Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Οι… Πίου έφεραν τον Άρη σ’ αυτό το σημείο»

Με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης για τα τμήματα Κ-20 και Κ-17 του Άρη, ο Πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αρη, Γιάννης Βένος μίλησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις".
«Οι… Πίου έφεραν τον Άρη σ’ αυτό το σημείο»
«Ηταν μια ευχάριστη βραδιά η χθεσινή και σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα για τον Άρη, που συνοδεύεται με την είσοδο νέων παικτών στην ενδεκάδα της ομάδας μας. Στον Άρη τα προηγούμενα χρόνια ήρθαν σωρηδόν παίκτες αμφιβόλου αξίας, κάποιοι… Πίου, πλην ελαχίστων περιπτώσεων και φωνάζαμε οι παλαίμαχοι γιατί βλέπαμε πού οδηγείται το ελληνικό ποδόσφαιρο Το μέλλον του Άρη και όλων των ομάδων είναι αυτά τα νέα παιδιά. Παίκτες όπως ο Διούδης, ο Τριανταφυλλάκος, ο Σουνάς και άλλα ακόμη παιδιά αξίζουν πολύ. Οι παίκτες βέβαια ακόμη δεν έχουν βρεί τα πατήματα τους, στα δύο παιχνίδια είχαν πάθος, είχαν θέληση, κυνήγησαν τη νίκη, είναι ομάδα που χρειάζεται χρόνο, υπομονή, προσθήκες, αλλά κυρίως αγάπη, στήριξη από τον κόσμο. Στήριξη γιατί το αποτέλεσμα δεν έρχεται από τη μια στιγμή στην άλλη».
Για την προσπάθεια της διοίκησης υπογράμμισε πως «Το άνοιγμα είναι μεγάλο, δεν μπορεί να υπάρξει βοήθεια από κάποιο επενδυτή που θα έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους. Υπάρχει μια διοίκηση που συμμετέχουν και δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να τακτοποιήσουν τα πράγματα. Γίνεται ένας άνισος και καθημερινός πόλεμος».
Για τις διαδικασίες καταλογισμού ευθυνών για τα χρέη στην ΠΑΕ είπε ότι «Αυτό είναι μια υπόσχεση της καινούργιας διοίκησης στην Κοινωνία Μελών, ότι δηλαδή θα προχωρούσε οικονομικό έλεγχο. Ήδη έχει ξεκινήσει, έχει προσδιοριστεί μέσα στο Σεπτέμβριο να γίνει διαγωνισμός από εταιρία λογιστική που θα αναλάβει τον έλεγχο».

«Θα μπει ένα τέλος στην φαρσοκωμωδία...»

Ο Ηλίας Βιολίδης έκανε λόγο για φαρσοκωμωδία σχετικά με την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για απιστία και υπεξαίρεση σε βαθμό κακουργήματος μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
«Θα μπει ένα τέλος στην φαρσοκωμωδία...»
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρει σε γραπτή του δήλωση: «Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο, που αφορούν στην άσκηση ποινικής δίωξης προς το πρόσωπό μου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης θέλω να επισημάνω ότι:

Από την στιγμή που θα βρεθώ ενώπιων της δικαιοσύνης, κάτι που και εγώ ο ίδιος επιθυμώ, θα κατατεθούν από την πλευρά μου όλα εκείνα τα αποδεικτικά στοιχεία, που θα οδηγήσουν στο να λάμψει η αλήθεια και θα βάλουν οριστικά ένα τέλος σ όλη αυτή την φαρσοκωμωδία η οποία παίζεται εδώ και δύο μήνες».

Ψάχνεται και για εξωτερικό ο "Κάρα"!

Την προοπτική του εξωτερικού φέρεται να εξετάζει σοβαρά ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος μετά το «διαζύγιο» του μετά τον Παναθηναϊκό παραμένει ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.
Ψάχνεται και για εξωτερικό ο "Κάρα"
Προς εξωτερικό, λοιπόν, φέρεται να κλίνει ο «Κάρα». Ο «τυπάρας» δεν φαίνεται να συγκινείται ιδιαίτερα από την προοπτική του να φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ που είναι γεγονός πως έχει ενδιαφερθεί για την απόκτησή του, ενώ δεν έχει τεθεί θέμα για τον Πλατανιά, όπως κυκλοφόρησε ευρέως την Τετάρτη (5/9).
Ο Καραγκούνης, λοιπόν, φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό, όπου είναι δεδομένο πως έχει κάποιες σοβαρές προτάσεις. Ετσι εντός του Σαββατοκύριακου (8,9/9) δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη αναφορικά με το μέλλον του «Κάρα». Τώρα για το ποια θα είναι η χώρα, όπου θα μετακομίσει ο εμπειρότατος άσος, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, αν και στο πρόσφατο παρελθόν έχει γραφτεί για το MLS, αλλά και για την Αυστραλία.
Πηγή: sentra-goal.gr

Το ήξεραν και ήταν έτοιμοι...!!

Προετοιμασμένοι και ήρεμοι παρουσιάζονται οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ηλίας Βιολίδης μετά την ποινική δίωξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την κατηγορία της απιστίας και της υπεξαίρεσης σε βαθμό κακουργήματος.
Το ήξεραν και ήταν έτοιμοι...
Οι δυο άνδρες εμφανίζονται μέσω των εκπροσώπων τους απόλυτα έτοιμοι για την κλήση των εισαγγελικών αρχών και τονίζουν πως έχουν τα στοιχεία που απαιτούνται για να αποδείξουν την αθωότητα τους. Παράλληλα, φαίνεται να ποντάρουν στο γεγονός πως η παρούσα διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε συμφωνήσει με τον Ηλία Βιολίδη τόσο για το χρονικό διάστημα όσο και για το μέγεθος των δόσεων για την αποπληρωμή της οφειλής με τον εισαγγελέα, όμως, να λειτουργεί αυταπάγγελτα μετά το πόρισμα του ΣΔΟΕ.
Τώρα σε ό,τι αφορά στο ποσό των 320.000 ευρώ, το Δ.Σ. της ΠΑΕ είχε εγκρίνει πρόσφατα ότι ο Ζαγοράκης θα πάρει αναδρομική αμοιβή 6.400 ευρώ το μήνα ούτως ώστε να απαλλαγεί από την υποχρέωση της επιστροφής του. Μία πρόταση που πέρασε από το Δ.Σ., αλλά απορρίφθηκε στη Γ.Σ. της ΠΑΕ.

Πηγή: Sentragoal.gr

Οι Peppers το έκαναν... χωράφι!!

Το gazzetta.gr μπήκε στο ΟΑΚΑ μετά την συναυλία των RHCP και η αυτοψία καταδεικνύει ότι ο αγωνιστικός χώρος έχει μετατραπεί σε... χωράφι! Δείτε το φωτορεπορτάζ.
Οι Peppers το έκαναν... χωράφι!



Δεν είναι η πρώτη φορά. Προφανώς ούτε και η τελευταία που ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ δεν προστατεύεται όπως θα έπρεπε και μετά από μία μεγάλη συναυλία μετράει «πληγές».
Η παρθενική παρουσία των RHCP στην Αθήνα έμεινε στην ιστορία. Άλλοι θα έχουν να λένε για μία ζωή, άλλοι έμειναν ανικανοποίητοι αλλά δεδομένα Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι από τους δυσαρεστημένους της υπόθεσης. Όχι για το ποιοτικό και μουσικό επίπεδο της συναυλίας αλλά για την κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος της Καλογρέζας, όπως αποδεικνεύει η αυτοψία που έκανε το gazzetta.gr το απόγευμα της Τετάρτης.
Ο χλοοτάπητας έχει μετατραπεί σε χωράφι κανονικό! Δεκάδες λακούβες, ολόκληρες γραμμές όπου έχει ξηλωθεί το χόρτο λόγω της σκηνής. Ακατάλληλο ακόμη και για να φυτέψεις... κόκκινες πιπεριές, για να είμαστε και στο κλίμα των Red Hot Chili Peppers.
Δεδομένα αν δεν υπήρχε η διακοπή του πρωταθλήματος το πρόβλημα θα ήταν μεγαλύτερο. Πλέον υπάρχει περιθώριο για να βελτιωθεί η κατάσταση, το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη πιθανότατα στις 16/9, αλλά για ακόμη μία φορά βγαίνει στην επιφάνεια το πρόβλημα με τις συναυλίες, όπου δεν γίνονται ούτε τα απολύτως απαραίτητα για να προστατευθεί ο αγωνιστικός χώρος.
Δείτε τις φωτογραφίες στο media gallery και θα καταλάβετε...
Στις 24/9 νέα συναυλία!
Πάντως, η επιβάρυνση δεν τελειώνει εδώ. Στις 24 του μήνα υπάρχει η συναυλία «20 χρόνια Φοίβος» στο στάδιο.  Κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα θα υπάρχει πρόβλημα για το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του Παναθηναϊκού που θα είναι εκείνο το σαββατοκύριακο κόντρα στον Ατρόμητο!


πηγή: gazzetta.gr

Μπράβο! Μετά από 1 μήνα ανακάλυψαν ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα!!

H απόφαση που ελήφθη στη συνάντηση ΕΠΟ (Ανασόπουλος), Super League (Μώραλης, Σωπήλης, Κομπώτης) και Football League (Καλογιάννης, Σφακιανάκης, Πάτσης) για το θέμα της "αποκατάστασης" των «τριών» ήταν σίγουρο οτι θα κατέληγε μετά από διαβουλεύσεις ενός μήνα στο να επιστραφεί στον... απερχόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, προκειμένου να υποδείξει το νομικό τρόπο που οι ομάδες αυτές θα παίξουν φέτος στη Φούτμπολ Λιγκ!
Μπράβο! Μετά από 1 μήνα ανακάλυψαν ότι υπάρχει νομικό πρόβλημα!
Δηλαδή, ακόμη και η ΕΠΟ ζητά από τον πρόεδρό της να βρει λύση αφού, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση, αυτός δημιούργησε το θέμα με την επιστολή που έστειλε στη Φούτμπολ Λιγκ στις 7 Αυγούστου!
Στην συνάντηση που έγινε διαπιστώθηκε απροθυμία από όλες τις πλευρές να πάρουν πάνω τους μια υπόθεση που έχει νομικά προβλήματα. Το μόνο ζήτημα που συζητήθηκε ήταν το νομικό.
Ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ που κλήθηκε να γνωμοδοτήσει και είπε ότι δεν υπάρχει νομικό έρεισμα και δεν προβλέπεται από πουθενά να γίνει αναδιάρθρωση στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Υπήρξαν αρνητικές τοποθετήσεις για την περίπτωση του Ηρακλή, για το χειρισμό του θέματος από το Σοφοκλή Πιλάβιο (απουσιάζει στο εξωτερικό), ο οποίος δημιούργησε όλο το θέμα στέλνοντας επιστολή στη Football League, αλλά και για τον Σπ. Καλογιάννη επειδή «δεν έκλεισε το θέμα νωρίς».
Οι εκπρόσωποι της Super League ήταν αρνητικοί, ενώ τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για πριμ της τάξεως των 150χιλ. ευρώ σε κάθε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ για να κάνουν δεκτούς τους Ηρακλή, Ολυμπιακό Βόλου και Καβαλά, δεν επιβεβαιώθηκαν από τους παριστάμενους στη συνάντηση…
Η ανακοίνωση
Η ανακοίνωση που αποφασίστηκε να εκδοθεί θα αναφέρει ότι: αποφασίστηκε να αιτηθεί από την ΕΠΟ ο τρόπος που θα συνδράμει στην επίλυση των νομικών προβλημάτων που προκύπτουν, προκειμένου οι Ενώσεις να πάρουν τις αποφάσεις τους.
Με άλλα λόγια θα ζητήσουν από τον κ. Πιλάβιο να βρει νομική φόρμουλα.
Πηγή: soccerplus.gr

18χρονο Χιλιανό πήρε η Γιουνάιτεντ!!

Ο Άνχελο Ενρίκες, ο 18χρονος Χιλιανός φορ, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά δήλωσε πανευτυχής για την έκβαση της συμφωνίας.
18χρονο Χιλιανό πήρε η Γιουνάιτεντ
"Είναι μια τεράστια τιμή για εμένα και ανυπομονώ για να μπορέσω να παίξω για αυτή. Ελπίζω να καταφέρω να είμαι μέλος της ομάδας αυτής για πολλά επιτυχημένα χρόνια", πρόσθεσε ο διεθνής με την εθνική ομάδα ελπίδων της Χιλής.


πηγή: sportdog.gr   

Ενημέρωσε για το μπάτζετ ο Τσιάρτας!!

Ο Βασίλης Τσιάρτας ήταν αυτός που ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για το ρόστερ της ομάδας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί οικονομικά. Ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή τόνισε ότι το μπάτζετ από 8,1 εκατ. ευρώ που ήταν μέχρι πέρυσι, κατέβηκε στα 3,1 εκατ. ευρώ!
Ενημέρωσε για το μπάτζετ ο Τσιάρτας
Έπεσε δηλαδή 5 ολόκληρα εκατομμύρια ευρώ! Μάλιστα, υπάρχει προοπτική το μπάτζετ να μειωθεί κι άλλο φτάνοντας στα 2,6 εκατ. ευρώ συνολικά αν ολοκληρωθούν οι διακανονισμοί με τους Παναγιώτη Λαγό, Γιάννη Αραμπατζή και Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Τσιάρτας τόνισε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους παίκτες προχωρούν θετικά και θα ολοκληρωθούν με επιτυχία, αρκεί να πάρουν κάποια χρήματα από τα περσινά που τους οφείλονται.
Πηγή: aek365.com

Πάει προπόνηση ο Βελλίδης!!

Κανονικά θα βρεθεί στο Ρύσιο σε λίγη ώρα που είναι προγραμματισμένη η απογευματινή προπόνηση ο Μάρκος Βελλίδης. Αυτό προέκυψε ύστερα από τη συνάντηση που είχαν με τον Μάκη Κατσαβάκη ο Αλέκος Κατσιαούνης και ο Αντώνης Ζαμπέτας.
Πάει προπόνηση ο Βελλίδης
Ο προπονητής του Αρη μετέφερε στους δυο διοικούντες ότι θα χειριστεί ο ίδιος το θέμα, θα μιλήσει με τον παίκτη και θα αποφασίσει ποια θα είναι η επόμενη κίνηση.
Η εξέλιξη αυτή είναι στα πλαίσια των προσπαθειών που κάνει το τελευταίο διήμερο η διοικούσα επιτροπή, η οποία έχει συναντηθεί τόσο με τον παίκτη όσο και με τον προπονητή, επιζητώντας την λύση που θα είναι η λιγότερο επιζήμια για την ομάδα. Τα νεότερα επομένως μετά την απογευματινή προπόνηση με την ελπίδα το θέμα να λήξει ομαλά...
Πηγή: allaboutaris.com
 

Α ρε Ντουντού που κατάντησες...!!

Από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον Ολυμπιακό και την Ατλέτικο Μινέιρο ο Ντουντού στα 29 του θα συνεχίσει την καριέρα του στη Β` Βραζιλίας με τη φανέλα της Γκοϊάς...
Α ρε Ντουντού που κατάντησες...
Με την Ατλέτικο Μινέιρο είχε την περασμένη περίοδο μόλις 16 συμμετοχές και 3 γκολ.


πηγή: sportdog.gr   

Θα την... ακούσει στους Seattle Sounders!!

Στις ΗΠΑ και τους Seattle Sounders θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γκούντγιονσεν...
Θα την... ακούσει στους Seattle Sounders!
Στην ίδια ομάδα, μάλιστα, αγωνίζονται οι Μίχαελ Γκσπούρνινγκ και Έντι Τζόνσον, γνωστοί από τη θητεία τους σε Ξάνθη και Άρη, αντίστοιχα...


πηγή: sportdog.gr