Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Σαν να κέρδισε!!

Απόλυτα θετικό ήταν το πρώτο φιλικό «τεστ» του ΠΑΟΚ στην Αυστρία. Είχε ευκαιρίες για τη νίκη ο «Δικέφαλος του Βορρά» (0-0 με την Ανζί). Δύο ενδεκάδες χρησιμοποίησε ο Στέφενς.

Σαν να κέρδισε
Τι κι αν βρίσκεται μόλις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας του; Το πρώτο δείγμα γραφής του φετινού ΠΑΟΚ, απέναντι στην Ανζί, ήταν απόλυτα θετικό.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» του Χουμπ Στέφενς παρουσιάστηκε πολύ καλός δεδομένου ότι πρόκειται για το πρώτο φιλικό προετοιμασίας και μάλιστα έχασε σημαντικές ευκαιρίες.

Το 0-0 είναι σαν… νίκη για την ομάδα του Ολλανδού τεχνικού (χρησιμοποίησε δύο ενδεκάδες) απέναντι στους Ρώσους, που είχαν στις τάξεις τους εξαιρετικές μονάδες, όπως ο Σαμουέλ Ετό, και βρίσκονται στο φινάλε της δικής τους προετοιμασίας.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Σκόνδρας, Λόπεθ, Βίτορ, Λάζαρ, Τζανδάρης, Βούκιτς, Δεληγιαννίδης, Πόποβιτς, Γιάννου.

Στο β' ημίχρονο: Χακόμπο, Κίτσιου, Κατσουράνης, Κατσικάς, Ποζατζίδης, Τζιόλης, Κάτσε, Λόρενς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης

Ανζί: Γκαμπούλοφ, Γκατζιμπένκοφ, Τακιρμπέκοφ, Εβερτον, Ζουσιλέι, Ντιαρά (Αχμέτοφ 46΄), Μπουσουφά, Γουΐλιαν (Μεχντί 72΄), Ντενίσοφ, Ιόνοφ (Σάτοφ 46΄), Ετό (Τραορέ 46΄). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: