Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Έγγραφο που εκθέτει τον Κοντονή!


Έγγραφο που εκθέτει τον Κοντονή

Έγγραφο που παρουσιάστηκε στην «Δίκη στον ΣΚΑΪ», φέρνει στο φως την υπογραφή του Σταύρου Κοντονή προκειμένου να δοθεί επιχορήγηση για το στάδιο της ιδιαίτερης πατρίδας του, στην Ζάκυνθο.

Στην εκπομπή η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ" αποκαλύφθηκε έγγραφο με την υπογραφή του Σταύρου Κοντονή, όπου επιχορηγείται με το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ το στάδιο Ζακύνθου, τη στιγμή που περικόπτονται χρήματα ακόμη και από την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών που θα μετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Μάλιστα το ποσό για το στάδιο της ιδιαίτερης πατρίδας του υφυπουργού Αθλητισμού είναι ασυνήθιστα υψηλό για τις εργασίες που πρόκειται να γίνουν.

Από 'κει και πέρα, αγνοήθηκε η έκθεση της επιστημονικής επιτροπής της βουλής για τον αθλητικό νόμο. H εκπομπή αποκάλυψε έγγραφο της Επιστημονικής Υπηρεσίας της Βουλής, στο οποίο επισημαίνονται οι ασάφειες του αθλητικού νόμου που ψηφίστηκε. Παρότι εντοπίζεται η αοριστία των κυρώσεων που έχει δικαίωμα να επιβάλει ο υφυπουργός Αθλητισμού, η έκθεση των νομικών δεν ελήφθη υπόψιν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: