Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αγγελόπουλος: «Ευτύχημα που είμαστε στον ΟΣΦΠ, έχει... κολλήσει στους 5 ξένους ο ΠΑΟ» (video)


Αγγελόπουλος: «Ευτύχημα που είμαστε στον ΟΣΦΠ, έχει... κολλήσει στους 5 ξένους ο ΠΑΟ» (video)

Καυστικός κατά του Παναθηναϊκού ο Π. Αγγελόπουλος μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού. «Παλιά παίρναμε ψυχολογία από την Ευρωλίγκα και ερχόμασταν να παίξουμε στην Ελλάδα, τώρα το αντίστροφο» είπε ο Γ.


Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ήταν καυστικός με νόημα κατά του Παναθηναϊκού με αφορμή το ότι δεν έχει προβεί ακόμα σε αλλαγές στο ρόστερ του και έχει μείνει στους πέντε ξένους, την ώρα που ο ίδιος και ο αδερφός του, Γιώργος έχουν αλλάξει πολλά στον τρέχον του Ολυμπιακού.

«Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα, σήμερα όμως νικήσαμε και χτίζουμε ψυχολογία για τη συνέχεια. Δεν έχουμε πάρει 100% το πλεονέκτημα έδρας, διότι υπάρχουν κάποια δύσκολα ματς ακόμα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο» είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος στην κάμερα του OTE TV και πρόσθεσε με νόημα:

«Είναι ευτύχημα που εγώ κι ο αδερφός μου είμαστε στον Ολυμπιακό και μπορούμε να συζητάμε για αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Ο Παναθηναϊκός έχει κολλήσει στους πέντε ξένους και δεν πάει παραπάνω. Πήραμε 3 παίκτες μέσα στη σεζόν για να ενισχυθεί η ομάδα, ο ένας ο Τζέιμς μας είπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει. Σεβαστό, δεν θα πάρουμε άλλο παίκτη. Συνεχίζουμε για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε: «Ότι ήταν να γίνει, έγινε, Παίζουμε πολύ καλά σαν ομάδα, δεν είναι η διαφορά των δύο αντιπάλων για 30 πόντους, αλλά δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι. Παλιά παίρναμε ψυχολογία από Ευρωλίγκα για να ερχόμαστε στην Ελλάδα να παίζουμε, τώρα βλέπω να γίνεται το αντίστροφο… Είναι σημαντικό που δεν έγινε τίποτα και μιλάμε μόνο για μπάσκετ απόψε.

Ερωτηθείς για το Final-4, απάντησε: «Όχι, να μην κλείσει ακόμα εισιτήρια ο κόσμος. Βήμα-βήμα θα πάμε ψηλά».





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: