Κυριακή, 7 Ιουλίου 2013

Επιβεβαίωση Κωστούλα για Μητρόπουλο!!

Την μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου στον Πανιώνιο επιβεβαίωσε ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Επιβεβαίωση Κωστούλα για Μητρόπουλο
Την μεταγραφή του Παύλου Μητρόπουλου με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο επιβεβαίωσε ο Φώτης Κωστούλας, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν θα επιστρέψει ο Μητρόπουλος. Θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο. Έχει ήδη τελειώσει η υπόθεση και υπάρχει σχετική συμφωνία», τόνισε ο πρόεδρος του Παναιτωλικού για τον παίκτη που πέρσι έπαιξε ως δανεικός και στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Κωστούλας στην εκπομπή «Στάση media» με τον Νίκο Μαυρομάτη

Για τις συζητήσεις που έχουν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας με την Nova:

«Ήμουν στην προηγούμενη συνεδρίαση χωρίς να έχω δικαίωμα ψήφου, αφού δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμα η συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν. Τα χρήματα μπορεί να είναι λιγότερα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, υπάρχει μία πρόταση από πλευράς Nova για επέκταση για ακόμη δύο χρόνια, αλλά με διαφορετικά οικονομικά δεδομένα. Όλα τα μηνύματα που ακούστηκαν ήταν θετικά. Η Nova είναι ένας καλός εταίρος και πιστεύω ότι θα υπάρξει καλή συνεννόηση ανάμεσα σε όλες τις πλευρές. Περιμένουμε, από την πλευρά μας, και τον ΟΠΑΠ, όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Αυτό θα κάνει τη διαφορά στα οικονομικά και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί από την πλευρά μας».

Για τα προβλήματα που δημιούργησε η πολεοδομία για το γήπεδο:

«Ήταν από την προηγούμενη φορά που ήμασταν στη Σούπερ Λίγκα. Δεν μας έδωσαν την άδεια για να φτιάξουμε το πέταλο, αλλά με την ανοχή των τοπικών αρχών καταφέραμε να φτιάξουμε κάποια πράγματα. Δεν μας δόθηκε η δυνατότητα να βάλουμε το σκέπαστρο και η πολεοδομία… μουλάρωσε και δεν μας έδωσε τη σχετική άδεια».

Για το αν θα υπάρχουν οπαδοί αντίπαλης ομάδας στην έδρα των «κυανοκίτρινων»

«Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, αφού το γήπεδο είναι πολύ λίγες θέσεις. Το γήπεδο θα γεμίσει με εισιτήρια διαρκείας των φιλάθλων μας και θα υπάρχουν ελάχιστα που θα είναι προς διάθεση».

Για την προετοιμασία εν όψει της κλήρωσης

«Θα θέλαμε το πρώτο μας παιχνίδι να μην είναι με κάποια μεγάλη ομάδα, ώστε να μην έχουμε μεγάλο πρόβλημα».

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό:

«Όχι, δεν θα επιστρέψει ο Μητρόπουλος. Θα πάει δανεικός στον Πανιώνιο. Έχει ήδη τελειώσει και υπάρχει συμφωνία. Θα μείνει στην Αθήνα με τη φανέλα του Πανιωνίου. Όσα τα μεταγραφικά, δεν πρόκειται να φέρουμε κάποια μεγάλο όνομα. Μακάρι να μπορούσαμε να φέρουμε έναν παίκτη, όπως ο Χαριστέας, αλλά τέτοιοι ποδοσφαιριστές έχουν και ανάλογο κόστος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: