον οποίο εισηγήθηκε στους Κρητικούς ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Χθες αργά το βράδυ -λόγω διαφοράς ώρας- αναμενόταν να δοθεί συνέχεια στις συζητήσεις, με την κρητική ΠΑΕ να επιθυμεί να αποκτήσει άμεσα στον παίκτη και παρουσιάζονται αποφασισμένοι να παλέψουν τη συγκεκριμένη υπόθεση.Πηγή: sport-fm.gr

Ψάχνει τον αντι-Γιαννιώτα!!

Τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και προορίζονται για αντικαταστάτες του Γιάννη Γιαννιώτα εξετάζουν προσεκτικά στον Άρη. Μία από αυτές και η περίπτωση του Φετφατζίδη.

Ψάχνει τον αντι-Γιαννιώτα
Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, ψάχνει εδώ και μερικές μέρες ο Άρη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που αγωνίζονται στις πτέρυγες από την Ελλάδα μέχρι και τη Λατινική Αμερική.

Το μοναδικό όνομα που ξεχωρίζει από την εγχώρια αγορά είναι εκείνο του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέλλον του διεθνούς άσου εν όψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη τρεις αξιόλογες περιπτώσεις ξένων, αλλά και Ελλήνων ακραίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν άμεσα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενα διάστημα να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί κάποια από αυτές.

Ένας από τους παίκτες που θέλει πολύ στον Άρη ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι ο Σουμπίνιο και ο Δημήτρης Ηλιάδης ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να φέρει τον Βραζιλιάνο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται και με την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος ενδέχεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ψάχνουν και έναν στόπερ και στην Πολωνία αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του Άρη για τον Ολλανδό Κις Κβάκμαν.

Συγκεκριμένα, έγραψαν πως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται για τον 30χρονο αμυντικό, εκ των οποίων η πρόταση του Αρη και της Σλασκ δεν καλύπτουν 150.000 ευρώ που ζητεί ο παίκτης, ποσό που καλύπτουν μια ελβετική και μια αυστριακή ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Αθανασιάδης: «Για να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ»

Ο Κλάους Αθανασιάδης μίλησε στη Sportday και έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αθανασιάδης: «Για να πάμε ψηλά τον ΠΑΟΚ»
Ο Κλάους Αθανασιάδης μίλησε στη Sportday και έθεσε ως στόχο του ΠΑΟΚ για την νέα αγωνιστική σεζόν τον τίτλο του πρωταθλητή.

«Όταν ανήκεις στον ΠΑΟΚ, οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά», ανέφερε ο διεθνής επιθετικός του Δικεφάλου του Βορρά.

Ακολουθεί μέρος από τη συνέντευξη του Κλάους Αθανασιάδη στη Sportday. Όλη τη συνέντευξη μπορείτε να την διαβάσετε στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας:



-Υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες. Σωστό είναι αυτό ή και λίγο επικίνδυνο;
«Είναι μία νέα χρονιά, με νέα παιδιά και νέο προπονητή που έχει άλλη φιλοσοφία. Όταν ανήκεις στον ΠΑΟΚ, οι φιλοδοξίες και οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Γι' αυτό είμαστε εδώ, για να πάμε τον ΠΑΟΚ ψηλά».

-Πού δηλαδή;
«Πρέπει η ομάδα να κατακτήσει έναν τίτλο. Αυτό θέλουμε πάρα πολύ. Πρέπει να κάνουμε χρονιά πρωταθλητισμού».

-Τι πρέπει να αλλάξει για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο;
«Εχουν ήδη αλλάξει πολλά. Πάνω απ' όλα η παρουσία νέου ιδιοκτήτη που βάζει τις γερές βάσεις που χρειάζονται ώστε ο ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα».

-Τέτοιον καιρό πέρυσι έθεσες έναν στόχο 20 γκολ και όλη τη χρονιά λέγαμε ότι τα κατάφερες. Φέτος θα κάνεις κάτι ανάλογο;
«Φυσικά και βάζω προσωπικούς στόχους. Πέρυσι έφτασα στα 23 γκολ. Αρα τη νέα σεζόν θα επιδιώξω να φθάσω στα 24».

-Μετά τα όσα έγιναν στα πλέι οφ, όταν αποδοκιμάστηκες, σκέφτηκες να φύγεις;
«Όταν πήγα σπίτι, ναι, το σκέφτηκα. Το άλλο πρωί όμως ηρέμησα και αναρωτήθηκα: Γιατί να φύγω;».

-Το να έχει ο κόσμος τεράστιες απαιτήσεις από εσένα το θεωρείς θετικό και τιμητικό ή σου δημιουργεί πρόβλημα;
«Στον ΠΑΟΚ παίζω από οκτώ χρονών. Ξέρω πώς λειτουργεί και ο κόσμος. Και εγώ στη θέση τους ήμουν κάποτε. Και τώρα αν ήμουν στη θέση τους ίσως και να αντιδρούσα παρόμοια».

-Ο ΠΑΟΚ καθιερώνεται στη δεύτερη θέση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πόση πιστεύεις ότι είναι πλέον η απόσταση από τον πρώτο;
«Στα περσινά μεταξύ μας παιχνίδια δεν φάνηκε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση. Θεωρώ ότι έχουμε φτάσει κοντά. Με πολλή δουλειά φέτος νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε μία σπουδαία χρονιά».

Χαλάρωμα πριν την Ανζί!!

Χαλάρωμα και ασκήσεις για τις στημένες φάσεις περιλάμβανε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, λίγες ώρες πριν από το… κρας τεστ με την Ανζί.

Χαλάρωμα πριν την Ανζί
Το πρώτο του φιλικό εν όψει της νέας σεζόν δίνει σήμερα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ανζί, όμως ο Χουμπ Στέφενς είχε στο πρόγραμμα μία πρωινή προπόνηση.

Ωστόσο, οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν ένα χαλάρωμα με ήπιας έντασης τρέξιμο και στη συνέχεια εξασκήθηκαν στις επιθετικές στημένες φάσεις, χωρισμένοι σε δυο γκρουπ.

Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός δούλεψε με έντεκα ποδοσφαιριστές στο μισό γήπεδο (Γλύκος, Σκόνδρας, Λίνο, Λόπεθ, Βίτορ, Τζανδάρης, Λάζαρ, Βούκιτς, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Γιάννου) και ο συνεργάτης του, Λόκχοφ, με άλλους τόσους στο άλλο μισό (Χακόμπο, Κατσουράνης, Κατσικάς, Κίτσιου, Ποζατζίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Γεωργιάδης και Αθανασιάδης).

Έξτρα πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκαρσία, Ολίσε, Σαββίδης, Κιόσσε και Πόζογλου, όπως και οι δυο τερματοφύλακες Ιτάντζ και Γλύκος.
Πηγή: sport-fm.gr

Murray mania!!

Ο νέος... λαϊκός ήρωας της Μ. Βρετανίας είναι εδώ! Ο εκπληκτικός Άντι Μάρεϊ επικράτησε 3-0 σετ του Τζόκοβιτς, κατέκτησε το πρώτο του Wimbledon κι έδωσε χαρά στους συμπατριώτες του μετά από 77 χρόνια!

Murray mania!
Αποθεώστε τον, το αξίζει!

Πέρσι δεν τα κατάφερε, αλλά φέτος το «στέμμα» του Wimbledon ανήκει στον Άντι Μάρεϊ, που πραγματοποίησε μια παθιασμένη εμφάνιση, επικρατώντας 3-0 σετ (6-4, 7-5, 6-4) του Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από 3 ώρες και 10 λεπτά!

«Μεθυσμένη»… πολιτεία η Αγγλία κι όλη η Μεγάλη Βρατανία που είδαν ένα δικό τους… παιδί να κατακτά την κορυφή του κορυφαίου Grand Slam μετά από 77 χρόνια και τον Φρεντ Πέρι το 1936.

Μάλλον το τυχερό νούμερο του νέου «βασιλιά» στο Λονδίνο πρέπει να είναι το 7. Δεύτερο major τρόπαιο για τον Σκωτσέζο στην καριέρα του και πρώτο μπροστά στο κοινό του, που… διψούσε πολύ για αυτή την επιτυχία. Από την άλλη, ο χαμένος φιναλίστ δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης που θα ήθελε, ολοκληρώνοντας το ματς με πολλά νεύρα και 40 αβίαστα λάθη.

Το ματς:

Οι δύο τενίστες έδειξαν εξ’ αρχής πως… το πάνε για μαραθώνιο! Αφού χρειάστηκαν 20 λεπτά για να παιχτούν μόλις τρία γκέιμ, με τον Μάρεϊ να είναι καλύτερος και να «σπάει» τον Τζόκοβιτς μετά από 7 ευκαιρίες! Προς στιγμήν ο Νόλε ισοφάρισε, όμως ο Βρετανός επωφελήθηκε εκ νέου τα πολλά αβιάστα λάθη και το κακό σέρβις του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να προηγηθεί ξανά (4-3). Αυτή την φορά ο γηπεδούχος δεν… την πάτησε και μετά από 1 ώρα πήρε το πρώτο σετ με 6-4, μέσα σε έντονους πανηγυρισμούς από τους θεατές.

Ο Σέρβος συνηθίζει να μπαίνει «μουδιασμένα», όμως η συνέχεια (προσωρινά) ήταν εντελώς διαφορετική. Βελτίωσε το σέρβις του, πήγε το παιχνίδι σε μεγαλύτερα ράλυ και δικαιώθηκε, παίρνοντας σαφές προβάδισμα με 4-1 στο δεύτερο σετ. Ο Μάρεϊ έδειχνε να μην τον βοηθούν οι –παραδόξως- πολύ καλές καιρικές συνθήκες στο Λονδίνο και φόρεσε καπέλο! Και σαν να άλλαξε… τσιπ αφού έκανε μπρέικ και ισοφάρισε σε 4-4, με τον Τζόκοβιτς να συνεχίζει να ‘χει παράπονα από την διαιτησία και να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του. Και δεν σταμάτησε εκεί ο Σκωτσέζος! Αφού έκανε νέο μπρέικ, σέρβιρε για το σετ και με εντυπωσιακό σέρβις έκανε το 2-0 (7-5), με τους Άγγλους να παίρνουν «φωτιά»!

Φουριόζος και στο τρίτο σετ ο Μάρεϊ, έκανε με το καλημέρα μπρέικ (2-0) και οι πανηγυρισμοί έδειχναν πως πλησιάζουν. Ο Τζόκοβιτς ίσως είδε πως πλέον δεν έχει να χάσει κάτι κι έπαιζε πιο απελευθερωμένα, με αποτέλεσμα να κάνει δύο σερί μπρέικ, να προηγηθεί 4-2 και να βάλει δύσκολα. Αυτός ο Μάρεϊ, όμως δεν το έχανε! Έκανε ακόμη μια ανατροπή και έφτασε σε σημείο να σερβίρει, όπου… έσπασαν καρδιές. Μέσα σε ένα γκέιμ ο Σέρβος έχασε τρία μπρέικ πόιντ και τελικά οι καρδιές των Άγγλων επανήλθαν στην θέση τους, με τον Βρετανό να παίρνει το βαρύτιμο τρόπαιο με 6-4 και μετά από 4 championship points. Πηγή: sport-fm.gr

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο…»

Στα δύσκολα χρόνια που πέρασε μέχρι να φτάσει στην άκρη του Ατλαντικού αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό των Μιλγουόκι Μπακς.

Αντετοκούνμπο: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο…»
Για τη νέα σελίδα που ανοίγεται για εκείνον μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 18χρονος μπασκεμπολίστας που κατάγεται από τη Νιγηρία, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, τόνισε πως δεν ήταν καθόλου εύκολο για εκείνον να συνδυάσει τη μεγάλη του αγάπη με τη βιοπάλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην «Real News»

Για τους ανθρώπους που του δίνουν δύναμη στα δύσκολα:

«Αντλώ δύναμη από την οικογένειά μου, από τον Θεό, από τον εαυτό μου. Χωρίς τη συμπαράσταση των δικών μου δεν θα έφτανα εδώ που έφτασα. Θέλω πολύ τώρα να τους το ανταποδώσω, με ένα καλύτερο σπίτι, μια καλύτερη ζωή. Τη δικαιούνται».

Για τη ζωή του, αφού προσπάθησε να συνδυάσει το μπάσκετ με τη βιοπάλη:

«Δεν ήταν καθόλου εύκολο όλο αυτό. Περάσαμε πολύ δύσκολες στιγμές όλη η οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι χρειάζονται υπομονή, πίστη και γερό στομάχι για να μην πέσεις κάτω, για να σταθείς όρθιος και να συνεχίσεις».

Για το αν αισθάνεται Έλληνας:

«Ναι, και αισθάνομαι περήφανος γι’ αυτό. Χαρούμενο και όμορφο συναίσθημα μαζί».

Και τώρα οι ψηλοί!!

Το βάρος στην κάλυψη των κενών που υπάρχουν στο ρόστερ της ομάδας στις θέσεις των ψηλών έχουν ρίξει στον Ολυμπιακό! Ποιοι είναι οι στόχοι...

Και τώρα οι ψηλοί!
Η διαφαινόμενη συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη και η ανανέωση με τον Περπέρογλου τακτοποίησε τις εκκρεμότητες που υπήρχαν στην περιφέρεια του Ολυμπιακού.

Πλέον το βάρος από τους υπεύθυνους των ερυθρολεύκων αναμένεται να πέσει στην φροντ-λάιν και την κάλυψη των κενών που έχουν δημιουργηθεί σε αυτή.

Στόχος των Πειραιωτών είναι να αποκτηθούν δύο ψηλοί.

Ο πρώτος στόχος, είναι η απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη,. Ο 29χρονος άσος θέλει να επιστρέψει στον Πειραιά αλλά για να πει το «ναι» θέλει να ικανοποιηθεί και οικονομικά.

Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται με στόχο η μια θέση να καλυφθεί από τον Έλληνα άσο.

Το άλλον ζήτημα στο οποίο καλούνται να βρουν λύση οι άνθρωποι της ομάδας είναι ο αντικαταστάτης του Χάινς.

Ο Πολ Ντέιβιτς της Χίμκι είναι ο πρώτος στόχος. Τα χρήματα που ζητά η ομάδα για να παραχωρήσει τον παίκτη αλλά κι εκείνος για να πει το «ναι» είναι αρκετά, σε σημείο που υπερβαίνει τον προϋπολογισμό του Ολυμπιακού.

Άλλη μια λύση την οποία και εξετάζουν στον Ολυμπιακό ως αντι-Χάινς είναι ο Μπράιαντ Ντάνστον ο οποίος εντυπωσίασε φέτος με τη Βαρέζε.

Και αυτή η περίπτωση είναι δύσκολη καθώς την υπογραφή του παίκτη προσπαθεί να αποσπάσει και η Αρμάνι.
Πηγή: sport-fm.gr

Φραγκιάς: «Μα γιατί να φύγω»

«Δεν είχα λόγο να φύγω», τονίζει ο Βασίλης Φραγκιάς στη Sportday εξηγώντας στην απόφασή του να παραμείνει στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου για έβδομο χρόνο.

Φραγκιάς: «Μα γιατί να φύγω»
«Δεν είχα λόγο να φύγω», τονίζει ο Βασίλης Φραγκιάς στη Sportday εξηγώντας στην απόφασή του να παραμείνει στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου για έβδομο χρόνο.

Αναλυτικά ανέφερε στη Sportday:



-Για την απόφασή του να μείνει:

«Στον Κολοσσό πάω να κλείσω 7, όχι συνεχόμενα, χρόνια. Έχουμε μία άριστη σχέση με τη διοίκηση. Πλέον έχουμε αλλάξει επίπεδο, δεν είναι μια απλή συνεργασία, είναι μία οικογενειακή σχέση. Δεν είχα κανένα λόγο για να φύγω. Αλήθεια, είναι ότι δεν υπήρξε και η πρόταση που να με κάνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αρα καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν πολύ εύκολο. Έχω δεθεί με όλους στο νησί, έχω συνηθίσει και θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται».

-Ο Κολοσσός παρέμεινε φέτος (σχετικά) εύκολα στην A1, αναμένονται όμως αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς μοναδικός στόχος δεν θα είναι η παραμονή, αλλά και να τακτοποιηθούν τα οικονομικά ζητήματα στην ομάδα:

«Στο ρόστερ θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Κάποιες θα γίνουν υποχρεωτικά, καθώς το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο. Η ομάδα έχει στόχο την παραμονή στην Α1. Αλλά δεν είναι ο μοναδικός, καθώς η διοίκηση θέλει να μη χρωστάει πουθενά και να είναι υγιής. Ετσι θα φτιάξουμε τον κορμό της ομάδας για πολλά χρόνια ώστε να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Στη μεθεπόμενη χρονιά ο στόχος μας θα είναι να προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε στην 4άδα και να βγούμε στην Ευρώπη».

-Εάν αυτοί οι περιορισμοί θα δυσκολέψουν την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, ο Φραγκιάς σχολίασε:

«Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι προπονητές της Α1, δουλεύουν με αυτούς τους περιορισμούς. Εχω συνηθίσει και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Είπαμε ότι ο στόχος είναι η παραμονή και να κάνουμε τον κορμό για το μέλλον. Πρέπει να μηδενιστούν τα χρέη της ομάδας που δεν τα έκανε αυτή η διοίκηση και του χρόνου να είμαστε καθαροί. Βέβαια πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί στο θέμα των ξένων παικτών».

Λιανός: «Είμαι φανατικός Πανιώνιος»

Μετά από δέκα χρόνια στον Πανιώνιο ο Ηλίας Λιανός μιλάει στη Sportday και δηλώνει φανατικός οπαδός της ομάδας.

Λιανός: «Είμαι φανατικός Πανιώνιος»
Μετά από δέκα χρόνια στον Πανιώνιο ο Ηλίας Λιανός μιλάει στη Sportday και δηλώνει φανατικός οπαδός της ομάδας.

Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Ηλία Λιανού στη Sportday:



-Συμπληρώνεις 10 χρόνια στον Πανιώνιο. Ποια γεύση έχεις;
«Οι δημιουργικές και χαρούμενες στιγμές είναι πολλές και αυτές άλλωστε με κάνουν και συνεχίζω. Όλος ο περίγυρος, ο κόσμος του Πανιωνίου, οι άνθρωποι, που στηρίζουν την ομάδα, μου δίνουν το κουράγιο να εξακολουθώ να προσφέρω. Κακές στιγμές βεβαίως και υπήρξαν και κυρίως ήταν στα πρώτα μου χρόνια στην ομάδα, όταν ήμουν στη διαδικασία εκμάθησης. Ξοδέψαμε πολλά άσκοπα χρήματα. Συνολικά, πάντως, οι χαρές είναι περισσότερες και ειδικά η συμπαράσταση του κόσμου με ενθαρρύνει, γιατί βεβαίως στο μπάσκετ, που βρίσκομαι, δεν αποσκοπώ σε κάτι άλλο πλην του αυτονόητου».

-Στο Eurocup θα παίξει ο Πανιώνιος;
«Μας έχουν διαβεβαιώσει ότι θα παίξουμε. Καταλαβαίνουν ότι γενικά ο Πανιώνιος είναι συνεπής και μόνο εκείνη τη χρονιά υπήρξε πρόβλημα. Εχουμε δώσει τις απαιτούμενες καταβολές για τη συμμετοχή στη διοργάνωση. Θα παίξουμε ή στη Γλυφάδα ή στο Ελληνικό και στόχος είναι να έχουμε καλύτερη πορεία από τη φετινή».

-Για το πρωτάθλημα στόχος είναι πάλι η τρίτη θέση;
«Δύο συνεχόμενες σεζόν πήραμε την τρίτη θέση. Αυτό θα προσπαθήσουμε και του χρόνου. Και να μας δινόταν η ευκαιρία να παίξουμε στην Ευρωλίγκα, δεν θα το κάναμε, γιατί και τα χρήματα, που τώρα βάζουμε, είναι μία μορφή ύβρεως με την κατάσταση, που υπάρχει στη χώρα. Τρίτη θέση, λοιπόν, και παράλληλα να αναδεικνύουμε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες».

-Μετά από τόσα χρόνια στην ομάδα, έχεις γίνεις Πανιώνιος. Σωστά;
«Είμαι φανατικός Πανιώνιος, το ίδιο φανατικός με τους άλλους Πανιώνιους. Ο Πανιώνιος είναι ιδέα, η ιδέα της δημιουργίας και της κόντρας με το κατεστημένο».

-Πώς ένιωσες όταν ο πρώην προπονητής της ομάδας σου, Γιώργος Μπαρτζώκας, σήκωσε την κούπα στο Λονδίνο;
«Πολύ χαρούμενος, ήμουν άλλωστε και στο γήπεδο. Είναι το θέμα της δημιουργίας, που ανέφερα. Το ότι ο Πανιώνιος, δηλαδή, δημιουργεί παίκτες και προπονητές, που στη συνέχεια ανεβαίνουν σκαλιά στην καριέρα τους και κατακτούν στόχους».

-Μπαρτζώκας ή Σφαιρόπουλος;
«Είναι πολύ μπασκετικοί, αλλά διαφορετικοί. Νομίζω ότι αυτό που πέτυχε ο Μπαρτζώκας και τον ανέβασε στην πρώτη γραμμή, θα το καταφέρει και ο Σφαιρόπουλος στο μέλλον».

Φέτελ: «Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις στην πατρίδα σου»

Πανευτυχής ήταν ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά την παρθενική του νίκη στο γερμανικό Grand Prix.

Φέτελ: «Είναι εκπληκτικό να κερδίζεις στην πατρίδα σου»
Με χαμόγελο μέχρι… τα αυτιά εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ μετά την πρώτη νίκη της καριέρας του στη Γερμανία και τέταρτη στο φετινό Grand Prix.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είναι εκπληκτικό που κέρδισα για πρώτη φορά εδώ, μπροστά στους συμπατριώτες μου. Είχαμε έναν πολύ καλό αγώνα, είχαμε τον έλεγχο και είμαι πολύ ευχαριστημένος για το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ τον κόσμο για τη στήριξη που είχα από τον κόσμο όλο το Σαββατοκύριακο», τόνισε.

Παράλληλα ο Γερμανός πιλότος της Red Bull αποκάλυψε πως είχε ένα τεχνικό πρόβλημα στη διάρκεια του αγώνα. «Αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το KERS για κάποιους γύρους, αλλά ευτυχώς το σύστημα έφτιαξε στη συνέχεια και με βοήθησε να διατηρηθώ μπροστά παρά την πίεση του Κίμι. Ευτυχώς που ο αγώνας κράτησε 60 κι όχι 61 ή 62 γύρους».

Όσο για την αυτοσυγκέντρωση που έδειξε τρέχοντας μπροστά στους συμπατριώτες του, είπε: «Ο κόσμος είναι εκπληκτικός, αλλά δεν έχασα ποτέ την αυτοσυγκέντρωσή μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη, γιατί η Lotus διαχειρίστηκε πολύ καλά τα ελαστικά. Πήραμε τη νίκη κι αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα».
Πηγή: sport-fm.gr

Φέτελ: Γκραν πρι Γερμανίας; Τσεκ!!

Την καρό σημαία που του έλειπε από γερμανικό αγώνα πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος στο Νίρμπουργκρινγκ πανηγύρισε την τέταρτη νίκη του τη φετινή σεζόν και την πρώτη επί γερμανικού αγώνα.

Φέτελ: Γκραν πρι Γερμανίας; Τσεκ!
Την τέταρτη νίκη του τη φετινή σεζόν, την πρώτη του στη Γερμανία και την 30η στην καριέρα του πανηγύρισε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο εντός έδρας γκραν πρι στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Ο Γερμανός πιλότος της Red Bull είχε στόχο να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Γερμανία και το έκανε!

Με εντυπωσιακή εκκίνηση πέρασε στην κορυφή, την οποία δεν αποχωρίστηκε μέχρι να πάρει την καρό σημαία και έγινε ο μοναδικός πιλότος, πέρα από τους αδερφούς Σουμάχερ που παίρνουν νίκη στη Γερμανία.

Το δύο-τρία έκανε η Lotus με τον Κίμι Ραϊκόνεν να ανεβαίνει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου και τον πολύ καλό Ρομάν Γκροσάν να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Στην τέταρτη θέση, πλασαρίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος έμεινε από καύσιμα πριν προλάβει να πάει στα πιτ.

Από την έκτη θέση ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Τζένσον Μπάτον, με την McLaren να δείχνει σημάδια ανάκαμψης.

Ο αγώνας


Μία σου και μία του…

Ρεβάνς για τον τρόπο που έχασε την πολ ποζίσιον από τον Λιούις Χάμιλτον πήρε ο Σεμπάστιαν Φέτελ στην εκκίνηση του Νίρμπουργκρινγκ.

Οι «κόκκινοι ταύροι»… κατάπιαν τον Βρετανό πιλότο της Mercedes με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα.

Ο Γερμανός τρεις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ανέβηκε στην πρώτη θέση, έχοντας πίσω του τον Μαρκ Γούεμπερ, ο οποίος αν και γλίστρησε λίγο κράτησε πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον.

Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται…

Δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι καλύτερο ο Λιούις Χάμιλτον από το σημερινό αγώνα, με τη μέρα του να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο. Ένα πρόβλημα στην αντλία καυσίμων και το υπερθερμασμένο φρένο ήταν οι οιωνοί για τον αγώνα που θα ακολουθούσε.

Ο Χάμιλτον δεν μπορούσε να βρει καλό ρυθμό με τη φθορά των ελαστικών να τον προβληματίζει και την απόδοση της W04 να μην τον βοηθάει για μία καλύτερη θέση από την πέμπτη θέση.

Στην βαθμολογούμενη δεκάδα κατάφερε να μπει ο Νίκο Ρόσμπεργκ, ο οποίος είδε την καρό σημαία από την ένατη θέση.

Δεν τους θέλει…

Τι και αν οι Φελίπε Μάσα και Μαρκ Γουέμπερ προσπαθούν να βγάλουν από πάνω τους τη ρετσινιά των μέτριων πιλότων; Οι συνθήκες δεν τους αφήνουν να δουν άσπρη μέρα.

Ο Βραζιλιάνος πιλότος εκκίνησε καλά, προσπερνώντας τον Ντανίελ Ρικιάρντο, ωστόσο ο αγώνας του διήρκησε μόλις τέσσερις γύρους, πριν εγκαταλείψει με πρόβλημα στον κινητήρα.



Από την άλλη, ένα μπουλόνι που δεν… κούμπωνε κατέστρεψε τον αγώνα του Μαρκ Γουέμπερ. Στο πρώτο πιτ στοπ στον ένατο γύρο ο Αυστραλός είδε τον πίσω τροχό του να φεύγει, χτυπώντας έναν cameraman και χάνοντας πολύτιμο χρόνο.



Ο Αυστραλός πιλότος βρέθηκε τελευταίος, καταφέρνοντας ωστόσο να τερματίσει στην έβδομη θέση.

Ήρεμη δύναμη…

Έναν… ήρεμο αγώνα έκανε ο Φερνάντο Αλόνσο. Ο Ισπανός αθόρυβα κέρδισε τέσσερις θέσεις, βλέποντας την καρό σημαία από την τέταρτη θέση. Μάλιστα, ο Αλόνσο στους τελευταίους δέκα γύρους έδειχνε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, πίεσε τον Ρομάν Γκροσάν, αλλά δεν κατάφερε να τον προσπεράσει και να ανέβει στο βάθρο.

Αναλυτικά η κατάταξη :

1. Φέτελ, Red Bull
2. Ραϊκόνεν, Lotus
3. Γκροσάν, Lotus
4. Αλόνσο, Ferrari
5. Χάμιλτον, Mercedes
6. Μπάτον, McLaren
7. Γουέμπερ, Red Bull
8. Πέρες, McLaren
9. Ρόσμπεργκ, Mercedes
10. Χούλκενμπεργκ, Sauber
11. Ντι Ρέστa, Force India
12. Ρικιάρντο, Toro Rosso
13. Σούτιλ, Force India
14. Γκουτιέρες, Sauber
15. Μαλδονάδο, Williams
16. Μπότας, Williams
17. Πικ, Caterham
18. Φαν ντερ Γκάρντε, Caterham
19. Τσίλτον, Marussia

Εγκατέλειψαν:
1. Βερνιέ, Toro Rosso
2. Μπιανκί, Marussia
3. Μάσα, Ferrari

Βαθμολογία πιλότων:

1. Φέτελ 157
2. Αλόνσο 123
3. Ραϊκόνεν 116
4. Χάμιλτον 99
5. Γουέμπερ 93
6. Ρόσμπεργκ 84
7. Μάσα 57
8. Γκροσάν 41
9. Ντι Ρέστα 36
10. Μπάτον 33
11. Σούτιλ 23
12. Πέρες 16
13. Βερνιέ 13
14. Ρικιάρντο 11
15. Χούλκενμπεργκ 7

Βαθμολογία κατασκευαστών:

1. Red Bull 250
2. Mercedes 183
3. Ferrari 180
4. Lotus 157
5. Force India 59
6. McLaren 49
7. Toro Rosso 24
8. Sauber 7 Πηγή: sport-fm.gr

Το... ανατριχιαστικό νούμερο 7!!

Κάποιες συμπτώσεις είναι απλά... ανατριχιαστικές. Διαβάστε μία που συνοδεύει τον Άντι Μάρεϊ σήμερα κι αφορά το νούμερο επτά!

Το... ανατριχιαστικό νούμερο 7!
Απλή σύμπτωση ή παιχνίδι της μοίρας;

Ο Άντι Μάρεϊ σε λίγη ώρα παίζει στον μεγάλο τελικό του Wimbledon με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όπου θα τον συνοδεύει ένα... εξωφρενικά περίεργο γεγονός.

Ο Σκωτζέζος θα «κατέβει» στο κεντρικό κορτ του All England Club στον 7ο τελικό της καριέρας του σε Grand Slam.

Σήμερα, που γίνεται το παιχνίδι ο μήνας έχει 7. Και βασικά, τι μήνα έχουμε; Ιούλιο. Ο 7ος του χρόνου!

Από πότε έχουν οι Άγγλοι να δουν κάποιον δικό τους να κατακτά το λονδρέζικο τουρνουά; Από το 1936 και τον Φρεντ Πέρι. Εδώ και 77 χρόνια δηλαδή!

Κι από πότε έχουν να δουν γυναίκα Βρετανή να σηκώσει την κούπα; Από το 1977 και την Βιρτζίνια Γουέιντ.

Σαν πολλά εφτάρια δεν μαζεύτηκαν;;; Πηγή: sport-fm.gr

Γρονθοκόπησαν 89χρονο καφετζή για 100 ευρώ!

Θύμα ληστείας έπεσε, μέρα μεσημέρι, μέσα στο καφενείο του, στο χωριό Μονόσπιτα της Ημαθίας ένας 89χρονος.

Γρονθοκόπησαν 89χρονο καφετζή για 100 ευρώ
Ο άτυχος γέροντας που βρισκόταν μόνος στο καφενείο του , δέχτηκε επίθεση από το μοναδικό θαμώνα του μαγαζιού του -έναν 34χρονο Αλβανό υπήκοο- ο οποίος τον γρονθοκόπησε και κατάφερε και του αφαιρέσει το πορτοφόλι του που περιείχε 100 ευρώ!

Ο 34χρονος Αλβανός συνελήφθη, αφού καταδιώχθηκε, λίγη ώρα αργότερα, ενώ ένας ακόμη άγνωστος συνεργός του κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

πηγή: newsbeast.gr

«Φουσκωμένο» λογαριασμό της ΔΕΗ έλαβαν 130.000 πολίτες!!

Διευκρινίσεις για το λάθος των δήμων από το υπουργείο Οικονομικών.

«Φουσκωμένο» λογαριασμό της ΔΕΗ έλαβαν 130.000 πολίτες
Μία ακόμα παράλειψη του γραφειοκρατικού μηχανισμού προκάλεσε έκπληξη και αγανάκτηση στους ιδιοκτήτες ακινήτων, που είδαν το λογαριασμό της ΔΕΗ να «φουσκώνει» με το χαράτσι να χρεώνεται και για κοινόχρηστους χώρους, όταν από την αρχή είχε διευκρινιστεί πως αυτοί δεν προσμετρώνται για τον υπολογισμό του ΕΕΤΑ!

Αντιδρώντας στις διαμαρτυρίες και τα σχετικά δημοσιεύματα, το υπουργείο Οικονομικών διευκρινίζει ότι το ζήτημα δημιουργήθηκε από λάθος των δήμων και ενημερώνει όσους έχουν ήδη πληρώσει λογαριασμό με επιπλέον «χαράτσι» για τους κοινόχρηστους χώρους ότι θα αφαιρεθεί το επιπλέον ποσό από τον επόμενο λογαριασμό της ΔΕΗ, ενώ όσοι δεν τον έχουν πληρώσει θα μπορούν να εξοφλήσουν το λογαριασμό χωρίς το «χαράτσι».

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για περίπου 130.000 περιπτώσεις, η πλειοψηφία των οποίων δε θα επηρεαστεί από το λάθος, καθώς η αποστολή των λογαριασμών της ΔΕΗ στις περιπτώσεις αυτές θα σταματήσει, μέχρι να διορθωθεί το λάθος.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή δημοσιεύματα, από το Υπουργείο Οικονομικών ανακοινώνεται πως, στις περιπτώσεις που σε λογαριασμούς κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος έχει υπολογισθεί ΕΕΤΑ για κοινόχρηστους χώρους, έχει ήδη δοθεί εντολή ώστε η τακτοποίηση των υποθέσεων να γίνει χωρίς ταλαιπωρία των πολιτών.

Συγκεκριμένα, η ΔΕΗ θα σταματήσει την αποστολή των λογαριασμών με ΕΕΤΑ στις περιπτώσεις αυτές. Έτσι η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 130.000 περιπτώσεων δεν θα επηρεαστεί. Για όσους έχουν λάβει ήδη λογαριασμό με ΕΕΤΑ θα γίνει αντιλογισμός (μείωση του ποσού) στον επόμενο λογαριασμό. Έτσι δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτε ανεξαρτήτως αν εξόφλησαν ή όχι το λογαριασμό τους. Όσοι όμως δεν τον έχουν πληρώσει, μπορούν να εξοφλήσουν τον λογαριασμό χωρίς το ΕΕΤΑ.

Σημειώνεται πως το ζήτημα δημιουργήθηκε από την λανθασμένη αναγραφή της απαλλαγής στους λογαριασμούς της ΔΕΗ (λάθος πιστοποιητικό από τους Δήμους), αλλά το Υπουργείο Οικονομικών ενήργησε άμεσα ώστε να δώσει λύση που δεν δημιουργεί βάρος γραφειοκρατικό ή οικονομικό στους φορολογούμενους».

Πηγή: Newsbeast.gr

Μία μετακίνηση που άλλαξε οριστικά την ιστορία!!

Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος αναφέρεται σε ένα σπάνιο ιστορικό γεγονός, καθώς για έναν αιώνα Ρέιντζερς και Σέλτικ δεν έδιναν συμβόλαια σε όποιον πίστευε σε διαφορετικό δόγμα.

Μία μετακίνηση που άλλαξε οριστικά την ιστορία
Tο 1989 είναι από κάθε άποψη μία «ιστορική» χρονιά, σπάζοντας μια παράδοση 116 ετών.

Ο Μο Τζόνστον στις 7 Ιουλίου εκείνου του έτους έγινε ο πρώτος ρωμαιοκαθολικός που πήρε μεταγραφή στη Ρέιντζερς της Γλασκώβης.

Επαιζε στη γαλλική Ναντ, είχε περάσει και από τη Γουότφορντ στην Αγγλία, αλλά η καριέρα του στη Σέλτικ ήταν αυτή που πυροδότησε το φυτίλι.

Την πρώτη μέρα που υπέγραψε, πολλοί φίλοι της Ρέιντζερς συγκεντρώθηκαν έξω από το «Αϊμπροξ» και έκαψαν τα εισιτήρια διαρκείας σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Οι αντιδράσεις συνεχίστηκαν για καιρό και ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Ο Μο Τζόνστον δεν κέρδισε ποτέ ούτε την εμπιστοσύνη ούτε μία θέση στις καρδιές των οπαδών, αν και έκανε αυτό που ήξερε πολύ καλά: σκόραρε σχεδόν σε κάθε ματς.

Ωστόσο η ενέργειά του τρία χρόνια νωρίτερα, σε αγώνα της Σέλτικ κόντρα στη Ρέιντζερς, να χτυπήσει με κεφαλιά έναν αντίπαλο και να αποβληθεί, δεν τον βοηθούσε.

Οχι για την αποβολή, αλλά γιατί φεύγοντας για τα αποδυτήρια έκανε το σήμα του… σταυρού στους οπαδούς της Ρέιντζερς! Παρά το γεγονός πως δικό του γκολ στις 4 Νοεμβρίου του 1989 εκπόρθησε το άντρο των Κελτών ουσιαστικά ανοίγοντας τον δρόμο για ένα ακόμη πρωτάθλημα, οι θρησκευτικές του πεποιθήσεις δεν τον έκαναν ποτέ αποδεκτό ανάμεσα στους οπαδούς και σύντομα αποχώρησε!

ΚΑτι που συνέβη και τον Φεβρουάριο του 2006 με τον Πολωνό γκολκίπερ της Σέλτικ Αρθουρ Μπόρουτς, επίσης ρωμαιοκαθολικός, επειδή έκανε τον σταυρό του.

Η αστυνομία θεώρησε πως προκάλεσε τους οπαδούς των «Gers» που τον μήνυσαν και η ιστορία έφτασε έως το δικαστήριο. Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε δίμηνη φυλάκιση, αλλά έκανε έφεση.

Το αιτιολογικό της απόφασης ανέφερε πως σε έναν ανοιχτό χώρο κάποιος οφείλει να προσέχει τις κινήσεις του για να μην εξάπτονται τα πάθη! Στην ήττα της Σέλτικ με 3-0 από τη Ρέιντζερς, τον Οκτώβριο του 2007, ο Μπόρουτς αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στο τέλος του ματς στον αρχηγό των νικητών Μπάρι Φέργκιουσον.

«Δεν αισθάνομαι πως οφείλω να συγχαρώ κάποιον προτεστάντη, ο οποίος δεν σέβεται τα πιστεύω μου και την προσωπικότητά μου», σχολίασε αλλά η ομάδα του τον τιμώρησε με πρόστιμο, θεωρώντας πως η πράξη του έκανε κακό στο προφίλ του συλλόγου!

Στην περίπτωση πάντως του Τζόνστον, η κατάσταση είχε ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Ενας σύνδεσμος οπαδών της Ρέιντζερς έκλεισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο ίδιος ο παίκτης φοβόταν για τη ζωή του και αποφάσισε να προσλάβει προσωπική φρουρά επί 24ωρης βάσης.

Οι οπαδοί της Σέλτικ βρήκαν τρόπο και επιτέθηκαν στον πατέρα του και του έκαψαν το αυτοκίνητο. Ο ίδιος έκανε τα πάντα για να γίνει αρεστός στους οπαδούς της νέας του ομάδας, φτάνοντας στο σημείο ακόμα και να φτύσει το έμβλημα της Σέλτικ! Οι αντιδράσεις παρέμεναν ακραίες, και έτσι μετά από μόλις έναν χρόνο αποφάσισε να φύγει!

Για όποιον δεν ξέρει το πόσο τεράστιο είναι το θρησκευτικό χάσμα μεταξύ των δύο συλλόγων, πιθανώς να θεωρεί όλη την ιστορία υπερβολή!

Ωστόσο για πάρα πολλά χρόνια υπήρξε τόσο αγεφύρωτη αυτή η σχέση που δεν έδιναν συμβόλαια σε όποιον ήξεραν ότι πιστεύει σε αντίθετο δόγμα από εκείνο που πρέσβευαν είτε οι μεν είτε οι δε για σχεδόν ένα αιώνα! Οταν μία εφημερίδα έθεσε το ερώτημα «Γιατί η ομάδα της Ρέιντζερς δεν παίρνει καθολικούς;» είδε την κυκλοφορία της να μειώνεται στο μισό και στη συνέχεια έκλεισε!

Η Σέλτικ πάντως υποχώρησε πρώτη σε αυτό το θέμα και από τη δεκαετία του '50, δειλά δειλά, άρχισε να κάνει άνοιγμα σε καλούς παίκτες που δεν ήταν καθολικοί.

Η Ρέιντζερς όμως παρέμενε ακραιφνώς ομάδα διαμαρτυρόμενων. Ακόμη και οι γραμματείς που δούλευαν στα γραφεία έπρεπε να προσκομίσουν χαρτιά της θρησκείας ακόμη και των γονέων τους για να βρουν δουλειά!

Όλα αυτά έμενε να αλλάξουν φυσιολογικά, οδεύοντας προς τον 21ο αιώνα και η μεταγραφή του Τζόνστον ήταν ο καταλύτης!
Πηγή: sport-fm.gr

Το χαμένο ντέρμπυ του υπουργού υγείας!!

Οι ασθένειες που δύσκολα θεραπεύονται στα νοσοκομεία, κατά τον Αποδυτηριάκια, είναι οι καπνιστές ιατροί…
Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω τι του βρίσκουν του Άδωνη Γεωργιάδη και δεν τον χωνεύουν μερικοί μερικοί. Κατ’ αρχήν διαθέτει το σπάνιο προσόν να λέει στα ίσα αυτό που σκέπτεται. Όχι μόνον να έχει απόψεις, αμετακίνητες, αλλά και να τις απλώνει σε κάθε ευκαιρία.
Ύστερα είναι και το άλλο. Το παλληκάρι δουλεύει. Κάνει μια δουλειά, δεν είναι επί της ουσίας ανεπάγγελτος, όπως το 87% των πολιτικών.
Του δώσανε το υπουργείο υγείας και το πρώτο που είπε ήταν πώς έχουμε πόλεμο με το τσιγάρο. Γκέλα. Δεν το είπε σωστά ο κύριος Άδωνης. Όχι και πόλεμο με το τσιγάρο. Σε τίποτα δεν φταίει το τσιγάρο. Ούτε κάνει κακό το τσιγάρο. Και να ‘ναι κακό, να! Και τρια αυγά Μογγολίας.
Το πρόβλημα είναι ο καπνιστής. Αυτός φουμάρει μέσα στα νοσοκομεία. Τι φταίει το τσιγάρο; Δεν είναι το τσιγάρο εθισμένο με τον καπνιστή. Το αντίθετο συμβαίνει.
Και επειδή ο κύριος Γεωργιάδης γνωρίζει, άριστα την ελληνική, καλό είναι να κάνει εύστοχη χρήση των λέξεων. Ο άρρωστος είναι ο γιατρός, περισσότερο από τον ασθενή. Λέω για τον γιατρό που φουμάρει ακόμα και μέσα στο χειρουργείο. Και μέσα στην εντατική. Συμβαίνουν.

Πηγή: gazzetta.gr

Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος!!

Την Α.Ε. Σπάρτης αναλαμβάνει ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος με στόχο να την οδηγήσει στην Σούπερ Λίγκα σε τρία χρόνια!
Οπως αναφέρει το flynews.gr ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του επιχειρηματία και πρώην προέδρου της ΑΕ Σπάρτης Δ.Νικόλαρου, με ενέργειες του οποίου έγινε η συνάντηση με τον ισχυρό άντρα του μπασκετικού Παναθηναϊκού.
Εκεί λοιπόν με τη παρουσία άλλων παραγόντων αλλά και του Δημάρχου Σπάρτης κυρίου Αργειτάκου συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάληψης της ιδιοκτησίας της ΑΕ Σπάρτης από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.Τελικά αφού τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας, η συμφωνία επετεύχθη και το μεγάλο deal για το λακωνικό ποδόσφαιρο είναι γεγονός.Στα πρώτα κιόλας λόγια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε σαφές ότι η ΑΕ Σπάρτης από τη Δευτέρα γυρίζει σελίδα και στόχος του είναι τα επόμενα τρία χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας από την ερασιτεχνική κατηγορία που αγωνίζεται τώρα.
Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY FM 89.7 και του flynews.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στο Δ.Νικόλαρο ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος και το δεξί του χέρι στην ομάδα τουλάχιστον τη πρώτη χρονιά, να ξεκινήσει από αύριο κιόλας τη δουλειά και να μη χαθεί χρόνος.
Οσον αφορά στο θέμα του προπονητή, ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Ρασιάς, είναι κοντά στο να αναλάβει.Μάλιστα οι συζητήσεις ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί και επίσημα. Τη Δευτέρα αναμένεται να συσταθεί το νέο Διοικητικό συμβούλιο της ΑΕ Σπάρτης.
Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός από την ομάδα ζήτησε και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Σπάρτης για τα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,τα πολιτιστικά δρώμενα,το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο αλλά και για άλλες δραστηριότητες. Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, αμέσως μετά τη συνάντηση ο κύριος Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε προς τις θαλάσσιες περιοχές του Νομού και μάλιστα του πρότειναν και είδε συγκεκριμένα οικόπεδα καθώς ενδιαφέρεται να αποκτήσει εξοχική κατοικία στην περιοχή.
Πηγή: gazzetta.gr

Λιονέλ Μέσι: Γκολ και θέαμα από τον ίδιο και τους φίλους του!! (video)

Ο Αργεντινός άσος της Μπαρτσελόνα μαζί με άλλους σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου έδωσαν παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Σικάγο και προσέφεραν αρκετά γκολ και πλούσιο θέαμα.
Το παιχνίδι τελείωσε 9-6 υπέρ των φίλων του Μέσι, με τον Αργεντινό να σκοράρει τρεις φορές κόντρα στη «Μικτή Κόσμου» που αποτελούταν από ποδοσφαιριστές όπως οι Ρομπίνιο, Αγκουέρο, Λεβαντόφσκι και Ζιοβάνι, ενώ στο πλευρό του άσου της Μπαρτσελόνα ήταν οι Μασεράνο και Ανρί…
Δείτε το βίντεο:



Πηγή: onsports.gr

MLS: Αφρικανική «επανάσταση» (videos)

Οι Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον είχαν μείνει χωρίς νίκη σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά επιβλήθηκαν των Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς με 2-0.
Το σκορ της αναμέτρησης του «Gillette Stadium» άνοιξε στο 13ο λεπτό, καθώς βρήκε δίχτυα ο 26χρονος Γάλλος στράικερ, Σερ Σενέ, με μακρινό σουτ. Στο 78ο, μόλις δέκα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγώνα ως αλλαγή, ο Ντιμίτρι Ιμπόνγκο από το Κονγκό διαμόρφωσε το 2-0 και «καθάρισε» το ματς.
Σε άλλο σημερινό (ξημερώματα 07/07) παιχνίδι του MLS, οι Βανκούβερ Ουάιτκαπς επικράτησαν των Σιάτλ Σάουντερς με 2-0 χάρη σε γκολ του Κένι Μίλερ στο 4ο λεπτό και του Ντάρεν Μάτοκς στο 79ο. Τέλος, οι Χιούστον Ντάιναμο κέρδισαν τους Φιλαδέλφεια Γιούνιον με 1-0 χάρη σε γκολ του Ρικάρντο Κλαρκ στο 59ο λεπτό.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον-Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς 2-0
Χιούστον Ντάιναμο-Φιλαδέλφεια Γιούνιον 1-0
Βανκούβερ Ουάιτκαπς-Σιάτλ Σάουντερς 2-0
Και οι βαθμολογίες:
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Μόντρεαλ Ίμπακτ
16
30
Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς
19
28
Φιλαδέλφεια Γιούνιον
19
27
Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι
18
27
Χιούστον Ντάιναμο
18
26
Νιου Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον
17
24
Σικάγο Φάιρ
16
21
Κολόμπους Κρου
18
20
Τορόντο
17
13
Ντι Σι Γιουνάιτεντ
18
9
ΔΥΣΗ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Ρέαλ Σολτ Λέικ
19
34
Ντάλας
18
31
Πόρτλαντ Τίμπερς
17
30
Βανκούβερ Ουάιτκαπς
18
29
Λος Άντζελες Γκάλαξι
18
27
Κολοράντο Ράπιντς
19
26
Σιάτλ Σάουντερς
16
24
Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς
20
21
Σίβας ΗΠΑ
17
13
Σημείωση: Οι πρώτοι πέντε από κάθε γκρουπ προκρίνονται στα playoffs.









Πηγή: onsports.gr

Brasileiro: Νέο στραβοπάτημα για Φλαμένγκο!! (videos)

Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα διακόπηκε για δύο εβδομάδες εξαιτίας του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, αλλά η Φλαμένγκο επανήλθε στη δράση παραχωρώντας 2-2.
Συμπλήρωσε, μάλιστα, τρεις ισοπαλίες στο φετινό Brasileiro, αν και ο Μαρτσέλο Μορένο άνοιξε το σκορ στο όγδοο λεπτό. Στη συνέχεια, όμως, ο Βολιβιανός διεθνής αστόχησε σε πέναλτι, αλλά ο Βίκτορ Κάσερες διαμόρφωσε το 2-0 στο 47ο λεπτό, πριν οι Άλεξ και Τσίκο ισοφαρίσουν σε 2-2 για λογαριασμό της Κοριτίμπα. Ακόμα, η Πορτουγκέζα του πρώην στράικερ του Ολυμπιακού, Ντιόγκο, αρκέστηκε σε 1-1 απέναντι στην ανώτερη Κρουζέιρο, αν και μπήκε μπροστά με 1-0 στο 4ο λεπτό κατόπιν γκολ του 33χρονου Βαλντομίρο.
Από την πλευρά της, η Πόντε Πρέτα προηγήθηκε με κεφαλιά του Ραμίρεζ στο πρώτο λεπτό και έκλεισε το ημίχρονο στο 2-0 χάρη σε κεφαλιά του Ουίλιαμ στο 34ο λεπτό, αν και οι γηπεδούχοι απώλεσαν ευκαιρίες. Ακολούθησε το 3-0 στο 55ο λεπτό από τον Ρίλντο και οι αποδοκιμασίες των θεατών εναντίον των παικτών της Ναούτικο, που μείωσε σε 3-1 με μακρινό σουτ του Κάιον. Τέλος, η Ατλέτικο Παραναένσε παραχώρησε 1-1 στην Γκρέμιο, αν και ήταν ανώτερη και προηγήθηκε στο 76ο λεπτό με ωραίο γκολ του Πέδρο, πριν ισοφαρίσει ο Ερνάν Μπάρκος στο 82ο.
Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Ατλέτικο Παραναένσε-Γκρέμιο 1-1
Φλαμένγκο-Κοριτίμπα 2-2
Ναούτικο-Πόντε Πρέτα 1-3
Πορτουγκέζα-Κρουζέιρο 1-1
Και η βαθμολογία του Brasileiro:
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
Κοριτίμπα
6
12
Βιτόρια
5
10
Μποταφόγκο
5
10
Φλουμινένσε
5
9
Κρουζέιρο
6
9
Γκρέμιο
6
9
Σάο Πάολο
5
8
Μπαΐα
5
8
Βάσκο Ντα Γκάμα
5
7
Πορτουγκέζα
6
7
Πόντε Πρέτα
6
6
Κρισιούμα
5
6
Ιντερνασιονάλ
5
6
Φλαμένγκο
6
6
Κορίνθιανς
5
6
Ατλέτικο Παραναένσε
6
6
Σάντος
5
5
Γκοΐας
5
5
Ατλέτικο Μινέιρο
5
4
Ναούτικο
6
4
Σημείωση: Οι τέσσερις πρώτοι προκρίνονται στο Κόπα Λιμπερταδόρες και οι τέσσερις τελευταίοι υποβιβάζονται στη δεύτερη κατηγορία.








 
Πηγή: onsports.gr