Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ψάχνει τον αντι-Γιαννιώτα!!

Τους ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί και προορίζονται για αντικαταστάτες του Γιάννη Γιαννιώτα εξετάζουν προσεκτικά στον Άρη. Μία από αυτές και η περίπτωση του Φετφατζίδη.

Ψάχνει τον αντι-Γιαννιώτα
Τον αντικαταστάτη του Γιάννη Γιαννιώτα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, ψάχνει εδώ και μερικές μέρες ο Άρη.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις μεσοεπιθετικών που αγωνίζονται στις πτέρυγες από την Ελλάδα μέχρι και τη Λατινική Αμερική.

Το μοναδικό όνομα που ξεχωρίζει από την εγχώρια αγορά είναι εκείνο του Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ανήκει στον Ολυμπιακό και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το μέλλον του διεθνούς άσου εν όψει της νέας σεζόν.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη τρεις αξιόλογες περιπτώσεις ξένων, αλλά και Ελλήνων ακραίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν άμεσα και δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενα διάστημα να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί κάποια από αυτές.

Ένας από τους παίκτες που θέλει πολύ στον Άρη ο Γιάννης Χατζηνικολάου είναι ο Σουμπίνιο και ο Δημήτρης Ηλιάδης ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να φέρει τον Βραζιλιάνο στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, οι ιθύνοντες του συλλόγου ασχολούνται και με την περίπτωση του Μπάμπη Λυκογιάννη, ο οποίος ενδέχεται να παραχωρηθεί ως δανεικός για να πάρει περισσότερα ματς στα πόδια του.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» ψάχνουν και έναν στόπερ και στην Πολωνία αναφέρθηκαν στο ενδιαφέρον του Άρη για τον Ολλανδό Κις Κβάκμαν.

Συγκεκριμένα, έγραψαν πως τέσσερις ομάδες ενδιαφέρονται για τον 30χρονο αμυντικό, εκ των οποίων η πρόταση του Αρη και της Σλασκ δεν καλύπτουν 150.000 ευρώ που ζητεί ο παίκτης, ποσό που καλύπτουν μια ελβετική και μια αυστριακή ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: