Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Παράσχος: «Έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς»


Παράσχος: «Έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς»

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος, μετά το 0-0 με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη, τόνισε, όμως, πως θα μπορούσε η ομάδα του να πάρει τη νίκη.

Ικανοποιημένος από τις πολλές τελικές που έφτιαξε η ομάδα του στο «Καυτανζόγλειο» απέναντι στον Ηρακλή εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Ο τεχνικός του Πλατανιά, ωστόσο, δήλωσε πως του έμεινε μία πικρία, καθώς θεωρεί πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, ενώ τόνισε πως, βάσει των εμφανίσεων του Πλατανιά φέτος, «έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς».

Αναλυτικά, είπε: «Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να λήξει χωρίς γκολ. Η ομάδα μου στάθηκε τυχερή στα πρώτα δέκα λεπτά, όταν ο Ηρακλής πίεσε και έβγαλε φάσεις. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγάλαμε ωραίες επιθέσεις. Το να φτάνουμε σε σημείο να έχουμε 14 και 15 τελικές σε εκτός έδρας παιχνίδι είναι σίγουρα κάτι που μας αφήνει ικανοποιημένους. Δυστυχώς για εμάς, όμως, συνεχίζεται το πρόβλημα του εύκολου γκολ και αυτό μας στερεί βαθμούς. Φεύγω ικανοποιημένος, όμως, από το αποτέλεσμα, αν και μου μένει μία πικρία, γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα».

Σε ερώτηση για τη βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων, δήλωσε: «Εμείς, σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας, έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η πορεία του Ηρακλή είναι επίσης για περισσότερους βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: