Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Χατζηνικολάου, ο εκλεκτός του Πανθρακικού!!!


Χατζηνικολάου, ο εκλεκτός του Πανθρακικού!

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο του Πανθρακικού.

Μόνο μερικές ώρες φαίνεται πως θα μείνει κενή η θέση του προπονητή στον Πανθρακικό.

Μετά και την επίσημη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, που θα κάθεται από εδώ και στο εξής στον πάγκο της Βέροιας, η ομάδα της Κομοτηνής κινήθηκε αστραπιαία και συμφώνησε με τον Γιάννη Χατζηνικολάου, ο οποίος, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, όχι απλά βρίσκεται ήδη στην πόλη της Θράκης, αλλά προπόνησε τους παίκτες την Τρίτη (26/1)!

Ο 51χρονος, λοιπόν, θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο άνθρωπος που θα προσπαθήσει να σώσει τον Πανθρακικό και απομένει, απ’ ό,τι φαίνεται, μόνο η ανακοίνωση, που αναμένεται εντός της ημέρας.

Ο Χατζηνικολάου, αξίζει να σημειωθεί, έχει εργαστεί κατά σειρά σε Άγιο Νικόλαο, ΟΦΗ, Ιωνικό, Αιγάλεω, Πλατανιά και Άρη, με τη φανέλα του τελευταίου, μάλιστα, αλλά και με εκείνη της ομάδας της Νίκαιας, διακρίθηκε ως παίκτης, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής Ελπίδων που το 1988 αγωνίστηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, χάνοντας από τη Γαλλία.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: