Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Μηνύματα... φυγής για Σισοκό!!

Από την αρχή επρόκειτο για μία δύσκολη μεταγραφική περίπτωση. Ο Σισοκό όμως δεν ακολούθησε την Παρί στην προετοιμασία της ελέω τραυματισμού την ώρα που οι Γάλλοι σκέφτονται δανεισμό ή πώλησή του και οι Ολυμπιακός και Νάπολι περιμένουν στην... γωνία. Στασιμότητα για Αμαλφιτανό.
Ο Σισοκό εξακολουθεί να είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τους νταμπλούχους Ελλάδας. Οι Γάλλοι και οι Ιταλοί τον στέλνουν τις τελευταίες ημέρες στο Λιμάνι με τριετές συμβόλαιο όμως η αλήθεια είναι πως τα οικονομικά δεδομένα καθιστούν πολύ δύσκολη μία τέτοια μεταγραφή.
Υπάρχουν όμως ορισμένοι παράμετροι που μπορεί να φέρουν πιο κοντά στην χώρα μας τον Αφρικανό άσο. Πρώτον ο αμυντικός χαφ της Παρί δεν πήγε στην προετοιμασία των Παριζιάνων στην Αυστρία.
Ο Μοχάμεντ ή Μομό Σισοκό έχει ένα πρόβλημα στο γόνατό του και έμεινε πίσω. Κατά δεύτερον η γαλλική ομάδα έχει κάνει ήδη σοβαρές σκέψεις για τον δανεισμό του ή την παραχώρησή του ενώ στην ίδια λίστα θέλει να βάλει και τους Ματιέ Μποντμέρ και Κλεμέντ Σαντόμ.
Το τρίτο σκέλος είναι πως ήδη έχουν αρχίζει συζητήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός και η Νάπολι είναι οι ομάδες που έχουν δείξει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.
Από την άλλη για τον Αμαλφιτανό δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, θετική ή αρνητική. Όπερ σημαίνει στασιμότητα μέχρι την αντεπίθεση. Οι Πειραιώτες θα επανέλθουν με νέα προσφορά που ίσως φτάσει ακόμα και το 1,6 εκατ. ευρώ ελπίζοντας πως η... μαχητική Μαρσέιγ θα κάνει πίσω και θα ανάψει το πράσινο φως για την μεταγραφή.
Για τον άσο της Μαρσέιγ οι τελικές και ουσιαστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν το αργότερο έως την Δευτέρα...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: