Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Παρουσίασε Τζαναβάρα η Νίκη!!

Έτοιμος να πιάσει δουλειά στη Νίκη Βόλου και να εφαρμόσει το πλάνο που όρισε μαζί με τη διοίκηση δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, στο πλαίσιο της επίσημης παρουσίασής του.

Παρουσίασε Τζαναβάρα η Νίκη
Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Νίκη και τόνισε πως χρειάζεται ενότητα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην παρουσίασή του:

«Ευχαριστώ που είστε εδώ σήμερα. Ηταν καλό που άκουσα αυτή τη συζήτηση για να μπαίνω κι εγώ στο κλίμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Πάτση και για τα καλά του λόγια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να τον δικαιώσω. Έρχομαι σε μια ομάδα που πριν λίγες μέρες διεκδικούσε την άνοδο της στη Σούπερ Λίγκα. Δεν τα κατάφερε όμως αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στη διοίκηση και στον κόσμο. Η Νίκη Βόλου ανέβηκε στα μάτια όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας».

Για το πλάνο του και την ομάδα:«Από τις συζητήσεις με τον κ. Πάτση διαπίστωσα ότι θέλει να συνεχίσει το όραμα του και έχει όρεξη να ξανακάνει μεγάλη την ομάδα. Επειδή κι εγώ είμαι φιλόδοξος προπονητής ένιωσα ότι ταιριάζουν οι στόχοι μας.

Του ανέλυσα οργανωτικά θέματα της ομάδας, ήταν σύμφωνος και δεν αργήσαμε πάρα πολύ να έρθουμε σε ταύτιση απόψεων και να συμφωνήσουμε. Σε αυτή την προσπάθεια που θέλουμε να κάνουμε δεν περισσεύει κανένας. Ένα μεγάλο όραμα και ένας μεγάλος στόχος δεν επιτυγχάνεται ούτε από έναν άνθρωπο, ούτε από δύο. Επιτυγχάνεται από όλους. Από τη διοίκηση, από τους προπονητές, από τους ποδοσφαιριστές και από τον κόσμο. Ακόμα κι από εσάς τους δημοσιογράφους, που θα βλέπετε την ομάδα. Πρέπει όλοι μαζί να βοηθήσουμε σε αυτό το έργο. Για να προχωρήσω λίγο παρακάτω...

Ξεκινάμε μια καινούρια ομάδα. Είναι μια κρίσιμη στιγμή το πώς θα χτίσουμε την ομάδα. Τι επιλογές θα κάνουμε αγωνιστικά και τι συμπεριφορές θα έχουμε, γιατί τα πάντα ξεκινάνε από τα αποδυτήρια. Το δεύτερο κομμάτι είναι το οργανωτικό. Το οργανωτικό κομμάτι για μένα παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Δεν λέει τίποτα να φέρουμε ποδοσφαιριστές και να μην έχουν τις σωστές προϋποθέσεις, τα γήπεδα, τις μπάλες, τα αποδυτήρια. Όλα αυτά γύρω από την ομάδα και πίσω από την ομάδα γίνονται όταν υπάρχει μία άλλη ομάδα που δουλεύει σωστά. Για μένα είναι πολύ σημαντική η οργάνωση της ομάδας, από το Α έως το Ω.
Προτιμώ να γίνουν δύο μεταγραφές λιγότερες και τα χρήματα να πάνε στην οργάνωση της ομάδας. Ο προπονητής μπορεί να πάρει τα πάντα από έναν παίκτη, όταν του παρέχει αυτά που πρέπει να του παρέχει η ομάδα. Άρα λοιπόν θα δώσω μεγάλη σημασία στην οργάνωση μέχρι λεπτομέρειας. Θα πρέπει όλοι να έχουμε και οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, σεβασμό στο σύλλογο. Τα πάντα είναι ο σύλλογος να είναι δεμένος. Εκεί επάνω θα χτίσουμε μια ομάδα με νοοτροπία, με μέταλλο και με νοοτροπία νικητή. Αυτά είναι σε γενικές γραμμές μερικά πράγματα που ήθελα να σας πω. Δεν μου αρέσει να μιλάω γενικά πάρα πολύ και μου αρέσει πολύ να δουλεύω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: