Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ακόμα ένας Γουεά στην Παρί!!


Ακόμα ένας Γουεά στην Παρί

Το DNA μίλησε: ο γιος του Ζορζ Γουεά είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Παρί Σεν Ζερμαίν. Και είναι μόλις 15 ετών.

Δεν χρειάστηκε να ψάξουν πολύ οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμαίν για να βρουν ένα μεγάλο όνομα. Απευθύνθηκαν σε παλιούς γνώριμους και φαίνεται να έχουν εντοπίσει κελεπούρι και με επίθετο βαρύ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Το όνομα αυτού: Τίμοθι Γουεά και ναι, πρόκειται για τον γιο του Ζορζ Γουεά, πολλάκις βραβευμένο και πρωταθλητή που πέρασε από τις Μίλαν, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και φυσικά την Παρί Σεν Ζερμαίν.

Όπως και ο πατέρας του Ζορζ, ο 15χρονος Τίμοθι είναι επιθετικός: «Έπαιζα στους New York Red Bulls, όμως ήθελα να έρθω στην Ευρώπη για να εξελιχθώ γρηγορότερα. Ήμουν σε συζητήσεις με την Τσέλσι, αλλά πάντα με έλκυε η Γαλλία και ιδιαίτερα η Παρί. Παρακολουθώντας τους Ιμπραΐμοβιτς, Λούκας και Νταβίντ Λουίς, ελπίζω μια μέρα να παίξω κι εγώ σε αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο».

Ο μικρός Γουεά, έχει γεννηθεί στη Νέα Υόρκη και είναι μέλος της Εθνικής των ΗΠΑ U17. Φαίνεται όμως πως η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν αποκλείει το γεγονός να τον εντάξει στις ομάδες της: «Η πατρίδα μου είναι η Αμερική, αλλά αγαπώ την Γαλλία. Προς το παρόν όμως, προετοιμάζομαι με την Εθνική U17 των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Σε ό,τι αφορά στο μέλλον, δεν έχω αποφασίσει ποιας χώρας την φανέλα θα φορέσω», δήλωσε.

Ο περήφανος μπαμπάς, Ζορζ, σε συνέντευξή του στο Le Le Parisien δεν έκρυψε το καμάρι για τον γιο του: «Όχι επειδή είναι παιδί μου, αλλά έχει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά: είναι γρήγορος, έχει το ένστικτο του επιθετικού και ακούει τις οδηγίες του προπονητή. Δε νομίζω πως το όνομα θα είναι βάρος για εκείνον. Πάντα του λέω πως το ταλέντο δεν αρκεί και πως η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητη προκειμένου να τα καταφέρει».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: