Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Θέλουν Νεϊμάρ και «πάση θυσία» Αζάρ στη Ρεάλ!


Θέλουν Νεϊμάρ και «πάση θυσία» Αζάρ στη Ρεάλ

Διακαής πόθος της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει ο Νεϊμάρ, με τους «μερένχες» να προσφέρουν 190 εκ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο. Ταυτόχρονα ο Ζιντάν θέλει πάση θυσία τον Αζάρ.

Έτοιμη να τινάξει τη μπάνκα στον αέρα – παρά του ότι έχει τιμωρηθεί με μεταγραφικό αποκλεισμό από τη FIFA – είναι στη Ρεάλ Μαδρίτης, με ισπανικά δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν τους μεταγραφικούς στόχους της «βασίλισσας».

Ως γνωστόν ο Νεϊμάρ εξακολουθεί να αποτελεί Νο1 στόχο για τους «μερένχες», περίπτωση που θα συνεχίσουν να κυνηγούν από τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος δεν έχει ανανεώσει μέχρι στιγμής το συμβόλαιο του με τη Μπαρτσελόνα.

Στη Ρέαλ έχουν σκοπό να τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα, με τα σενάρια να κάνουν λόγο ακόμα και για πρόθεση των Μαδριλένων να σπάσουν τη ρήτρα του Νεϊμάρ που αγγίζει τα 190 εκ. ευρώ.

Επιπλέον εκτός από τον Νεϊμάρ, στόχος είναι και ο Αζάρ, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να είναι εκείνος που υπέδειξε τον Βέλγο ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα σύμφωνα με Ισπανούς δημοσιογράφους, ο τεχνικός της «βασίλισσας» φαίνεται πως ζήτησε την απόκτηση του Αζάρ με κάθε κόστος.

Ταυτόχρονα στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Ντε Χέα, περίπτωση που θέλουν να εξετάσουν ξανά μετά το φιάσκο της μετακίνησης του το καλοκαίρι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: