Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Πλησιάζει στην εξάδα η Δόξα Κατωκοπιάς!!

Όλο και πιο κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας του κυπριακού πρωταθλήματος πλησιάζει η Δόξα Κατωκοπιάς, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της ουραγού Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Πλησιάζει στην εξάδα η Δόξα ΚατωκοπιάςΗ Δόξα νίκησε στην Κατωκοπιά με 2-0 την Αγία Νάπα στον αγώνα που ολοκλήρωσε την 20η αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος και διεκόπη περίπου για ένα μισάωρο, λόγω κακοκαιρίας, πλησιάζοντας στο -6 την πρώτη εξάδα και τη Νέα Σαλαμίνα και θα προσπαθήσει να μπει «σφήνα», ώστε να διεκδικήσει στα πλέι οφ μια θέση στην Ευρώπη τη νέα αγωνιστική περίοδο, παραμένοντας για τέταρτη αγωνιστική αήττητη.

Αντίθετα, οι νεοφώτιστοι έμειναν πολύ πίσω στην τελευταία θέση και δύσκολα θα καταφέρουν να διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Και τα δύο γκολ επιτεύχθηκαν από το σημείο του πέναλτι. Στο 4΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παουλίνιο, μετά από χέρι του Μπάμπα, και στο 90΄+2 από τον Φοφανά, μετά από ανατροπή του Καρλίτος από τον Κίττο.


ΔΟΞΑ: Χατζηφραγκίσκου, Παουλίνιο, Δημητρίου, Περέιρα, Λόπες (64΄ Ενινφούλ), Καρλίτος, Εντμάρ, Λεόν (72΄ Γουίλσον), Λεονάρντο, Φοφανά (90΄+4 Εμάνουελ), Λεάντρο

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Α. Κίττος, Φίλγκεϊτ, Λαμπρόπουλος (65΄ Μάρκου), Ρέινολντς, Κατσής, Γεωργίου, Αντωνίου, Μπάμπα (58΄ Σ. Κίττος), Μέρτακκας, Κατσιατής, Ανδρέου



Η 20η αγωνιστική:


Σάββατο 23/01

Ανόρθωση – Απόλλων Λεμεσού 3-2

Ομόνοια – Ερμής Αραδίππου 1-0

Εθνικός Άχνας – Πάφος 1-1

Ε.Ν. Παραλιμνίου-Άρης Λεμεσού 2-2

Κυριακή 24/01
ΑΕ Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ 0-1

Νέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ 0-0

Δευτέρα 25/01
Δόξα Κατωκοπιάς – Αγία Νάπα 2-0 *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: