Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Χαμόγελα για Στέφενς!!

Την ικανοποίησή του για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο φιλικό με την Ανζί (0-0) εξέφρασε ο Χουμπ Στέφενς.

Χαμόγελα για Στέφενς
Τα στοιχεία που περίμενε από τους παίκτες του ΠΑΟΚ είδε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του, για την εμφάνιση στο φιλικό με την Ανζί.

Μιλώντας μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Ολλανδός τεχνικός σημείωσε όσα κράτησε από το 90λεπτο με τους Ρώσους, ενώ σχολίασε και την απόκτηση του Λούκας.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χούμπ Στέφενς:

«Εχουμε δουλέψει πολύ σκληρά τις δύο τελευταίες ημέρες, αν και είχαμε το φιλικό. Θέλαμε οι παίκτες μας να είναι ανταγωνιστικοί παίζοντας από 45 λεπτά. Είμαστε χαρούμενοι που απέναντι σε μία ισχυρή ομάδα όπως η Ανζί δεν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους και ουσιαστικά εμείς είχαμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος για τους νέους ποδοσφαιριστές. Είναι πολύ σημαντικό να δίνεις χρόνο συμμετοχής σε αυτά τα παιδιά, για να παίρνουν εμπειρίες. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνισή τους».


Για τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ: «Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες 14 ημέρες, έχουμε μιλήσει αρκετά για το στυλ της οργάνωσης που θέλουμε να έχουμε στο γήπεδο. Η Ανζί δεν είχε απαντήσεις σε αυτό. Συνήθως ξεκινάς τα φιλικά με εύκολους αντιπάλους, αλλά είναι σημαντικό το πώς αγωνιστήκαμε κι απέναντι σε μία τέτοια ομάδα.

Για μένα το πρώτο ζητούμενο δεν είναι το αποτέλεσμα στα φιλικά, αλλά το πώς παίζεις. Οι παίκτες πάντα παίζουν για να κερδίσουν και είναι σημαντικό που η ομάδα έπαιξε με τέτοιο τρόπο για να κερδίσει».


Για την μεταγραφή του Λούκας: «Τον ξέρω τον παίκτη, είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή του. Είδατε ότι και οι νεαροί παίκτες μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και από αυτόν περιμένουμε επίσης να μας βοηθήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: