Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Φραγκιάς: «Μα γιατί να φύγω»

«Δεν είχα λόγο να φύγω», τονίζει ο Βασίλης Φραγκιάς στη Sportday εξηγώντας στην απόφασή του να παραμείνει στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου για έβδομο χρόνο.

Φραγκιάς: «Μα γιατί να φύγω»
«Δεν είχα λόγο να φύγω», τονίζει ο Βασίλης Φραγκιάς στη Sportday εξηγώντας στην απόφασή του να παραμείνει στον πάγκο του Κολοσσού Ρόδου για έβδομο χρόνο.

Αναλυτικά ανέφερε στη Sportday:



-Για την απόφασή του να μείνει:

«Στον Κολοσσό πάω να κλείσω 7, όχι συνεχόμενα, χρόνια. Έχουμε μία άριστη σχέση με τη διοίκηση. Πλέον έχουμε αλλάξει επίπεδο, δεν είναι μια απλή συνεργασία, είναι μία οικογενειακή σχέση. Δεν είχα κανένα λόγο για να φύγω. Αλήθεια, είναι ότι δεν υπήρξε και η πρόταση που να με κάνει να σκεφτώ κάτι τέτοιο. Αρα καταλαβαίνει κανείς ότι ήταν πολύ εύκολο. Έχω δεθεί με όλους στο νησί, έχω συνηθίσει και θέλω να μείνω όσο περισσότερο γίνεται».

-Ο Κολοσσός παρέμεινε φέτος (σχετικά) εύκολα στην A1, αναμένονται όμως αρκετές αλλαγές στο ρόστερ, καθώς μοναδικός στόχος δεν θα είναι η παραμονή, αλλά και να τακτοποιηθούν τα οικονομικά ζητήματα στην ομάδα:

«Στο ρόστερ θα γίνουν αρκετές αλλαγές. Κάποιες θα γίνουν υποχρεωτικά, καθώς το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο. Η ομάδα έχει στόχο την παραμονή στην Α1. Αλλά δεν είναι ο μοναδικός, καθώς η διοίκηση θέλει να μη χρωστάει πουθενά και να είναι υγιής. Ετσι θα φτιάξουμε τον κορμό της ομάδας για πολλά χρόνια ώστε να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Στη μεθεπόμενη χρονιά ο στόχος μας θα είναι να προσπαθήσουμε να πλασαριστούμε στην 4άδα και να βγούμε στην Ευρώπη».

-Εάν αυτοί οι περιορισμοί θα δυσκολέψουν την πορεία της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, ο Φραγκιάς σχολίασε:

«Τα τελευταία χρόνια οι περισσότεροι προπονητές της Α1, δουλεύουν με αυτούς τους περιορισμούς. Εχω συνηθίσει και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Είπαμε ότι ο στόχος είναι η παραμονή και να κάνουμε τον κορμό για το μέλλον. Πρέπει να μηδενιστούν τα χρέη της ομάδας που δεν τα έκανε αυτή η διοίκηση και του χρόνου να είμαστε καθαροί. Βέβαια πρέπει να είμαστε και προσεκτικοί στο θέμα των ξένων παικτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: