Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Μολέδο, Βλαχοδήμος και «παράθυρο» για μέσο!!


Μολέδο, Βλαχοδήμος και «παράθυρο» για μέσο!

Τα ιατρικά και εργομετρικά του Μολέδο κρίνουν σήμερα τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Κλεισμένος ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, που έρχεται ως αύριο. «Παράθυρο» για απόκτηση ενός ακόμη μέσου.

Ημέρα κρίσης για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο είναι η σημερινή. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα υποβληθεί στον δεύτερο κύκλο ιατρικών εξετάσεων και σε εργομετρικά τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει ξεπεράσει οριστικά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στο γόνατο πριν από περίπου μια διετία. Ο πρώτος «έλεγχος» στον παίκτη ήταν καθαρός και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο σήμερα, ο Μολέδο θα υπογράψει συμβόλαιο ενάμιση έτους με 340.000 ευρώ το χρόνο. Η Ιντερνασιονάλ δεν έχει λαμβάνειν κάποιο ποσό ως αποζημίωση, καθώς ο παίκτης είχε όρο στο συμβόλαιό του να φύγει για Ευρώπη αν βρει πρόταση. Αν για οποιοδήποτε λόγο «στραβώσει» του Μολέδο, ο Παναθηναϊκός θα προωθήσει μια εναλλακτική που έχει στα σκαριά και η οποία πιθανότατα ΔΕΝ θα είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Πέραν του Μολέδο, ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κλείσει και τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο 21χρονος τερματοφύλακας έμεινε ελεύθερος από τη Στουτγκάρδη (που κράτησε ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης), έχει προσυμφωνήσει με τους «πράσινους» και έρχεται μέχρι αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει για δυόμισι χρόνια. Ο αδερφός του Παναγιώτη προορίζεται να αποτελέσει τον δεύτερο γκολκίπερ της ομάδας, μιας και ο Στέφανος Κοτσόλης αποχωρεί το καλοκαίρι.

Πάντως ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να μην ολοκληρώσει τις μεταγραφές του με τους δύο παραπάνω παίκτες, αλλά να προχωρήσει και σε όγδοη προσθήκη, καθώς υπάρχει ανοιχτό ενδεχόμενο απόκτησης ενός (ακόμη) μέσου. Μέχρι τη Δευτέρα, όταν και λήγει η μεταγραφική περίοδος, αναμένονται εξελίξεις και με όσους δεν υπολογίζονται (Βέμερ, Μπούρμπος, Δώνης). Ο Ατζαγκούν οδεύει προς δανεισμό, ενώ ο Χουχούμης θα παραμείνει, όπως και ο Μαρινάκης που θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

Χωρίς Μπεργκ με Ατρόμητο

Οι ενοχλήσεις του Μάρκους Μπεργκ δεν προκαλούν ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά προκειμένου να διακινδυνευτεί κάποιος νέος μυϊκός τραυματισμός, ο Σουηδός φορ αναμένεται να μείνει εκτός για τον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο (17:15). Εκτός είναι επίσης οι Μαμούτε (που θα μπει στις προπονήσεις σε δύο εβδομάδες) και Σάντσεθ. Η αποστολή θα ανακοινωθεί από τον Αντρέα Στραματσόνι μετά τη σημερινή προπόνηση που αρχίζει στις 16:30.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: