Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Δεν ρισκάρει ο Μάρκο Σίλβα!!


Δεν ρισκάρει ο Μάρκο Σίλβα

Προσοχή στον Αστέρα Τρίπολης συνιστά ο Μάρκο Σίλβα, που ετοιμάζει τους «βασικούς» για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου. Επέστρεψε άπραγος ο Φινμπόγκασον, συνεχίζονται τα σενάρια για Μας.

Ο Μάρκο Σίλβα θεωρεί «παγίδα» τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου την Τετάρτη (19:30).

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους Αρκάδες και για το λόγο αυτό δεν πρόκειται να κάνει αλλαγές. Όλα-πάντως-δείχνουν πως ο Στέφανος Καπίνο θα είναι σε ένα ακόμη ματς Κυπέλλου βασικός γκολκίπερ αντί του Ρομπέρτο, ενώ το πιθανότερο είναι ο Φελίπε Πάρντο να προφυλαχθεί λόγω μιας ενόχλησης που έχει στον οπίσθιο μηριαίο.

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον επέστρεψε χθες από το εξωτερικό χωρίς νεότερα για την υπόθεση της αποχώρησής του, που πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Ισλανδός φορ δεν θέλει να παίξει στο MLS και το Μόντρεαλ (που προσφέρει 7 εκατ. ευρώ στη Ρεάλ Σοσιεδάδ) προτιμώντας να πάει στην Άουγκσμπουργκ.

Στο μεταξύ, από την Αργεντινή επιμένουν πως η Σαν Λορέντσο περιμένει πρόταση για τον Εμανουέλ Μας, ωστόσο τόσο για τον 27χρονο αριστερό μπακ, όπως και για οποιονδήποτε άλλο παίκτη η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι σαφής: δεν θα γίνει καμία μεταγραφή το χειμώνα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: