Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Πρώτη επιλογή ο Γεωργιάδης!!


Πρώτη επιλογή ο Γεωργιάδης

Τρία ονόματα προπονητών «παίζουν» στην παρούσα φάση για τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Πανθρακικού, αλλά ο Γιώργος Γεωργιάδης μοιάζει να ‘ναι το φαβορί.

Ο Γεωργιάδης και οι άλλοι.

Τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που αποχαιρέτησε τους μέχρι πρότινος παίκτες του, προσπαθούν να κλείσουν άμεσα οι άνθρωποι του Πανθρακικού. Στην παρούσα φάση βρίσκεται σε πρώτο πλάνο ο 43χρονος τεχνικός, σύμφωνα με τη «Live Sport», καθώς αποτελεί επιλογή της διοίκησης του συλλόγου της Κομοτηνής. Ήδη μάλιστα, έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Οι εναλλακτικές λύσεις για το ενδεχόμενο να μην υπάρξει θετική κατάληξη στο «φλερτ» με τον πρώην προπονητή της Βέροιας, είναι ο Γιάννης Ταουσιάνης που έχει εργαστεί στους «πράσινους» στο παρελθόν. Τη σεζόν 2012-13 ήταν ο βοηθός του Παύλου Δερμιτζάκη που κάθισε στην άκρη του πάγκου. Μάλιστα, διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την ομάδα της Κομοτηνής.

Επίσης, δεν αποκλείεται να αναλάβει ο Παναγιώτης Τζαναβάρας, που είχε απασχολήσει και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και λύθηκε η συνεργασία με τον Μάνουελ Ρόκα. Ωστόσο, δεσμευόταν με τον Παναιγιάλειο τότε.

Πιθανόν, να «δουλεύουν» και άλλες περιπτώσεις στον Πανθρακικό και να μην έχει γίνει γνωστό το όνομα τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: