Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Αθηναίου: «Έπρεπε να αντιδράσουμε»


Αθηναίου: «Έπρεπε να αντιδράσουμε»

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έπρεπε να αντιδράσει μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα απέδωσε την εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αθηναίου.

Ο Έλληνας γκαρντ των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως μπήκαν συγκεντρωμένοι και έβαλαν τα μεγάλα σουτ στην αρχή, περιμένοντας, βέβαια, και την αντίδραση του Παναθηναϊκού. Στάθηκε στις αλλαγές στο ρόστερ και στο ρόλο που θα βρει σιγά σιγά ο καθένας, πως δεν κρίθηκε το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ και πως θα χρειαστεί συγκέντρωση στη Μαδρίτη την ερχόμενη Πέμπτη.

Αναλυτικά: «Προερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα. Σίγουρα, αυτά μας πείσμωσαν πολύ και το ντέρμπι ήταν μια καλή ευκαιρία να αντιδράσουμε. Αυτές οι δύο ήττες "πλήγωσαν" πάρα πολύ όλα τα παιδιά και μας έκαναν να δουλέψουμε πάρα πολύ αυτές τις ημέρες.

Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι, βάλαμε αρκετά μεγάλα σουτ κι αυτό μας έδωσε σημαντική διαφορά. Ξέραμε ότι ο Παναθηναϊκός θα επιστρέψει κι αυτό που κρατάμε είναι η νίκη και το γεγονός πως πήραμε τη διαφορά που χρειαζόμασταν.

Όταν γίνονται κάποιες αλλαγές στο ρόστερ, υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις. Σιγά σιγά, θα βρει ο καθένας το ρόλο του και όλοι θα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το καλό της ομάδας.

Εάν μείνουμε σε αυτό το κομμάτι και πούμε ότι το πλεονέκτημα τελείωσε, αυτομάτως το έχουμε χάσει. Η Α1 έχει ακόμα πολλά δύσκολα παιχνίδια για εμάς και ξέρουμε πολύ καλά ότι όλες οι ομάδες, παίζοντας χωρίς άγχος, μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα, όπως συνέβη και στην Κηφισιά.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Στη Μαδρίτη, το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλουμε να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή και να μπούμε από την αρχή συγκεντρωμένοι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: