Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

«Παίζει» δυνατά ο Ισνάλντο για ΑΕΚ!!


«Παίζει» δυνατά ο Ισνάλντο για ΑΕΚ

Την περίπτωση του Οράσιο Ισνάλντο εξετάζουν σοβαρά στην ΑΕΚ για τη θέση του εξτρέμ. Από την αρχή το ψάξιμο για φορ μετά το «ναυάγιο» με Ορλάντο Σα. Δύσκολα θα γίνει προσθήκη στόπερ.

Την προσεχή Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος και η ΑΕΚ ακόμη δεν έχει καλύψει καμία από τις τρεις θέσεις, στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ, στις οποίες έχει ανάγκη ενίσχυσης. Ο χρόνος, πλέον, πιέζει, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας παρουσιάζονται ψύχραιμοι και αισιόδοξοι πως θα γίνουν οι κατάλληλες προσθήκες.

Για τη θέση του εξτρέμ ισχυρή υποψηφιότητα θέτει, σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», ο Οράσιο Ισνάλντο. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αργεντινό, που ανήκει στη Νιούελς Ολντ Μπόις και μέχρι το τέλος του 2015 έπαιζε δανεικός στη Ντεφένσα έχοντας 20 συμμετοχές και 2 γκολ. Αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης και θεωρείται παίκτης με προοπτική εξέλιξης. Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει τσεκάρει τον ποδοσφαιριστή και ενέκρινε την απόκτησή του. Αξίζει να σημειωθεί πως σε ηλικία 17 ετών είχε δοκιμαστεί από τη Μαν. Σίτι, αλλά δεν είχε πωληθεί λόγω οικονομικής διαφοράς.



Σε ό,τι αφορά στον σέντερ φορ, το ψάξιμο αρχίζει ουσιαστικά από την αρχή μετά το «ναυάγιο» με τον Ορλάντο Σα που καταλήγει στη Μακάμπι (βρίσκεται ήδη στο Τελ Αβίβ). Ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ της Κουμπάν έχει εξεταστεί, αλλά ο Σενεγαλέζος φορ είναι δύσκολο να φύγει από τη Ρωσία. Αντίθετα, στην ΑΕΚ δήλωναν άγνοια για τον Τζόσουα Γιον της Νόρτζελαντ, παρά τα όσα γράφονταν στην Τουρκία.

Τέλος, για τη θέση του στόπερ πληροφορίες αναφέρουν πως όσο δεν έρχεται πρόταση για τον Θέσαρ Άρθο (κάτι που δεν συγκεντρώνει πιθανότητες να γίνει ως τη Δευτέρα), δεν πρόκειται να γίνει προσθήκη κεντρικού αμυντικού.

*Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό και θα αρχίσουν προετοιμασία για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου, την Πέμπτη με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: