Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Άγνοια για Μισέλ!!

«Δεν έχουμε καν συζητήσει για τον συγκεκριμένο παίκτη μέχρι σήμερα. Δεν έχουμε καν θέσει θέμα του με τον προπονητή…» Αυτή είναι η απάντηση των ανθρώπων της ΚΑΕ Άρης, στην φημολογία που κυκλοφόρησε εδώ και 48 ώρες και εμπλέκει τον Αμερικανό σέντερ του ΚΑΟΔ, Γκάι Μισέλ, σε σενάρια απόκτησής του. 
Στο Αλεξάνδρειο δεν θεωρούν… άσχετη την συγκεκριμένη φημολογία, με την συνάντηση της προσεχούς Δευτέρας για τον Ζήση Σαρικόπουλο και το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα. Μισέλ και Σαρικόπουλος έχουν τον ίδιο ατζέντη, οπότε είναι πολύ εύκολο να γίνουν οι οποιοιδήποτε συνειρμοί. Ωστόσο, από την ΚΑΕ ξεκαθαρίζουν ότι δεν μπαίνουν σε παιχνίδια ατζέντηδων και δεν ασχολούνται με παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο με άλλες ομάδες. 
Μάλιστα, υποστηρίζουν ότι αν τελικά παραμείνει ο Κώστας Χαρίσης στον Άρη, πράγμα πολύ πιθανό, δεν έχουν λόγο να ενδιαφερθούν για παίκτη τύπου Μισέλ, που είναι ακριβώς στο ίδιο στιλ με τον Έλληνα σέντερ. 
Σε ότι αφορά καθαρά το θέμα Σαρικόπουλου, ο Βαγγέλης Αγγέλου και η διοίκηση θέλουν να συνομιλήσουν με την πλευρά του παίκτη την Δευτέρα και, αναλόγως, να αποφασίσουν. Ο Σαρικόπουλος είναι ένα πολύ καλό παιδί και ένας αξιόλογος παίκτης με μεγάλο και δυνατό κορμί, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Άρης να αποφασίσει να στραφεί σε λύσεις πιο ευέλικτων παικτών ρακέτας. Η απόφαση για την παραμονή του ή όχι θα κριθεί καθαρά από αγωνιστικά κριτήρια, αλλά και από το αν υπάρχει διάθεση του παίκτη να προσαρμοστεί στα νέα οικονομικά δεδομένα της ΚΑΕ Άρης, όπως αυτά διαμορφώνονται λόγω του άρθρου 99.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: