Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Πέρασε «αέρας» και βρίσκει Φέντερερ ο Τζόκοβιτς!


Πέρασε «αέρας» και βρίσκει Φέντερερ ο Τζόκοβιτς

Την πρόκριση του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open εξασφάλισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς που επικράτησε με 3-0 σετ του Νοσικόρι. Διασταυρώνεται με Φέντερερ στον σπουδαίο ημιτελικό.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν έπιασε σπουδαία απόδοση, αλλά είχε τον τρόπο να εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Open, επικρατώντας με 3-0 (6-3, 6-2, 6-4) σετ του Κέι Νοσικόρι.

Ο Τζόκοβιτς χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα κέρδισε τον αντίπαλο του σε 2 ώρες και 6 λεπτά και έβαλε πλώρη για την κατάκτηση του έκτου τίτλου του στη Μελβούρνη. Μάλιστα στις πέντε τελευταίες φορές που πέρασε στα ημιτελικά, έφτασε και στον τίτλο.

Πλέον ο Σέρβος τενίστας δίνει ραντεβού με τον Ρότζερ Φέντερερ σε έναν μεγάλο ημιτελικό μεταξύ δύο κορυφαίων αθλητών, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι... τελικός.

Οι δυο τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους την Πέμπτη (10.30 ώρα Ελλάδας), με τον Τζόκοβιτς να έχει το πάνω χέρι, αφού τα τρία τελευταία χρόνια έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς σε Grand Slam απέναντι στον Ελβετό. Τζόκοβιτς και Φέντερερ έχουν να συναντηθούν σε ημιτελικό Grand Slam σχεδόν 3,5 χρόνια, από το Γουίμπλεντον του 2012.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: