Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Βλαχοδήμος: «Τεράστια ευκαιρία»

Πανευτυχής για την ολοκλήρωση του δανεισμού του στην Άουγκσμπουργκ δήλωσε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου.

Βλαχοδήμος: «Τεράστια ευκαιρία»
Απόλυτα ικανοποιημένος για το δανεισμό του στην Άουγκσμπουργκ από τον Ολυμπιακό δήλωσε ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου, δήλωσε έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται με την παρουσία του στην Bundesliga.

«Η Άουγκσμπουργκ με την σωστή φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο και η Μπουντεσλίγκα αποτελούν για μένα μια μεγάλη πρόκληση. Αυτή η αλλαγή στην καριέρα μου είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα που δεν θέλω να αξιοποιήσω. Ανυπομονώ να επιστρέψω στη Γερμανία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός μεσοεπιθετικός


Από την μεριά του ο διευθύνων σύμβουλος, Στέφαν Ρόιτερ, τόνισε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα έχουμε μαζί μας τον Παναγιώτης Βλαχοδήμο, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Στουτγάρδη, ενώ ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην ακαδημία στην ομάδα της πόλης. Είναι ένας ταλαντούχος μέσος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις δύο πτέρυγες».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: