Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

«Ψάχνονται» για τρεις στον Απόλλωνα!

Στην αναζήτηση τριών παικτών βρίσκονται στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους ανθρώπους του συλλόγου ωστόσο, να μην θέλουν να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις.

«Ψάχνονται» για τρεις στον Απόλλωνα
Τα κομμάτια που λείπουν από το… παζλ του νέου Απόλλωνα Σμύρνης ψάχνουν να βρουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

Στην «ελαφρά ταξιαρχία» συνεχίζεται η αναζήτηση για έναν τερματοφύλακα, ένα μέσο και ένα κεντρικό αμυντικό, χωρίς όμως να υπάρχει ιδιαίτερη βιασύνη από την στιγμή που οι μέχρι στιγμής μεταγραφές είναι πολύ καλές.

Αρχικά όσον αφορά τον τερματοφύλακα, φαβορί παραμένει ο Ράντμαν, με τον οποίο έχουν γίνει επαφές, ωστόσο, δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα. Ωστόσο, στον Απόλλωνα εξετάζουν και άλλες λύσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κροάτη τερματοφύλακα. Από εκεί και πέρα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι από την στιγμή που δεν είχε αίσιο τέλος η μεταγραφή του Ρομέου, στην «ελαφρά ταξιαρχία» θα κινηθούν για έναν παίκτη στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ θα γίνει κίνηση και για έναν κεντρικό αμυντικό. Ωστόσο, για καμία από τις δύο θέσεις δεν έχει προκύψει κάποιο συγκεκριμένο όνομα.

Αυτό που προκύπτει από τους ανθρώπους του Απόλλωνα είναι ότι δεν θα τελειώσουν μέσα στον Ιούλιο και οι τρεις περιπτώσεις που αναζητούν, καθώς θα περιμένουν μήπως βγουν αργότερα κάποιες πολύ καλές ευκαιρίες. Η ομάδα από τις 15 Ιουλίου έως και τις 5 Αυγούστου θα βρίσκεται στην Πιερία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: