Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ιταλικός… εμφύλιος για Γκόμεζ!!

Μήλον της έριδος για Φιορεντίνα και Νάπολι είναι ο Μάριο Γκόμεζ, με τις πληροφορίες από την Γερμανία ωστόσο, να τον θέλουν κοντά στους «βιόλα».

Ιταλικός… εμφύλιος για Γκόμεζ
Ιταλικός… εμφύλιος φαίνεται πώς έχει ξεσπάσει για τα… μάτια του Μάριο Γκόμεζ της Μπάγερν Μονάχου.

Τόσο η Φιορεντίνα, όσο και η Νάπολι έχουν βάλει για τα καλά στο «στόχαστρο» τον Γερμανό επιθετικό και ετοιμάζονται να καταθέσουν τις προτάσεις τους.

Από τη μία οι «βιόλα» φαίνεται να βρίσκονται πιο κοντά στον παίκτη, καθώς επιθυμία του ίδιου είναι να πάει στην Φλωρεντία. Ωστόσο, όσο κι αν μοιάζει η υπόθεση να είναι απλή υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα.

Η Μπάγερν αξιώνει για τον Γκόμεζ ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ, με τη Φιορεντίνα να θέλει να δώσει το πολύ 12 με 13 εκατομμύρια. Γίνεται λοιπόν αντιληπτό ότι η απόσταση είναι μεγάλη και θα πρέπει να υπάρξει γεφύρωση αυτού του χάσματος.

Αυτό το… κόλλημα προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η Νάπολι, η οποία προσδοκά να βάλει στα ταμεία της από την πιθανή πώληση του Έντισον Καβάνι περίπου 60 εκατομμύρια ευρώ. Οι «παρτενοπέι», λοιπόν θα μπορέσουν να προσφέρουν στην Μπάγερν τα χρήματα που θέλει, αλλά και να δελεάσουν τον Γκόμεζ με ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο. Μένει να δούμε ποιος τελικά θα υπερισχύσει σε αυτόν τον… εμφύλιο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: