Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Τα είπαν Σίλβα - «Μίλι» για 'Άντερλεχτ!!


Τα είπαν Σίλβα - «Μίλι» για 'Άντερλεχτ

Ο... κατάσκοπος Μάρκο Σίλβα επέστρεψε από το Βέλγιο και είχε τετ-α-τετ με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς με κέντρο συζήτησης την αντίπαλο του Ολυμπιακού, Άντερλεχτ, την οποία γνωρίζει ο Σέρβος άσος.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα πήγε την Κυριακή στις Βρυξέλλες και είδε από τις εξέδρες του "Βάντεν Στοκ" την αναμέτρηση της Άντερλεχτ με τη Σαρλερουά, σημειώνοντας πολλά στοιχεία για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου των Πειραιωτών στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού επέστρεψε το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αθήνα και πήγε αμέσως στου Ρέντη, καθώς το απογευμα ήταν προγραμματισμένη η προπόνηση των "ερυθρόλευκων".

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως ο νεαρός τεχνικός του Ολυμπιακού είχε και μια συνάντηση με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, στο γραφείο του προπονητή στου Ρέντη, με τον Σίλβα να μιλάει με τον διεθνή άσο για την Άντερλεχτ.

Ο "Μίλι" αγωνιζόταν πριν από δύο χρόνια στον βελγικό σύλλογο και είναι σε θέση να ξέρει αρκετά για πολλούς παίκτες της ομάδας των Βρυξελλών. Έτσι ο Σίλβα θέλησε να μιλήσει με τον Σέρβο για τον τρόπο παιχνιδιού της αντιπάλου των "ερυθρόλευκων" στο Γιουρόπα Λιγκ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: