Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Χατζηνικολάου, ο εκλεκτός του Πανθρακικού!!!


Χατζηνικολάου, ο εκλεκτός του Πανθρακικού!

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Πανθρακικού.

Μόνο μερικές ώρες φαίνεται πως θα μείνει κενή η θέση του προπονητή στον Πανθρακικό.

Μετά και την επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που θα κάθεται από εδώ και στο εξής στον πάγκο της Βέροιας, η ομάδα της Κομοτηνής κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι απλά βρίσκεται ήδη στην πόλη της Θράκης, αλλά προπόνησε τους παίκτες την Τρίτη (26/1)!

Ο 51χρονος, λοιπόν, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σώσει τον Πανθρακικό και απομένει, απ’ ό,τι φαίνεται, μόνο η ανακοίνωση, που αναμένεται εντός της ημέρας.

Ο Χατζηνικολάου, αξίζει να σημειωθεί, έχει εργαστεί κατά σειρά σε Άγιο Νικόλαο, ΟΦΗ, Ιωνικό, Αιγάλεω, Πλατανιά και Άρη, με τη φανέλα του τελευταίου, μάλιστα, αλλά και με εκείνη της ομάδας της Νίκαιας, διακρίθηκε ως παίκτης, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Ελπίδων που το 1988 αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, χάνοντας από τη Γαλλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στη Γενεύη και ο ΕΣΑΚΕ!!


Στη Γενεύη και ο ΕΣΑΚΕ

Το «παρών» στην κλήρωση του Προολυμπιακού τουρνουά, που θα γίνει στην Γενεύη, θα δώσει ο Γιώργος Χαλβατζάκης, με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ να παίρνει μέρος και στη συνάντηση με τη FIBA.

Διπλός θα είναι ο σκοπός της επίσκεψης του Γιώργου Χαλβατζάκη στην Γενεύη.

Από τη μία, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ θα παρακολουθήσει την κλήρωση του Προολυμπιακού τουρνουά, στο οποίο συμμετέχει η Εθνική μας ομάδα, ενώ την Τετάρτη (27/1) θα δώσει το «παρών» στη συνάντηση της ULEB και των εκπροσώπων των ευρωπαϊκών λιγκών με τη FIBA, με θέμα τη διοργάνωση του Basketball Champions League.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης βρίσκεται στην Γενεύη, έδρα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, προκειμένου σήμερα να παρακολουθήσει την κλήρωση του Προολυμπιακού τουρνουά, στο οποίο μετέχει η Εθνική ομάδα, και αύριο (27/1) να πάρει μέρος στις συναντήσεις της ULEB και των Ευρωπαϊκών Λιγκών με την FIBA για την διοργάνωση του Basketball Champions League».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντονής: «Παραλογισμός να μην μιλούσα με τον Μαρινάκη – Κίνηση με συμβολισμό το κλείσιμο της 13»

Για το κλείσιμο της Θύρας 13, τη συνομιλία του με τον Β. Μαρινάκη αλλά & την απόφαση απομάκρυνσης από θεσμικές θέσεις όσων αντιμετωπίζουν κατηγορίες με τελεσίδικα βουλεύματα μίλησε ο Σταύρος Κοντονής

Κοντονής: «Παραλογισμός να μην μιλούσα με τον Μαρινάκη – Κίνηση με συμβολισμό το κλείσιμο της 13»Το πρωί της Τρίτης ο Σταύρος Κοντονής ζήτησε την άμεση εφαρμογή του νόμου που προβλέπει την απομάκρυνση από θέσεις Ομοσπονδιών, Επαγγελματικών Συνδέσμων, Αθλητικών Σωματείων και Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών σε περίπτωση ύπαρξης τελεσίδικων παραπεμπτικών βουλευμάτων.

Λίγη ώρα μετά μίλησε στον Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στο θέμα αλλά και στην απόφαση του για κλείσιμο της θύρας 13 όπως και της περίφημης συνομιλίας του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής:

«Στόχος μας είναι η κάθαρση και η διαφάνεια σε όλα τα επίπεδα. Είναι ένας αγώνας δύσκολος και με πολλές αντιδράσεις. Αντιμετωπίζουμε ένα καθεστώς που υπάρχει εδώ και 25 χρόνια με ευθύνη των προηγούμενων κυβερνήσεων και στο όνομα των πελατειακών σχέσεων. Θα προχωρήσουμε αταλάντευτοι σε αυτά που έχουμε εξαγγείλει. Με ενιαίο τρόπο αντιμετωπίζονται οι πάντες και αυτό να το ξέρουν όλοι. Ό,τι κάνουμε το κάνουμε βάσει ενός σχεδίου που έχουμε και θα ολοκληρωθεί στο άμεσο μέλλον. Με την ψήφιση δε και του νέου αθλητικού νόμου θα υπάρχουν οι δυνατότητες για τη διαλεύκανση των υποθέσεων που υπάρχουν και για την κάθαρση του αθλητισμού».

Για την απαίτησή του περί αποχώρησης όσων παραγόντων έχουν εις βάρος τους παραπεμπτικά βουλεύματα: «Δεν το ζητάω εγώ. Το λέει ο νόμος. Ο νόμος θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας ακόμη κι αν πρόκειται για έναν άνθρωπο ή σύλλογο που συμπαθώ. Εμείς ήρθαμε για να εφαρμόζουμε το νόμο χωρίς να αδικούμε και να ευνοούμε. Όσοι τηρούν τη νομιμότητα δεν έχουν να φοβούνται τίποτα. Περιμένω από τα αρμόδια όργανα στα οποία απέστειλα την επιστολή με συνημμένο το βούλευμα να πράξουν τα νόμιμα. Στα χέρια μου (το βούλευμα) ήρθε ή την Πέμπτη ή την Παρασκευή. Είχα μια μακρά συνεργασία με τους συνεργάτες μου προκειμένου να καταλήξουμε στο τι πρέπει να γίνει. Δεν γνωρίζω αν στη Super League γνώριζαν το τι πρέπει να κάνουν και δεν θέλω να αποδώσω ευθύνες αφού δεν ξέρω πότε το παρέλαβαν. Η επιστολή εστάλη στην εθνική ολυμπιακή επιτροπή, τη Super League, την ΕΠΟ και όπου αλλού απευθύνεται».

Για το αν υπάρχει προθεσμία σχετικά με το πότε πρέπει να φύγουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα: «Δεν θέλω να μιλήσω προσωπικά για κανέναν. Πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους το νόμο, να τηρήσουν τις προθεσμίες και να κάνουν αυτό που πρέπει. Δεν ήρθαμε για να κάνουμε τον τροχονόμο στις παρανομίες και να κλείνουμε τα μάτια στις παρατυπίες. Και το ότι βάλλομαι από διαφορετικούς κύκλους κάθε φορά που εφαρμόζεται ο νόμος μου δίνει κουράγιο ότι κάνω το σωστό. Στο τέλος αν βρεθεί κάποιος να μου πει ότι αδικήθηκε να μου το πει. Αφού, όμως, πρώτα ολοκληρώσουμε τη διαδικασία».

Για τις αντιδράσεις των οπαδών μετά το «λουκέτο» στη Θύρα 13: «Είμαι πάντοτε ανοικτός σε διάλογο. Όχι μόνο με τους φορείς του ποδοσφαίρου, τους εκπροσώπους ομάδων και τους μεγαλομετόχους, αλλά και με τους οργανωμένους φιλάθλους. Μου ζητήθηκε και από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μέσω της ΠΑΕ μια συνάντηση και με την πρώτη ευκαιρία που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη θα τους συναντήσω. Θα συναντήσω τους πάντες. Όσοι θέλουν ειλικρινά να συζητήσουμε, το καλύτερο που έχουν να κάνουν είναι αντί να επιδίδονται σε αυτά που κάνουν να έρθουν να συζητήσουμε. Και να μην κάνουν δίκη προθέσεων και μάλιστα κατά 80% παραπληροφορημένων. Όλες οι ΠΑΕ θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου, διότι θέλουν να διασφαλίσουν το συμφέρον τους. Και η νομιμότητα είναι συμφέρον τους. Η πόρτα είναι ανοικτή για όλους. Να καταλάβουν ότι η κάθαρση δεν είναι μόνο για τους άλλους, αλλά και για τους ίδιους».

Για το τι σημαίνει η συγκεκριμένη (να κλείσει τη Θύρα 13) απόφαση: «Πέραν του συμβολισμού και μιας απαξίας για τη συμπεριφορά ορισμένων θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι σε τέτοιες περιπτώσεις έχουν και οι ίδιοι ευθύνη. Όσοι λειτουργούν πρώτα απ΄ όλα καταστρέφουν τις ομάδες τους και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να γίνουν αντικείμενο ελέγχου από αυτούς που τις αγαπούν. ΟΙ φίλαθλοι πρέπει να οργανωθούν σε μια σύγχρονη βάση που θα τους εξασφαλίζει όχι μόνο την παρουσία στο γήπεδο, αλλά να είναι και μέλη της ζωής της ομάδας. Είναι πραγματικά να διερωτάσαι πώς νομοθετούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Αντί να εφαρμόζουν τον νόμο, τον άφηναν στην άκρη και δεν τον εξειδίκευαν με εφαρμοστικές αποφάσεις».

Για την αναβολή εφαρμογής του μέτρου για το ηλεκτρονικό εισιτήριο και την κάρτα φιλάθλου: «Εγώ έδωσα την αναβολή, λόγω της απόφασης της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων ότι ο νόμος μπορεί να εφαρμοστεί μόνο υπό ορισμένες νομοθετικές προϋποθέσεις. Μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στην προθεσμία που έχουμε τάξει. Πρώτα, όμως, πρέπει να ασχοληθούμε με άλλα πιο σοβαρά θέματα, όπως το νομοσχέδιο για το ντόπινγκ που πρέπει να έρθει τώρα και τον αθλητικό νόμο. Δεν πρόκειται να κάνουμε κάτι στο πόδι. Όλα θα γίνουν με σοβαρό τρόπο. Είναι ένα μέτρο που θα εφαρμοστεί, αλλά θέλει το χρόνο του και χωρίς σκιές. Αυτό το μέτρο βοηθάει στην πάταξη της βίας. Δεν έχει κανένας να φοβηθεί τίποτα. Ζητούνται λιγότερα στοιχεία από όσα για να βγάλεις ένα κινητό τηλέφωνο».

Για τα περί αντισυνταγματικότητας του νόμου που ισχυρίζονται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, οι οποίοι προσέφυγαν στα δικαστήρια: «Η συνταγματικότητα κρίνεται από τα αρμόδια δικαστήρια, άρα θα το δούμε. Ήταν δικαίωμά τους να προσφύγουν και τους το είχα τονίσει εξ αρχής. Αν δικαιωθούν η εκτελεστική εξουσία θα εναρμονιστεί αμέσως και θα πράξουμε τα ανάλογα. Δεν είπα ποτέ ότι έχω εκ Θεού φώτιση. Ζούμε σε μια κοινωνία οργανωμένη και ο αθλητισμός εντάσσεται σε αυτήν. Όταν αποφασίζουν τα δικαστήρια, το θέμα τελειώνει».

Για τους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ ότι πλήρωσε δύο φορές πρόστιμο για το ίδιο παράπτωμα, στο παιχνίδι με την Ντόρτμουντ: «Δεν είναι η UEFA ούτε δικαστήριο, ούτε κράτος. Όποιο πρόστιμο κι αν επιβάλλεται δυνάμει ενός σωματειακού δικαίου στα πλαίσια ενός συνεταιρισμού είναι ένα θέμα. Όμως, το δικαίωμα της πολιτείας να επιβάλλει διοικητικά πρόστιμα ή ποινές δεν μπορεί να μπει υπό αίρεση. Το κράτος μπορεί να επεμβαίνει αυτοδυνάμως. Είδαμε τα τελευταία χρόνια τη βία να παίρνει κολοσσιαίες διαστάσεις με ανθρώπινα θύματα. Είπαμε ότι το φαινόμενο βία μας ενδιαφέρει και θα το αντιμετωπίσουμε».

Για τη μη επέμβασή του στο θέμα της ανόδου του Άρη: «Αυτά τα ζητήματα δεν απασχολούν το κράτος. Λύνονται εντός ποδοσφαίρου. Αν υπάρχει εξόφθαλμη παρανομία το κράτος το βλέπει και προσπαθεί να επέμβει για να εφαρμόζονται οι κανονισμοί. Είδατε στην περίπτωση Κουλιμπαλί αμέσως επενέβη ο αθλητικός εισαγγελέας που είναι τακτικός δικαστής. Θυμόσαστε τι γινόταν παλιότερα στα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ; Βλέπαμε μια εικόνα στην τηλεόραση και προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι δεν την είδαμε επειδή διαιτητής και παρατηρητής δεν έγραψαν τίποτα. Τι κάναμε εμείς; Τοποθετήσαμε τακτικούς δικαστές που παίρνουν υπ’ όψιν βίντεο, φωτογραφίες και δημοσιεύματα και τα αξιολογούν με βάση την αρχή της απόδειξης».

Για τη συνεργασία του με Μαρινάκη, Σαββίδη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη: «Μέχρι τώρα έχω γίνει αποδέκτης πολύ καλών σχολίων για την προσπάθεια. Το ζήτημα όμως δεν είναι τα λόγια αλλά οι πράξεις. Και στην πράξη υπάρχουν παράγοντες που συνδράμουν, που βλέπουν την αγωνία μας και άλλοι που όταν εφαρμόζονται οι νόμοι εις βάρος τους φωνάζουν. Δεν γίνεται έτσι. Οι παράγοντες πρέπει να συνδράμουν στο βαθμό που τους το ζητάει το κράτος για να δώσουν τέλος στις παθογένειες του ποδοσφαίρου. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για την επίμαχη τηλεφωνική συνομιλία του με τον Μαρινάκη πριν το ντέρμπι της Λεωφόρου: «Τι τρέλα είναι αυτή; Ελέγχεται κάποιος επειδή μίλησε με έναν πολίτη επειδή έχει απαγόρευση ενασχόλησης ως διοικητικός παράγοντας, την ώρα που η ίδια απόφαση λέει ότι έχει το δικαίωμα να κάνει ότι νομίζει για να προστατεύσει τα συμφέροντά του ως μεγαλομέτοχος; Με πήρε τηλέφωνο σε μία στιγμή που η κατάσταση είχε φτάσει στο αποκορύφωμα για να μου θέσει ένα ζήτημα και δεν θα τον άκουγα; Τι παραλογισμοί είναι αυτοί. Ας σοβαρευτούμε επιτέλους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δύσκολα με ΑΕΚ Περόνε και Ρομάνο, ημέρα κρίσης για Λεοζίνιο!!


Δύσκολα με ΑΕΚ Περόνε και Ρομάνο, ημέρα κρίσης για Λεοζίνιο

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Εμάνουελ Περόνε και Ντιέγκο Ρομάνο στον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Κρίσιμη συνάντηση με Λεοζίνιο.

Χωρίς δύο πολύτιμους παίκτες θα αγωνιστεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ηρακλής την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου (19:30).

Οι Εμάνουελ Περόνε και ο Ντιέγκο Ρομάνο δεν έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς που αποκόμισαν στον αγώνα με τον Πλατανιά. Αμφότεροι θα εξεταστούν και την Τετάρτη, ωστόσο οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ώρες θα γίνει κρίσιμη συνάντηση με τον Λεοζίνιο και τον μάνατζέρ του, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπει» τον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας ο ΠΑΟΚ!


«Βλέπει» τον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας ο ΠΑΟΚ

Την περίπτωση του Ρόμαν Σιρόκοφ εξετάζει ο ΠΑΟΚ που βλέπει «ζεστά» τον αρχηγό της εθνικής Ρωσίας.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η μεταγραφική δραστηριότητα στον ΠΑΟΚ, που μετά τους Χατζηισαΐα και Μπεκασέτα, εξετάζει και την περίπτωση του Ρόμαν Σιρόκοφ.

Ο 34χρονος αρχηγός της εθνικής Ρωσίας, δεν έχει αγωνιστεί μακριά από την πατρίδα του, ενώ πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού έμεινε ελεύθερος από την Σπαρτάκ Μόσχας.

Βέβαια «αγκάθι» αποτελεί το οικονομικό, αφού ο Ρώσος αποτελεί ακριβή περίπτωση για τον ΠΑΟΚ, που εξετάζει πάντως το ενδεχόμενο να κινηθεί για να τον αποκτήσει.

Για τον Σιρόκοφ υπάρχει ενδιαφέρον τόσο από τη Ρούμπιν Καζάν, όσο και από τη ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διάψευση για τη νέα παραίτηση του Φαν Χάαλ!!


Διάψευση για τη νέα παραίτηση του Φαν Χάαλ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε να τοποθετηθεί και να διαψεύσει τη φημολογούμενη νέα παραίτηση από τον Λουίς Φαν Χάαλ μετά την ήττα (1-0) από τη Σαουθάμπτον, το περασμένο Σάββατο στο «Ολντ Τράφορντ». 
Δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σήμερα (26/1), ήθελαν τον Ολλανδό προπονητή να έχει θέσει εκ νέου εαυτόν στη διάθεση της διοίκησης αν κι εφόσον ήθελαν οι άνθρωποι της ομάδας να προχωρήσουν σε αλλαγή τεχνικού...
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναγκάστηκε να διαψεύσει το συγκεκριμένο σενάριο, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στον βρετανικό Τύπο, ενδεχομένως εντός της ημέρας να πραγματοποιηθεί κρίσιμη σύσκεψη με θέμα το μέλλον του Φαν Χάαλ στον πάγκο.


Πηγή:England365.gr

Μακ: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ…»


Μακ: «Προτεραιότητα ο ΠΑΟΚ, αλλά ποτέ μη λες ποτέ…»

Ο Ρόμπερτ Μακ απάντησε και πάλι διπλωματικά όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για το ενδεχόμενο να φύγει από τον ΠΑΟΚ, ενώ ο μάνατζερ του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν εξελίξεις το καλοκαίρι.

Προτεραιότητα του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν έχει ο Ρόμπερτ Μακ, όπως δήλωσε σε Μέσο της πατρίδας του, καθώς ερωτήθηκε για το ενδιαφέρον που έχουν εκδηλώσει διάφορες ομάδες να τον κάνουν δικό τους. Μεταξύ αυτών και η Γαλατασαράι που φέρεται να εισέπραξε αρνητική απάντηση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» σε πρόταση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε.

«Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ ως το τέλος της σεζόν, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Τα πάντα μπορούν να συμβούν μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου», δήλωσε ο Σλοβάκος εξτρέμ στο «Plus JEDEN DEN» και ενώ δεσμεύεται συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2017.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει τώρα κάποια μεταγραφή για τον Μακ, γιατί δεν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ. Έχουμε πει ότι όποιες προτάσεις προκύψουν θα τις εξετάσουμε το καλοκαίρι», είπε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του, Γιουράι Βένγκλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλουν Νεϊμάρ και «πάση θυσία» Αζάρ στη Ρεάλ!


Θέλουν Νεϊμάρ και «πάση θυσία» Αζάρ στη Ρεάλ

Διακαής πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ο Νεϊμάρ, με τους «μερένχες» να προσφέρουν 190 εκ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο. Ταυτόχρονα ο Ζιντάν θέλει πάση θυσία τον Αζάρ.

Έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα – παρά του ότι έχει τιμωρηθεί με μεταγραφικό αποκλεισμό από τη FIFA – είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με ισπανικά δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν τους μεταγραφικούς στόχους της «βασίλισσας».

Ως γνωστόν ο Νεϊμάρ εξακολουθεί να αποτελεί Νο1 στόχο για τους «μερένχες», περίπτωση που θα συνεχίσουν να κυνηγούν από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος δεν έχει ανανεώσει μέχρι στιγμής το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα.

Στη Ρέαλ έχουν σκοπό να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα, με τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμα και για πρόθεση των Μαδριλένων να σπάσουν τη ρήτρα του Νεϊμάρ που αγγίζει τα 190 εκ. ευρώ.

Επιπλέον εκτός από τον Νεϊμάρ, στόχος είναι και ο Αζάρ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να είναι εκείνος που υπέδειξε τον Βέλγο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα σύμφωνα με Ισπανούς δημοσιογράφους, ο τεχνικός της «βασίλισσας» φαίνεται πως ζήτησε την απόκτηση του Αζάρ με κάθε κόστος.

Ταυτόχρονα στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Ντε Χέα, περίπτωση που θέλουν να εξετάσουν ξανά μετά το φιάσκο της μετακίνησης του το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πέρασε «αέρας» και βρίσκει Φέντερερ ο Τζόκοβιτς!


Πέρασε «αέρας» και βρίσκει Φέντερερ ο Τζόκοβιτς

Την πρόκριση του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open εξασφάλισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε με 3-0 σετ του Νοσικόρι. Διασταυρώνεται με Φέντερερ στον σπουδαίο ημιτελικό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά είχε τον τρόπο να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, επικρατώντας με 3-0 (6-3, 6-2, 6-4) σετ του Κέι Νοσικόρι.

Ο Τζόκοβιτς χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κέρδισε τον αντίπαλο του σε 2 ώρες και 6 λεπτά και έβαλε πλώρη για την κατάκτηση του έκτου τίτλου του στη Μελβούρνη. Μάλιστα στις πέντε τελευταίες φορές που πέρασε στα ημιτελικά, έφτασε και στον τίτλο.

Πλέον ο Σέρβος τενίστας δίνει ραντεβού με τον Ρότζερ Φέντερερ σε έναν μεγάλο ημιτελικό μεταξύ δύο κορυφαίων αθλητών, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι... τελικός.

Οι δυο τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Πέμπτη (10.30 ώρα Ελλάδας), με τον Τζόκοβιτς να έχει το πάνω χέρι, αφού τα τρία τελευταία χρόνια έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς σε Grand Slam απέναντι στον Ελβετό. Τζόκοβιτς και Φέντερερ έχουν να συναντηθούν σε ημιτελικό Grand Slam σχεδόν 3,5 χρόνια, από το Γουίμπλεντον του 2012.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το «Άνφιλντ» αποχαιρετά τον μικρό οπαδό της Λίβερπουλ που έφυγε από τη ζωή!! (pic)


Το «Άνφιλντ» αποχαιρετά τον μικρό οπαδό της Λίβερπουλ που έφυγε από τη ζωή (pic)

Με έναν μοναδικό τρόπο θα πουν «αντίο» οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο μικρό οπαδό της ομάδας Όουεν, που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τη λευχαιμία. Δείτε το πανό που θα υψωθεί.

Ο μικρός οπαδός της Λίβερπουλ Όουεν Μακβέι, είχε συγκινήσει τους πάντες με την περιπέτεια της υγείας του, που είχε οδηγήσει ακόμα και τον Μάρτιν Σκρτελ να του προσφέρει την φανέλα του, τον περασμένο Φλεβάρη.

Ο πιστσιρικάς οπαδός των «ρεντς» έφυγε από τη ζωή νικημένος από τη λευχαιμία, αλλά ζει στις καρδιές των οπαδών της ομάδας που θα τον τιμήσουν υψώνοντας στο «Kop» στο ματς με τη Στόουκ για το Λιγκ Καπ, ένα πανό «φόρο τιμής» για τον μικρό.

inner

Αυτό είναι το συγκινητικό πανό που ετοίμασαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ

inner
442
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάει και για Μπακασέτα ο ΠΑΟΚ!!


Πάει και για Μπακασέτα ο ΠΑΟΚ!

Μετά τον Δημήτρη Χατζηισαΐα, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύεται την απόκτηση ΚΑΙ του Τάσου Μπακασέτα από τον Πανιώνιο.

Έτοιμος για… πολλά «ψώνια» από τον Πανιώνιο είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά την ουσιαστικά συμφωνία για την απόκτηση του Δημήτρη Χατζηισαΐα, οι Θεσσαλονικείς διαπραγματεύονται με τους Νεοσμυρνιώτες για την απόκτηση ΚΑΙ του Τάσου Μπακασέτα.

Τον 22χρονο επιθετικό παρακολούθησε ο Φρανκ Άρνεσεν στον αγώνα του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης σχηματίζοντας την καλύτερη εντύπωση. Είναι, άλλωστε, σαφής η πρόθεση του ΠΑΟΚ να ενισχυθεί με ταλαντούχους Έλληνες παίκτες.

Ο Μπακασέτας ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόρινθο, το 2010 μετακόμισε στον Αστέρα Τρίπολης κι από εκεί έπαιξε δανεικός το 2011 στο Θρασύβουλο και το 2013 στον Άρη. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο και φέτος μετρά 22 συμμετοχές, 6 γκολ και 7 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Να τελειώσουν τον Μποροβήλο ζητά ο Κοντονής!!!


Να τελειώσουν τον Μποροβήλο ζητά ο Κοντονής!

Εντολή να «τελειώσουν» από τα αξιώματά τους όσοι αντιμετωπίζουν τελεσίδικα παραπεμπτικά βουλεύματα έδωσε ο Σταύρος Κοντονής. Στη… λίστα και ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος.

Την άμεση εφαρμογή Άρθρου 3 του Νόμου 2725/1999 ζήτησε ο Σταύρος Κοντονής διαβιβάζοντας σήμερα στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Super League και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το υπ’ αριθμόν 1234/2015 Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.

Αυτό προβλέπει μεταξύ άλλων κωλύματα συμμετοχής των μελών διοικητικών συμβουλίων Ομοσπονδιών, Επαγγελματικών Συνδέσμων, Αθλητικών Σωματείων και Αθλητικών Ανωνύμων Εταιρειών σε περίπτωση ύπαρξης τελεσίδικων παραπεμπτικών βουλευμάτων, καθώς και τις κατά νόμο συνέπειες, τόσο αυτές που επέρχονται αυτοδίκαια, όσο και τις ενέργειες στις οποίες υποχρεούνται να προβούν τα Διοικητικά Συμβούλια ή οι Εκτελεστικές Επιτροπές των ως άνω συλλογικών οργάνων.

Σε… απλά ελληνικά, ο υφυπουργός Αθλητισμού ζητά να τελειώσουν από το ποδόσφαιρο εκείνοι για τους οποίους υπάρχει βούλευμα για την εμπλοκή τους σε παράνομες δραστηριότητες, όπως ισχύει και στην περίπτωση του προέδρου της Super League (και του Αστέρα Τρίπολης), Γιώργου Μποροβήλου, για την υπόθεση Koriopolis, αλλά και σε αυτή του Δημήτρη Τσελέπη, προέδρου του Πανθρακικού και αναπληρωτή προέδρου της Super League.

Σημειώνεται, δε, πως αν η Super League δεν καθαιρέσει εντός 15 ημερών τον Γιώργο Μποροβήλο, τότε όλο το ΔΣ του συνεταιρισμού θα κηρυχθεί έκπτωτο. Από τη στιγμή, δε, που ο κ. Μποροβήλος είναι ως πρόεδρος της Super League ΚΑΙ αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, ανάλογη απειλή (να κηρυχθεί έκπτωτη) αντιμετωπίζει ΚΑΙ η ομοσπονδία.

Να τονίσουμε ότι το άρθρο του νόμου 2725/99 μιλάει για βούλευμα κακουργήματος. Η δωροδοκία-δωροληψία για την οποία κατηγορείται ο Γιώργος Μποροβήλος ήταν πλημμέλημα το 2011 (η εποχή στην οποία αναφέρεται το Koriopolis) αλλά μετατράπηκε σε κακούργημα με νέο νόμου του Παύλου Γερουλάνου.

«Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού επιθυμεί για μια ακόμα φορά να υπογραμμίσει ότι η πορεία εξυγίανσης του Ελληνικού Αθλητισμού, σε όλα τα επίπεδά του, καθώς και η προσπάθεια για την καταπολέμηση της διαφθοράς –μέσω του διαρκούς ελέγχου όλων των εμπλεκομένων θεσμικών φορέων και οργάνων διοίκησης-, και την επιβολή της διαφάνειας και της νομιμότητας, βρίσκονται σε διαρκή εξέλιξη, και θα συνεχιστούν καθημερινά και αταλάντευτα, με στόχο τον εκδημοκρατισμό και την εμπέδωση περιβάλλοντος δικαίου και ισονομίας για το σύνολο του αθλητικού συστήματος της χώρας», καταλήγει η επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου.

Αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής του κ. Κοντονή:

«Σας αποστέλλουμε συνημμένα οπτικό δίσκο (cd), το οποίο περιλαμβάνει σε ψηφιακή μορφή το υπ.αρίθ. 1234/2015 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, το οποίο μας διαβιβάστηκε με το υπ.αριθμ.πρωτ: ΕΠ.41/21.1.2016 έγγραφο του Προέδρου του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του εφετείου Αθηνών.

Σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο συναποστελλόμενο απόσπασμα του ως άνω Βουλεύματος (φύλλο 2324 έως 2336 ) παραπέμπονται οι 1) ΜΠΕΟΣ Αχιλλέας του Νικολάου, 2) ΤΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Γεώργιος του Κωνσταντίνου, 3) ΚΑΡΑΚΟΥΛΙΑΣ Βασίλειος του Δημητρίου, 4) ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας του Αθανασίου, 5) ΖΑΒΑΝΤΙΑΣ Δημήτριος του Νικολάου, 6) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Στυλιανού, 7) ΓΕΩΡΤΣΙΑΚΟΣ Βασίλειος του Αστερίου, 8) ΝΤΟΤΣΗΣ Αθανάσιος του Ανδρέα, 9) ΧΑΛΚΟΣ Νικόλαος του Ιωάννη, 10) ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Μιχαήλ του Παναγιώτη, 11) ΠΑΝΤΕΛΗΣ Νικόλαος του Ιωάννη, 12) ΚΟΜΠΟΤΗΣ Ιωάννης του Θεοδώρου , 13) ΤΡΑΥΛΟΣ Άγγελος του Νικολάου, 14) ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Ανδρέα, 15) ΠΡΟΒΑΤΙΔΗΣ Ευστάθιος του Παναγιώτη, 16) ΡΟΥΤΖΙΕΡΗΣ Πέτρος του Ιωάννη, 17) ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ Γεώργιος του Χρήστου, 18) ΜΠΑΚΟΣ Δημήτριος του Νικολάου, 19) ΝΑΥΡΙΝΙΑΔΗΣ Ιωάννης του Νικολάου, 20) ΑΔΑΜΑΚΗΣ Βασίλειος του Περικλέους, 21) ΔΗΜΟΥ Παύλος του Γρηγορίου, 22) ΑΠΑΡΕΣΙΔΟ ΑΛΒΕΣ ΛΟΥΪΣ ΜΙΓΚΕΛ, 23) ΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Ιωάννης του Φιλίππου, 24) ΠΑΣΣΑΡΗΣ Πολυχρόνης του Μιχαήλ, 25) ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Κωνσταντίνος του Παράσχου, 26) ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λουκάς του Σάββα, 27) ΠΡΑΤΤΟΣ Γεώργιος του Αδάμ, 28) ΒΑΡΟΥΤΣΙΚΟΣ Γεώργιος του Παναγιώτη, 29) ΤΟΡΗΣ Γεώργιος του Αθανασίου, 30) ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος του Παναγιώτη, 31) ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Ευθύμιος του Αριστάρχου, 32)ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ Άνθιμος του Θεοδώρου, 33) ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Λουκάς του Κωνσταντίνου, 34) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αβραάμ του Ιορδάνη, 35)ΣΦΗΚΑΣ Χρίστος του Ιωάννη, 36) ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Νεοκλής του Νικολάου, 37) ΘΕΟΧΑΡΙΔΗΣ Κωνσταντίνος του Νικολάου, 38) ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ Κωνσταντίνος του Ιωάννη, 39) ΒΙΛΛΑΣ Δημήτριος του Σταματίου, 40)ΤΖΙΒΕΛΕΚΗΣ Μιχαήλ του Αποστόλου, 41) ΑΥΓΊΔΟΥ Μαρία του Ανδρέου, σύζυγος του Νικολάου Ανδρουτσόπουλου, 42) ΚΟΤΙΝΗΣ Διονύσιος του Χρήστου, 43) ΒΥΘΟΠΟΛΟΥΛΟΥ Μαρία του Ιωάννη, σύζυγος Βασιλείου Καρακούλια, 44) ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ Μιχαήλ του Χαραλάμπους, 45) ΚΑΝΕΛΛΑΚΗΣ Χρήστος του Νικολάου, 46) ΣΕΓΚΟΣ Γεώργιος του Αναστασίου, 47) ΘΑΝΟΣ Αναστάσιος του Αθανασίου, 48) ΝΥΚΤΑΡΗΣ Ηρακλής του Ανδρέα, 49) ΤΣΕΚΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος του Ηλία, 50) ΤΑΜΠΑΣΗΣ Χαράλαμπος του Ανδρέα, 51) ΘΕΟΣΟΓΛΟΥ Μάρκος-Παναγιώτης του Αναστασίου, 52) ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Γεώργιος του Ιωάννη, 53) ΖΩΗΣ Ανέστης του Κωνσταντίνου, 54) ΚΑΣΣΗΣ Δημήτριος του Κωνσταντίνου, 55) ΛΙΟΝΤΟΣ Αθανάσιος του Παναγιώτη, 56) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Νικόλαος του Χαραλάμπους, 57) ΒΕΡΓΩΤΗΣ Μιχαήλ του Θωμά, 58) ΛΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος του Ευαγγέλου, 59) ΒΟΣΝΙΑΔΗΣ Αλέξανδρος του Παναγιώτη, 60) ΜΠΑΛΑΣΑΣ Μιχαήλ του Ιωάννη, 61) ΠΗΡΟΥΝΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Σωτηρίου, 62) ΣΑΒΒΑΚΗΣ Θεόδωρος του Σταύρου, 63) ΤΣΕΛΕΠΗΣ Δημήτριος του Σαράντη, 64) ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ Κωνσταντίνος του Συμεώνος, 65) ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος του Παναγιώτη, 66) ΖΕΡΒΑΣ Χρυσόστομος του Γεωργίου, 67) ΜΟΥΔΑΤΣΟΣ Νικόλαος του Μιχαήλ, 68) ΔΙΓΩΝΗΣ Γεώργιος του Παύλου, 69) ΓΑΝΑΤΟΣ Γεώργιος του Θεοδώρου, 70) ΜΠΟΗΣ Αντώνιος του Αθανασίου, 71) ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΙΔΗΣ Σάββας του Χαραλάμπους, 72) ΜΗΜΙΔΗΣ Βασίλειος του Νικολάου, 73) ΚΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ Λάζαρος του Θεοδώρου, 74) ΝΕΟΧΩΡΙΤΗΣ Κωνσταντίνος του Αλεξάνδρου, 75) ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος του Αλεξάνδρου, 76) ΧΙΛΗΣ Νικόλαος του Γεωργίου, 77) ΓΟΥΤΑΣ Χρήστος του Σωτηρίου, 78) ΜΑΝΩΛΗΣ Ευάγγελος του Ιωάννη, 79) ΝΑΚΟΥ Νάκο του Νικολάου, 80) ΓΑΛΑΙΟΣ Γεώργιος του Αντωνίου, 81) ΗΜΕΛΛΟΣ Ελευθέριος του Ηλία, 82) ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ Απόστολος του Ευαγγέλου, 83) ΗΡΑΚΛΗΣ Νικόλαος του Δημητρίου, 84) ΣΟΥΚΑΣ Ευάγγελος του Βασιλείου, στο τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών, προκειμένου να δικαστούν για τις αξιόποινες πράξεις που εκτίθενται αναλυτικά για τον κάθε κατηγορούμενο στο ως άνω απόσπασμα.

Κατόπιν των ανωτέρω, και επειδή απ’ το περιεχόμενο προκύπτουν έννομες συνέπειες βάσει του άρθρου 3 Ν.2725/1999, παρακαλούμε για τις νόμιμες ενέργειες σας, λόγω αρμοδιότητας, και εφαρμογής του
».

Φοβερή κομπίνα από την Τριγλία Ραφήνας!! (video)


Φοβερή κομπίνα από την Τριγλία Ραφήνας (video)

Στον αγώνα της Τριφλίας με τον Ηλυσιακό, οι παίκτες της ομάδας της Ραφήνας ζάλισαν τους αντιπάλους με μια φοβερή κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν επιστρέφει στην Τσέλσι ο Ντρογκμπά!!

Κανονικά θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τη Μόντρεαλ Ίμπακτ ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, που δεν θα επιστρέψει τελικά στην Τσέλσι παρά την πρόταση που είχε για το τεχνικό τιμ.


Δεν επιστρέφει στην Τσέλσι ο ΝτρογκμπάΜέσα στο Δεκέμβρη, υπήρχε έντονη φημολογία για επιστροφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην Τσέλσι, προκειμένου να καθήσει στο πλάι του Γκους Χίντινγκ στο τεχνικό επιτελείο των «μπλε».

Η επιθυμία του Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν θα επιτευχθεί, τουλάχιστον προς το παρόν, αφού ο Ιβοριανός θα τιμήσει το συμβόλαιο του με τη Μόντρεαλ Ίμπακτ που τελειώνει στο τέλος του 2016.

Ο Ντρογκμπά μέσω του λογαριασμού του στο twitter ανακοίνωσε πως πάει στο Κατάρ για να ακολουθήσει την προετοιμασία της καναδικής ομάδας, βάζοντας τέλος στα σενάρια της επιστροφής του στο Λονδίνο.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Το sexy ημερολόγιο της Ντεπορτίβα!! (pic/video)


Το sexy ημερολόγιο της Ντεπορτίβα (pic/video)

Έναν ασυνήθιστο τρόπο επέλεξε ισπανική γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ώστε να μπει ρευστό στα ταμεία του συλλόγου, καθώς οι αθλήτριες της έκαναν sexy φωτογράφηση και τα έσοδα αυτής θα πάνε στην ομάδα.

Ντύθηκαν ελαφρά για καλό σκοπό. Οι παίκτριες της ισπανικής γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου, Λόρκα Ντεπορτίβα, έβγαλαν τα σορτσάκια και τις φανέλες και έμειναν με τα εσώρουχα τους. Ο λόγος ήταν για να κάνουν sexy φωτογράφηση και τα έσοδα από τα ημερολόγια που θα πουληθούν θα πάνε στα ταμεία του συλλόγου.

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βλέπει» Σον Τζέιμς η Εστουντιάντες!


«Βλέπει» Σον Τζέιμς η Εστουντιάντες

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Εστουντιάντες βρίσκεται ο Σον Τζέιμς, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό μπορεί να μην πρόσφερε, αλλά ο Σον Τζέιμς έχει μια αρκετά καλή καριέρα πίσω του, που δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

Η Εστουντιάντες έχει βάλει στο στόχαστρο τον Αμερικανό σέντερ και δεν αποκλείεται ο επόμενος σταθμός του να είναι η ACB. Υπενθυμίζεται πως ο Τζέιμς άρχισε τη σεζόν στην Μπιλμπάο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπουφόν: «Σταματώ μετά το Μουντιάλ του 2018»


Μπουφόν: «Σταματώ μετά το Μουντιάλ του 2018»

Τέλος στην τεράστια καριέρα του θα βάλει μετά το Μουντιάλ του 2018 ο Τζίτζι Μπουφόν, όπως έκανε ο ίδιος γνωστό.


Για άλλα δυόμισι χρόνια θα απολαμβάνουν οι φίλαθλοι στα γήπεδα την κλάση του Τζίτζι Μπουφόν. Ο κατά γενική ομολογία κορυφαίος γκολκίπερ του 21ου αιώνα έκανε γνωστό πως προτίθεται να αποσυρθεί μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

«Θα προσπαθήσω να είμαι παρών στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ίσως μετά να έχει έρθει η ώρα να σταματήσω. Είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συμβεί αυτό», δήλωσε ο 37χρονος γκολκίπερ της Γιουβέντους.

Παράλληλα, δεν έκρυψε την πικρία του που δεν ήταν καν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα, παρά τη φοβερή σεζόν που έκανε με τη Γιουβέντους. «Άξιζα να είμαι υποψήφιος, έστω κι αν γνωρίζω πως θα ήταν απίθανο να είμαι ο νικητής», είπε.

Όσο για την εξαιρετικά φόρμα της Γιουβέντους, τόνισε: «Έχουμε 11 σερί νίκες κι αυτό δεν είναι τυχαίο. Θα πρέπει να είμαστε, πάντως, προσεκτικοί γιατί όλα τα σερί κάποια στιγμή τελειώνουν».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ωχ! Αυτό πόνεσε!! (video)


Ωχ! Αυτό πόνεσε! (video)

Σέρβις κατευθείαν πάνω σε βοηθό γραμμής έκανε ο Τόμας Μπέντριχ στο πρώτο σετ της αναμέτρησης με τον Ρότζερ Φέντερερ, πετυχαίνοντας τον σε ευαίσθητο σημείο.

Δεν «πλήγωσε» τον Φέντερερ, άλλον... πόνεσε. Ο Τόμας Μπέντριχ στην προσπάθεια του να κάνει άσο σε στιγμή στο πρώτο σετ της αναμέτρησής του με τον Ρότζερ Φέντερερ για τους «8» του Αυστραλιανού Όπεν, αλλά έστειλε το μπαλάκι του τένις σε ευαίσθητο σημείο του βοηθού γραμμής.











*Πηγή: sport-fm.gr*

Νέος τραυματισμός για Γκρίφιν!


Νέος τραυματισμός για Γκρίφιν

Λίγες εβδομάδες ακόμη εκτός δράσης θα μείνει ο Μπλέικ Γκρίφιν. Ο φόργουορντ των Κλίπερς υπέστη κάταγμα σε οστό του χεριού.

Πριν προλάβει να επιστρέψει στη δράση από τη θλάση στον τετρακέφαλο που είχε υποστεί στα τέλη του 2015, ο Μπλέικ Γκρίφιν θα χρειαστεί να μείνει λίγες ακόμη εβδομάδες εκτός δράσης.

Ο φόργουορντ των Κλίπερς υπέστη (κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες) κάταγμα σε οστό του δεξιού του χεριού και αναμένεται επίσημη ενημέρωση της ομάδας.

Η ομάδα του LA έχει 11 νίκες σε 14 αγώνες χωρίς τον All Star παίκτη της, ωστόσο μόλις δύο εξ αυτών ήρθαν απέναντι σε ομάδες με ρεκόρ άνω του 50%.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στο τιμ του Κολοσσού ο Παναγιωταράκος!


Στο τιμ του Κολοσσού ο Παναγιωταράκος

Ένας... παλιόφιλος, ο Παναγιώτης Παναγιωταράκος, προστέθηκε στο τεχνικό τιμ του Κολοσσού.

Στο τεχνικό τιμ του Κολοσσού προσλήφθηκε ο Παναγιώτης Παναγιωταράκος. Ο 42χρονος παλαίμαχος άσος, που την πενταετία 2003-2008 είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Ρόδου, θα αναλάβει το κομμάτι της βελτίωσης των νέων παικτών της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει την προσθήκη του επί 5ετίας πρώην αθλητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Παναγιωταράκου στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο 42χρονος πρώην αθλητής, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν (2003-2008) τη φανέλα του Κολοσσού και συνδύασε το όνομά του με αρκετές επιτυχίες της ομάδας μας, επιστρέφει στην "ομάδα της καρδιάς" του ως προπονητής πλέον, ο οποίος θα αναλάβει και τη βελτίωση των νεαρών αθλητών της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας, δήλωσε στο www.kolossosbc.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα μετά από χρόνια, σε διαφορετικό πόστο αυτή τη φορά. Η προσθήκη στο προπονητικό επιτελείο του Κολοσσού είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση της ομάδας, όσο και το τεχνικό τιμ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Είμαι σίγουρος πως θα μάθω πολλά δουλεύοντας σε μία ομάδα που έχει εδραιώσει τη θέση της τα τελευταία 10 χρονια στην Α1, αλλά και είμαι έτοιμος να δώσω πολλά σε έναν χώρο που τον υπηρετώ από το 1987».

*Πηγή: sport-fm.gr*

«Φτωχή» παραγωγή το 2016 για Παναθηναϊκό!!


«Φτωχή» παραγωγή το 2016 για Παναθηναϊκό

Κατακόρυφη πτώση υπάρχει στην επιθετική παραγωγή του Παναθηναϊκού μέσα στο 2016. Το χθεσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ ήταν απλώς μία ακόμη απόδειξη.

Η άμυνα είναι ένα ζήτημα για τον φετινό Παναθηναϊκό, αλλά όχι το μοναδικό. Οι «πράσινοι», ειδικά μέσα στο 2016, παρουσιάζουν σοβαρό πρόβλημα και στην άλλη πλευρά του παρκέ.

Στα επτά παιχνίδια που έχει δώσει στο τρέχον έτος η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς έχει μόλις 69,1 πόντους κατά μέσο όρο.

Μάλιστα, έχει περάσει τους 70 πόντους μόλις δύο φορές, στις εντός έδρας νίκες επί της Κηφισιάς (73-67) και του Άρη (80-59).

Αντίθετα, έμεινε κάτω από τους 70 στις δύσκολες νίκες επί της ΑΕΚ (64-67) και της Μάλαγα (68-66), αλλά και στις ήττες από Ερυθρό Αστέρα (63-74), Λοκομοτίβ Κουμπάν (76-67) και Ολυμπιακό (80-66).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Έφεση από Ατλέτικο για τον μεταγραφικό αποκλεισμό!


Έφεση από Ατλέτικο για τον μεταγραφικό αποκλεισμό

Έφεση κατά της απόφασης της FIFA να της επιβάλει απαγόρευση μεταγραφών ως το 2017 κατέθεσε η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης τιμωρήθηκε από τη FIFA – όπως και η Ρεάλ – με μεταγραφικό αποκλεισμό μέχρι και τον Γενάρη του 2017.

Ωστόσο η Ατλέτικο που αμφισβητεί την απόφαση, κατέθεσε έφεση εναντίων της ποινής την οποία δεν δέχεται στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA, πράγμα που θα κάνει και η Ρεάλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από απαγόρευση μεταγραφών στην Ατλέτικο επιβλήθηκε και πρόστιμο 623.000 λιρών, ενώ τόσο οι Ατλέτικο όσο και η Ρεάλ, διατηρούν το δικαίωμα να κάνουν μεταγραφές ως το τέλος του τρέχοντος μήνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κρίνεται του Φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ!!


Κρίνεται του Φαν Χάαλ στη Γιουνάιτεντ

Ο Φαν Χάαλ επιστρέφει μετά το μίνι ταξίδι στην Ολλανδία και εντός της ημέρας θα έχει ραντεβού με τον Εντ Γούντγουορντ προκειμένου να αποφασιστεί το μέλλον του στο τιμόνι της Γιουνάιτεντ.

Μέρα αποφάσεων φαίνεται πως είναι η σημερινή για τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει η όχι στο τιμόνι ο Λουίς Φαν Χάαλ.

Ο Ολλανδός τεχνικός που βρέθηκε στην Ολλανδία για προσωπικούς λόγους επιστρέφει σήμερα στο Μάντσεστερ, όπου μέσα στη μέρα θα έχει συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή των «κόκκινων διαβόλων», Εντ Γούντγουορντ.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο τι πρόκειται να προτείνει η πλευρά της Γιουνάιτεντ, όμως οι Άγγλοι θεωρούν πως ο Φαν Χάαλ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αφού εκτός από την δυσαρέσκεια από τους οπαδούς δεν μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του.

Πάντως στη Γιουνάιτεντ θα περιμένουν να ακούσουν και τι έχει να τους πει ο Φαν Χάαλ και αν όντως μπορεί να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο στο άμεσο μέλλον.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο πανούργος Ρόντο!


Ο πανούργος Ρόντο

Ο Ραζόν Ρόντο άλλαξε τέσσερις φορές θέση για τη διεκδίκηση του ριμπάουντ. Όχι τυχαία, βέβαια. Το έκανε για να οδηγήσει τον Κέμπα Γουόκερ σε αστοχία σε βολή σε «νεκρό» χρόνο και τα κατάφερε.

Πονηρός ο Ραζόν Ρόντο. Πριν από λίγες μέρες είχε αποπειραθεί να κάνει… τάκλιν στα «μουλωχτά» στον Ντερόν Γουίλιαμς, προκειμένου να αστοχήσει σε τρίποντο στην τελευταία επίθεση. Τότε είχε αποτύχει και οι Μάβερικς είχαν νικήσει τους Κινγκς.

Αυτή τη φορά ο πανούργος γκαρντ του Σακραμέντο επιστράτευσε άλλο κόλπο. Σε «νεκρό» χρόνο ο Κέμπα Γουόκερ κέρδισε βολές, με τους Χόρνετς στο -1. Ευστόχησε στην πρώτη, αλλά ο Ρόντο έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον αποσυντονίσει στη δεύτερη προσπάθεια. Άλλαξε θέση για τη διεκδίκηση του ριμπάουντ τέσσερις φορές, με προφανή στόχο να καθυστερήσει και να βγάλει εκτός ρυθμού τον εκτελεστή των βολών. Και τα κατάφερε, αφού το ματς έμεινε στην ισοπαλία (μέχρι να κερδίσουν τελικά σε δύο παρατάσεις οι Χόρνετς).


*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ντάγκλας Κόστα έγινε... ταινία! (video)


Ο Ντάγκλας Κόστα έγινε... ταινία (video)

Ένα μίνι ντοκιμαντέρ με λεπτομέρειες για τη ζωή και την καριέρα του Ντάγκλας Κόστα, έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θαυμαστές του άσου της Μπάγερν Μονάχου.

Ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Ντάγκας Κόστα είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο οι φίλοι της Μπάγερν και όχι μόνο έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να μάθουν λεπτομέρειες σχετικά με την προσωπική ζωή του Βραζιλιάνου μέσου.

Το μίνι ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Μέσα στη ζωή του Ντάγκλας Κόστα» και δημοσιεύτηκε στην σελίδα του παίκτη στο facebook.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Ακόμα ένας Γουεά στην Παρί!!


Ακόμα ένας Γουεά στην Παρί

Το DNA μίλησε: ο γιος του Ζορζ Γουεά είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί Σεν Ζερμαίν. Και είναι μόλις 15 ετών.

Δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμαίν για να βρουν ένα μεγάλο όνομα. Απευθύνθηκαν σε παλιούς γνώριμους και φαίνεται να έχουν εντοπίσει κελεπούρι και με επίθετο βαρύ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το όνομα αυτού: Τίμοθι Γουεά και ναι, πρόκειται για τον γιο του Ζορζ Γουεά, πολλάκις βραβευμένο και πρωταθλητή που πέρασε από τις Μίλαν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά την Παρί Σεν Ζερμαίν.

Όπως και ο πατέρας του Ζορζ, ο 15χρονος Τίμοθι είναι επιθετικός: «Έπαιζα στους New York Red Bulls, όμως ήθελα να έρθω στην Ευρώπη για να εξελιχθώ γρηγορότερα. Ήμουν σε συζητήσεις με την Τσέλσι, αλλά πάντα με έλκυε η Γαλλία και ιδιαίτερα η Παρί. Παρακολουθώντας τους Ιμπραΐμοβιτς, Λούκας και Νταβίντ Λουίς, ελπίζω μια μέρα να παίξω κι εγώ σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».

Ο μικρός Γουεά, έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και είναι μέλος της Εθνικής των ΗΠΑ U17. Φαίνεται όμως πως η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν αποκλείει το γεγονός να τον εντάξει στις ομάδες της: «Η πατρίδα μου είναι η Αμερική, αλλά αγαπώ την Γαλλία. Προς το παρόν όμως, προετοιμάζομαι με την Εθνική U17 των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον, δεν έχω αποφασίσει ποιας χώρας την φανέλα θα φορέσω», δήλωσε.

Ο περήφανος μπαμπάς, Ζορζ, σε συνέντευξή του στο Le Le Parisien δεν έκρυψε το καμάρι για τον γιο του: «Όχι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά: είναι γρήγορος, έχει το ένστικτο του επιθετικού και ακούει τις οδηγίες του προπονητή. Δε νομίζω πως το όνομα θα είναι βάρος για εκείνον. Πάντα του λέω πως το ταλέντο δεν αρκεί και πως η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη προκειμένου να τα καταφέρει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ιστορική εμφάνιση από Κάζινς!!


Ιστορική εμφάνιση από Κάζινς

Ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με την εμφάνισή του στην ήττα των Κινγκς από τους Χόρνετς (128-129) είχε 56 πόντους και 12 ριμπάουντ, σε μια εμφάνιση… ρεκόρ.

Έκανε ρεκόρ καριέρας, ρεκόρ σεζόν στο ΝΒΑ και ρεκόρ ομάδας ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με τους 56 πόντους που πέτυχε στην ήττα των Κινγκς από τους Χόρνετς στο Σακραμέντο (128-129) μετά από δύο παρατάσεις.

Ο σέντερ του Σακραμέντο έγινε ο πρώτος παίκτης με 100 πόντους και 25 ριμπάουντ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια μετά τους Μάικλ Τζόρνταν (1989/90), Ντέιβιντ Ρόμπινσον (1993/94) και Αντόν Τζέιμισον (2000/01).

Μάλιστα τα τελευταία 30 χρόνια στο ΝΒΑ μόλις άλλοι τρεις παίκτες είχαν διαδοχικά ματς με 45+ πόντους και 10+ ριμπάουντ: οι Τσαρλς Μπάρκλεϊ, Μάικλ Τζόρνταν και Αντόν Τζέιμισον.







*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Ζλάταν άφησε το γήπεδο και μπήκε στο ρινγκ (pics)


Ο Ζλάταν άφησε το γήπεδο και μπήκε στο ρινγκ (pics)

Το γήπεδο – έστω και για λίγο – άφησε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που φόρεσε γάντια πυγμαχίας και έδειξε την ικανότητα του στο ρινγκ.

Τις ικανότητες του στην πυγμαχία έδειξε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, αφού ο άσος της Παρί άφησε για λίγο τη μπάλα και έβαλε τα γάντια του μποξ, επιδιδόμενος σε ένα πιο μαχητικό άθλημα.

Ο Ζλάταν που μεταξύ άλλων έχει μαύρη ζώνη στο τάε κβο ντο, αντιμετώπισε τον Γάλλο άσο του ράγκμπι Σεμπαστιάν Σαμπάλ στο πλαίσιο εκπομπής της γαλλικής τηλεόρασης με τίτλο «The Bastards».

Μάλιστα ο Σουηδός επιθετικός ανεβάζοντας τις σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο twitter, σχολίασε για το event… «Νόμιζα ότι ήμουν το μόνο θηρίο στη Γαλλία».

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Εγώ φταίω πρώτος»


«Εγώ φταίω πρώτος»

Την αυτοκριτική του έκανε ο Τραϊανός Δέλλας μιλώντας στους παίκτες του Ατρόμητου, ζητώντας του να πράξουν το ίδιο, αλλά και να δείξουν πίστη στις δυνατότητές τους. Τα είπε και με Σπανό.

Ο Ατρόμητος είναι σε κρίση και ο Τραίανός Δέλλας που βρίσκεται σε δύσκολη θέση (τα άκουσε από τον κόσμο) για πρώτη φορά από τη στιγμή που ανέλαβε τους «μπλε» μίλησε στους παίκτες του στο περιθώριο της προπόνησης της Δευτέρας.

Ο 39χρονος τεχνικός έκανε τη δική του αυτοκριτική και τόνισε ότι η ήττα από τον ΠΑΣ ήρθε με ανόητο τρόπο.

«Δεν φταίει ένας ή δύο, φταίμε όλοι μας. Και εγώ φταίω πρώτος από όλους. Αλλά πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας. Χάσαμε ένα δικό μας παιχνίδι από δύο ηλίθια λάθη. Δεν φθάνει να σας το λέω εγώ, πρέπει να το πιστέψετε από μόνοι σας τους εαυτούς σας και να μην αδικείτε την προσπάθεια που κάνετε», ανέφερε, σύμφωνα με τη «Live Sport».

Τον λόγο πήρε κι ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος επίσης τα άκουσε από τον κόσμο την Κυριακή λίγο μετά το ματς.

«Έχει δίκιο κόουτς, εμείς έχουμε φέρει την ομάδα στην κατάσταση που βρίσκεται και εμείς πρέπει να το γυρίσουμε», είπε από την πλευρά του.

Πάντως, ακόμη δεν έχει μιλήσει στους παίκτες μετά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, Γιώργος Σπανός, ο οποίος ωστόσο είχε τετ-α-τετ με τον Δέλλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Φοβερές ατάκες από Πόποβιτς μετά το διασυρμό των Σπερς!!


Φοβερές ατάκες από Πόποβιτς μετά το διασυρμό των Σπερς

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς με πολύ χιούμορ, αλλά και καυστικό τρόπο σχολίασε τη συντριβή των Σπερς από τους Γουόριορς (120-90).

Ήταν το ντέρμπι μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων στο ΝΒΑ, αλλά έμεινε στη… θεωρία. Γιατί στην πράξη, οι Γουόριορς διέλυσαν 120-90 τους Σπερς. Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αντιμετώπισε με χιούμορ την κατάσταση, δίχως όμως να χαριστεί στους παίκτες του.

«Παραλίγο να τους κερδίσουμε», είπε αρχικά με διάθεση αυτοσαρκασμού και συνέχισε στο ίδιο ύφος. «Χαίρομαι που δεν ήταν ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας μας στα αποδυτήρια, γιατί μπορεί να είχα απολυθεί».

Όταν, πάντως, σοβαρεύτηκε, ο «Ποπ» ήταν καυστικός για την εικόνα της ομάδας του. «Μας κατανίκησαν σε κάθε πτυχή του αγώνα. Ήταν σαν να έπαιζαν παιδιά με άντρες», τόνισε.

Ο Μάνου Τζινόμπιλι μίλησε, επίσης, με ρεαλισμό. «Αυτή τη στιγμή είναι καλύτεροι από μας. Είναι η αλήθεια και δεν ντρέπομαι να το πω. Όμως είμαστε ακόμη στο 46ο παιχνίδι της σεζόν και δεν έχουμε… αποκλειστεί», ανέφερε ο Αργεντινός.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ από τζαμπατζήδες!


Πάρτι στις εξέδρες του ΟΑΚΑ από τζαμπατζήδες

Πάρτι στήθηκε στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αφού πολλοί φίλοι της «Ένωσης» μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο με τον ανοχή της ΠΑΕ.

Πάρτι από τζαμπατζήδες φαίνεται πως στήθηκε στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, από οπαδούς που μπήκαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, με την ΠΑΕ να μην μπορεί να περιορίσει το φαινόμενο των τζαμπατδήδων.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» η Θύρα 2 του γηπέδου στο πάνω διάζωμα ήταν ανοικτή, ενώ έγιναν και καταγγελίες για υπαλλήλους που επέτρεπαν σε κόσμο να μπαίνει χωρίς εισιτήριο.

Ήταν μάλιστα άξιο απορίας το γεγονός πως υπήρχε κόσμος στο πάνω διάζωμα, το οποίο πάντως είναι κλειστό και δεν εκδίδονται εισιτήρια από την ΑΕΚ.

Στα επίσημα στοιχεία η ΑΕΚ δήλωσε ότι έκοψε 13.792 εισιτήρια, παρά το γεγονός πως στο γήπεδο υπήρχαν πάνω από 20.000 οπαδοί της «Ένωσης».

Αξιοσημείωτο επίσης είναι το ότι ο αριθμός των εισιτηρίων είναι μικρότερος από προηγούμενα ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως στα παιχνίδια με Πλατανιά (15.868), ΠΑΣ (14.567) και Ατρόμητο (15.234).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δικαίωμα επιστροφής Εζίλ διατηρεί η Ρεάλ!!


Δικαίωμα επιστροφής Εζίλ διατηρεί η Ρεάλ

Ακόμα ένα συμβόλαιο είδε το φως της δημοσιότητας από την διαδικτυακή σελίδα Football Leaks.

Τα ακριβή ποσά και οι όροι της μεταγραφής του Μεζούτ Εζίλ από την Ρεάλ Μαδρίτης στην Άρσεναλ το 2013, έγιναν γνωστά από την Football Leaks. Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα η ίδια ιστοσελίδα είχε δημοσιεύσει το συμβόλαιο του Γκάρεθ Μπέιλ στην «Βασίλισσα».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κόστος της μεταγραφής του Γερμανού ποδοσφαιριστή έφτασε τα 55 εκατ. ευρώ. Όμως ο πιο σημαντικός όρος που μπήκε από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτός που αναφέρει πως σε περίπτωση πρότασης από άλλη ισπανική ομάδα, οι Μερένγκες διατηρούν το δικαίωμα να ενημερωθούν άμεσα, ώστε «χτυπήσουν» με αντιπροσφορά και να επαναφέρουν τον Οζίλ στο Μπερναμπέου.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πήρε… φόρα για Μαδρίτη ο Ολυμπιακός!!


Πήρε… φόρα για Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Χαμόγελα στον Ολυμπιακό για την εμφάνιση και τη μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και χαμηλοί τόνοι εν όψει της αποστολής στη Μαδρίτη και το ματς με Ρεάλ. Πάντα ανοιχτό το «παράθυρο» για ψηλό.

Ο Ολυμπιακός… επέστρεψε. Μετά από δύο άκρως προβληματικές εμφανίσεις που απέφεραν δύο «άσχημες» ήττες από Μπάμπεργκ και Ζαλγκίρις, οι «ερυθρόλευκοι» θύμισαν τον… κανονικό εαυτό τους και επικράτησαν κατά κράτος του Παναθηναϊκού (80-66).

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο δεκάλεπτο (27-9), εξίσου αποτελεσματική στο δεύτερο όταν έφτασε και στο +30 (απειλώντας το ιστορικό +35, από το 73-38 του 1996), ενώ όταν ο Παναθηναϊκός αντέδρασε στην τρίτη περίοδο, οι πρωταθλητές είχαν τις απαντήσεις και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να πλησιάσει περισσότερο από το -9.

Με τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός σφιχταγκάλιασε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας για έκτη φορά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Οι «ερυθρόλευκοι» θα το εξασφαλίσουν αν δεν κάνουν άλλη ήττα στις εναπομείνασες 11 αγωνιστικές, όπου τα δυσκολότερα παιχνίδια τους είναι αυτά με ΑΕΚ και Άρη εκτός έδρας.

Στις τάξεις της ομάδας υπήρχε απόλυτα ικανοποίηση. Αρχικά για την αντίδραση μετά τα δύο «στραπάτσα» στο Top 16, εν συνεχεία με την επιστροφή της άμυνας στα συνήθη στάνταρ απόδοσης, αλλά και για την επιθετική λειτουργία που ήταν εξαιρετική στο πρώτο μέρος. Συν τοις άλλοις, ο Ολυμπιακός πήρε πολλά όχι μόνο από τον ηγέτη του, Βασίλη Σπανούλη (17π., 8 ασίστ), αλλά και από τρεις «νέους», τον Ντάνιελ Χάκετ, τον Ντι Τζέι Στρόμπερι και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Περιθώρια βελτίωσης, πάντως, υπάρχουν πολλά. Κι όχι μόνο μέσω της επικείμενης επιστροφής των Ματ Λοτζέσκι και Κώστα Παπανικολάου.

Οι Πειραιώτες δεν έχουν την πολυτέλεια να απολαύσουν την επιτυχία τους, αφού ήδη η προσοχή έχει στραφεί στο μεγάλο ματς της Πέμπτης με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Μια νίκη στο γήπεδο όπου πέρσι χάθηκε ο τελικός της Ευρωλίγκας θα καλύψει σε μεγάλο βαθμό τη «ζημιά» από τις δύο προηγούμενες ήττες. Στον αγώνα αυτό πιθανότατα θα επανεμφανιστεί ο Ματ Λοτζέσκι, όχι όμως και ο Κώστας Παπανικολάου που στο Top 16 θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από την όγδοη αγωνιστική.

Όσον αφορά στα… μεταγραφικά, μπορεί από πλευράς Ολυμπιακού να διαψεύδεται πως υπάρχει περίπτωση απόκτησης ψηλού στη θέση του Σον Τζέιμς, ωστόσο όσο υπάρχει προθεσμία τίποτα δεν αποκλείεται. Το βέβαιο είναι πως δεν θα υπάρξει βιαστική απόφαση, αλλά είναι πολύ πιθανό μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, όταν και λήγει η διορία για μεταγραφές στην Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» να ψαχτούν για έναν ψηλό προκειμένου να είναι καλυμμένοι στη θέση «5» και να μην… τρέμει η ψυχή τους για κάποιον τραυματισμό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διαφορά Σαχτάρ – Λίβερπουλ για Τεϊσέιρα!!


Διαφορά Σαχτάρ – Λίβερπουλ για Τεϊσέιρα

«Αγκάθι» παραμένει το οικονομικό όσον αφορά τη μετακίνηση του Άλεξ Τεϊσέιρα στη Λίβερπουλ, αφού οι «κόκκινοι» δεν τα βρίσκουν με τη Σαχτάρ στα χρήματα.

Στη Λίβερπουλ προσπαθούν να κλείσουν το «deal» για τη μετακίνηση του Άλεξ Τεϊσέιρα στο «Άνφιλντ», όμως το οικονομικό εξακολουθεί να παραμένει αγκάθι μεταξύ των «ρεντς» και της Σαχτάρ.

Οι Ουκρανοί προσπαθούν να πάρουν το μέγιστο δυνατό ποσό για τον Βραζιλιάνο επιθετικό και αξιώνουν περίπου 45 εκ. ευρώ, με τη Λίβερπουλ σύμφωνα με το Sky Sports να μην είναι διατεθειμένη να δώσει περισσότερα από 32 εκ.

Βέβαια στη Σαχτάρ δεν βιάζονται ιδιαίτερα να κλείσει η μεταγραφή την ώρα που ο Τεϊσέιρα φαίνεται να έχει ζητήσει την παραχώρηση του στους «κόκκινους».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τα δάκρυα και η συγκινητική αφιέρωση του Πικέ!! (video)


Τα δάκρυα και η συγκινητική αφιέρωση του Πικέ (video)

Ο Ζεράρ Πικέ αναδείχθηκε κορυφαίος Καταλανός αθλητής σε εκδήλωση που έγινε χθες (συνοδευόμενος από τη Σακίρα) και αφιέρωσε το βραβείο στην οικογένειά του, δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

«Λύγισε» ο Ζεράρ Πικέ. Ο αμυντικός ηγέτης της Μπαρτσελόνα βραβεύτηκε ως κορυφαίος Καταλανός αθλητής σε εκδήλωση που έγινε χθες βράδυ και παραλαμβάνοντας το βραβείο δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν το αφιέρωσε στην οικογένειά του.

«Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στους γονείς μου, γιατί μου έδωσαν τα πάντα στη ζωή. Μου γκρινιάζουν γιατί δεν τους αφιερώνω κάποιο γκολ, καθώς τα αφιερώνω όλα στη Σακίρα, αλλά αυτό το βραβείο είναι για εκείνους», δήλωσε με «σπασμένη» φωνή ο Πικέ.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Εύκολα στους "4" ο Φέντερερ!!


Εύκολα στους

Ο Ελβετός νίκησε με 3-0 σετ τον Τόμας Μπέντριχ και έκλεισε το πρώτο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Αυστραλιανού Όπεν

Μόνο το πρώτο σετ που διήρκησε 59’ έδειξε να διαπραγματεύεται ο Ρότζερ Φέντερερ, αλλά τελικά κέρδισε με 7-6. Από και πέρα τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τον Ελβετό που πήρε άνετα τα υπόλοιπα δύο με 6-2 και 6-4 κόντρα στον Τσέχο Μπέντριχ.

Ο Φέντερερ, Νο3 στην παγκόσμια κατάσταση, θα αντιμετωπίσει στην ημιτελική φάση του Αυστραλιανού Όπεν –αν δεν γίνει η μεγάλη έκπληξη- τον Νόβακ Τζόκοβιτς που παίζει κόντρα στον Ιάπωνα Νισικόρι σε λίγη ώρα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πρώτη επιλογή ο Γεωργιάδης!!


Πρώτη επιλογή ο Γεωργιάδης

Τρία ονόματα προπονητών «παίζουν» στην παρούσα φάση για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Πανθρακικού, αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης μοιάζει να ‘ναι το φαβορί.

Ο Γεωργιάδης και οι άλλοι.

Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος παίκτες του, προσπαθούν να κλείσουν άμεσα οι άνθρωποι του Πανθρακικού. Στην παρούσα φάση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ο 43χρονος τεχνικός, σύμφωνα με τη «Live Sport», καθώς αποτελεί επιλογή της διοίκησης του συλλόγου της Κομοτηνής. Ήδη μάλιστα, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι εναλλακτικές λύσεις για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει θετική κατάληξη στο «φλερτ» με τον πρώην προπονητή της Βέροιας, είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης που έχει εργαστεί στους «πράσινους» στο παρελθόν. Τη σεζόν 2012-13 ήταν ο βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη που κάθισε στην άκρη του πάγκου. Μάλιστα, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα της Κομοτηνής.

Επίσης, δεν αποκλείεται να αναλάβει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που είχε απασχολήσει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και λύθηκε η συνεργασία με τον Μάνουελ Ρόκα. Ωστόσο, δεσμευόταν με τον Παναιγιάλειο τότε.

Πιθανόν, να «δουλεύουν» και άλλες περιπτώσεις στον Πανθρακικό και να μην έχει γίνει γνωστό το όνομα τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Κοντά σε Πασχαλάκη ο ΠΑΣ!


Κοντά σε Πασχαλάκη ο ΠΑΣ

Κοντά στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη του Πανθρακικού βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Μάρκου Βελλίδη.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Μάρκου Βελλίδη, με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Σύμφωνα με το «Goal» ο ΠΑΣ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του τερματοφύλακα του Πανθρακικού, που όπως όλα δείχνουν θα συμφωνήσει με την ομάδα της Ηπείρου, αφού δεν είναι ικανοποιημένος από το χρόνο συμμετοχής που είχε στον Πανθρακικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Show πάλι από τον Κάρι!!


Show πάλι από τον Κάρι

Ο Στεφ Κάρι... τρολάρει τους αντιπάλους. Κόντρα στους Σπερς (120-90) είχε 37 πόντους με 6/9 τρίποντα σε κάτι παραπάνω από 28 λεπτά δείχνοντας πως βρίσκεται σε μια άλλη-δική του-διάσταση.









*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τσεκάρει» ξανά Μαζουακού η Μονακό!


«Τσεκάρει» ξανά Μαζουακού η Μονακό

Στη λίστα της Μονακό βρίσκεται ο Μαζουακού, με τους Μονεγάσκους να στέλνουν άνθρωπο για να τσεκάρει τον παίκτη στα αμέσως επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

Ο Αρτούρ Μαζουακού παραμένει ψηλά στη λίστα της Μονακό και για αυτό το λόγο άνθρωπος των Μονεγάσκων βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρόσφατο ματς με τη Ξάνθη, προκειμένου να εξετάσει από κοντά τον αριστερό οπισθοφύλακα των «ερυθρολεύκων».

Ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό αφού ο Μαζουακού δεν έπαιξε, με τη Μονακό να αναμένεται να στείλει και πάλι άνθρωπο στα αμέσως επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού και κυρίως στα ευρωπαϊκά με την Άντερλεχτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον παίκτη υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Μαρσέιγ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διέλυσαν και τους Σπερς οι Γουόριορς!!

Ασταμάτητοι οι Γουόριορς! Με τον Στεφ Κάρι να είναι ξανά διαστημικός (37π.) συνέτριψαν τους Σπερς με 120-90 στο κατ’ ευφημισμόν ντέρμπι κορυφής της Δύσης.

Διέλυσαν και τους Σπερς οι ΓουόριορςΔεν έχουν αντίπαλο οι Γουόριορς! Ούτε οι Σπερς κατάφεραν να προβάλουν αντίσταση στους πρωταθλητές, που τους διέλυσαν με 120-90 στο Όκλαντ. Ο Στεφ Κάρι ήταν και πάλι συγκλονιστικός με 37 πόντους (7/7 βολές, 6/11 δίποντα, 6/9 τρίποντα), 4 ασίστ και 5 κλεψίματα σε 28:21. Άλλοι πέντε παίκτες των «πολεμιστών» είχαν διψήφιοι αριθμό πόντων, ενώ μόλις τρεις κατάφεραν κάτι τέτοια από τα «σπιρούνια», που έπαιξαν χωρίς τον Τιμ Ντάνκαν.

Μεγάλο ματς έγινε στο Σακραμέντο, με τους Χόρνετς να νικούν 129-128 μετά από δύο παρατάσεις, παρά το ρεκόρ καριέρας και ομάδας που έκανε για τους Κινγκς ο ΝτεΜάρκους Κάζινς με 56 πόντους (13/16 βολές, 20/27 δίποντα, 1/3 τρίποντα).

Μετά την ήττα από τους Μπουλς και τις αποδοκιμασίες στο ντεμπούτο του, ο Τάιρον Λιού πανηγύρισε την πρώτη του νίκη ως προπονητής των Καβαλίερς, έστω και με το μη… πειστικό 114-107 επί των Τίμπεργουλβς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς είχε 25 πόντους και 9 ασίστ.

Οι Σέλτικς έδειξαν τα δόντια τους συντρίβοντας τους Γουίζαρντς με 116-91 στην Γουάσινγκτον, με κορυφαίο τον Αϊζέια Τόμας που είχε 23 πόντους και 9 ασίστ νικώντας κατά κράτος τον Τζον Γουόλ.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι Τζέιμς Χάρντεν (35π.) και Τρέβορ Αρίζα (31π.) έκαναν όλη τη δουλειά για τους Ρόκετς, που πέρασαν με 112-111 από τη Νέα Ορλεάνη απέναντι στους Πέλικανς. Οι γηπεδούχοι δεν είχαν στο δεύτερο μέρος τον Άντονι Ντέιβις, που αποχώρησε μετά από αγκωνιά στο πρόσωπο από τον συμπαίκτη του, Ταϊρίκ Έβανς.

Ο Ντουέιν Γουέιντ είχε 28 πόντους και το Μαϊάμι πήρε νίκη-ψυχολογίας στο Σικάγο με 89-84 παρά την απουσία του Γκόραν Ντράγκιτς.

Ο Τζεφ Γκριν έκανε φετινό ρεκόρ με 30 πόντους και οι Γκρίζλις παρότι δυσκολεύτηκαν έφτασαν στο 108-102 επί του Ορλάντο.

Ο Πολ Μίλσαπ με 22 και ο Αλ Χόρφορντ με 18 πόντους κυριάρχησαν στη ρακέτα και οι Χοκς νίκησαν εύκολα στο Ντένβερ με 119-105.

Οι Πίστονς με τον Ρέτζι Τζάκσον σε… κέφια (29π.) και με όπλο την άμυνά τους νίκησαν τους Τζαζ 95-92.

Αναλυτικά:

Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σαν Αντόνιο Σπερς 120-90 Κάρι 37, Λίβινγκστον 13, Ρας 13, Σπέιτς 12, Γκριν 11, Τόμπσον 11-Λέοναρντ 16, Γουέστ 12, Μαριάνοβιτς 12, Τζινόμπιλι 8, Άντερσον 7.

Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 114-107 Τζέιμς 25, Τόμπσον 19 (12 ριμπ.), Ντελαβεντόβα 18, Ίρβινγκ 17, Λοβ 11, Σμιθ 11-Τάουνς 26 (11 ριμπ.), ΛαΒίν 21, Γουίγκινς 20, Ντιένγκ 13, Μουχάμαντ 10, Ρούμπιο 4 (10 ασίστ).

Γουάσινγκτον Γουίζαρντς-Μπόστον Σέλτικς 91-116 Πόρτερ 15, Ντάντλεϊ 15, Σέσιονς 12, Γκορτάτ 10 (11 ριμπ.), Γουόλ 8 (10 ασίστ)-Τόμας 23, Τέρνερ 18, Σμαρτ 13, Όλινικ 13, Μπράντλεϊ 11, Κράουντερ 11.

Σικάγο Μπουλς-Μαϊάμι Χιτ 84-89 Γκασόλ 19 (17 ριμπ.), Μίροτιτς 15, Μπάτλερ 13, Μπρουκς 13-Γουέιντ 28, Μπος 18, Στούντεμαϊρ 8 (10 ριμπ.).

Μέμφις Γκρίζλις-Ορλάντο Μάτζικ 108-102 Τζεφ Γκριν 30, Ράντολφ 18 (13 ριμπ.), Γκασόλ 17, Λι 16, Κόνλεϊ 12, Άλεν 9 (12 ριμπ.)-Φουρνιέ 16, Βούτσεβιτς 16 (14 ριμπ.), Χάρις 16, Πέιτον 14, Γκόρντον 10.

Νιου Ορλίνς Πέλικανς-Χιούστον Ρόκετς 111-112 Χόλιντεϊ 32, Άντερσον 22, Ντάγκλας 18, Κόουλ 10, Γκι 5 (10 ριμπ.)-Χάρντεν 35 (11 ριμπ.), Αρίζα 31, Θόρντον 12, Μπέβερλι 11.

Ντένβερ Νάγκετς-Ατλάντα Χοκς 105-119 Μπάρτον 21, Χάρις 15, Γιόκιτς 15 (10 ριμπ.), Γκαλινάρι 15, Μουντιάι 10, Κιλπάτρικ 11-Μίλσαπ 22, Χόρφορντ 18, Σρέντερ 15, Τιγκ 12 (10 ασίστ), Σπλίτερ 10.

Γιούτα Τζαζ-Ντιτρόιτ Πίστονς 92-95 Χουντ 23, Χέιγουορντ 22, Γκομπέρ 17 (17 ριμπ.), Φέιβορς 14-Τζάκσον 29, Ιλιασόβα 16, Κάλντγουελ-Πόουπ 12, Τόλιβερ 12.

Σακραμέντο Κινγκς-Σάρλοτ Χόρνετς 128-129 (115-115, 124-124)
Κάζινς 56 (12 ριμπ.), Γκέι 20, Κόλισον 15, Κάσπι 13, Ρόντο 7 (10 ριμπ., 20 ασίστ)-Ντάνιελς 28, Γουόκερ 24, Γουίλιαμς 21, Λιν 20 (11 ασίστ), Χόους 18. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο... δολοφόνος Κλοπ!!


Ο... δολοφόνος Κλοπ

Με κατά συρροή δολοφόνο παρομοίασε τον εαυτό του ο Γιούργκεν Κλοπ. Αιτία τα «αναπληρωματικά» γυαλιά του.

Οι έξαλλοι πανηγυρισμοί του στο 5ο και νικητήριο γκολ της Λίβερπουλ κόντρα στην Νόργουιτς, στοίχισαν στον Γιούργκεν Κλοπ τα γυαλιά του, τα οποία όχι μόνο του έπεσαν αλλά καταπατήθηκαν και από τον Κρίστιαν Μπεντέκε.

Ο προπονητής των «Κόκκινων» μάλιστα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι χωρίς γυαλιά, λέγοντας: «Συνήθως έχω ένα δεύτερο ζευγάρι γυαλιά, αλλά δεν μπορώ να τα βρω. Βλέπετε, είναι δύσκολο να βρω τα γυαλιά μου, όταν δεν φοράω γυαλιά!», αστειεύτηκε.

Φαίνεται όμως, ότι κάποιος τον βοήθησε και τελικά τα βρήκε, καθώς στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου που έγινε εν όψει του αποψινού αγώνα με την Στόουκ, ο Γερμανός τεχνικός εμφανίστηκε με νέο ζευγάρι γυαλιά, πιο σκούρα από τα προηγούμενα.

inner

Το νέο του λουκ, ωστόσο, δεν δείχνει να τον ενθουσιάζει ιδιαίτερα: «Μοιάζω λίγο με κατά συρροή δολοφόνο», σχολίασε και διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να στείλει τον λογαριασμό στον Μπεντέκε.
*Πηγή: sport-fm.gr*