Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ντελ Πιέρο: «Θα είμαι... Αυστραλός για δύο χρόνια»

Από την Sydney FC με κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, με τον Ιταλό σούπερ σταρ να τονίζει πως είναι χαρούμενος που θα αγωνίζεται στην Αυστραλία!
Ο παίκτης σύμβολο για την Γιουβέντους, αφού αγωνίστηκε στη «Μεγάλη Κυρία» για 19 χρόνια, απασχόλησε τον Ολυμπιακό, ωστόσο για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι παίκτης της Sydney FC.
«Καλημέρα σε όλους και καλώς ήρθατε. Σας ευχαριστώ που βρίσκεστε εδώ, σε αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής μου. Σας ανακοινώνω με χαρά πως είμαι παίκτης της Σύδνεϋ και επίσημα. Τα επόμενα δύο χρόνια θα είμαι "Αυστραλός"», ήταν τα πρώτα λόγια του «Μεγαλέξανδρου» και συνέχισε:
«Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω μια νέα περιπέτεια στη ζωή μου και είμαι χαρούμενος που μοιράζομαι μαζί σας αυτή την είδηση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσες ομάδες ήρθαν σε επαφή μαζί μου και προσπάθησαν να με κάνουν δικό τους. Ήταν μια διαδικασία πρωτόγνωρη για μένα, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν χρειάστηκε να αναζητήσω άλλη ομάδα. Οι ομάδες που μου έκαναν πρόταση προέρχονται από την Ιταλία και από το εξωτερικό, αλλά δεν θα ήθελα να αναφέρω ονόματα αυτή τη στιγμή, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει πως επέλεξα την Sydney, που, αν και βρίσκεται σε μακρινή απόσταση, σε ό,τι έχει να κάνει με την κουλτούρα και τη νοοτροπία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεστε», είπε αναφορικά με το ενδιαφέρον των υπόλοιπων ομάδων.
«Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη νέα μου καριέρα, σε μια ομάδα που έχει σχεδιάσει το πρότζεκτ της γύρω από εμένα. Για το λόγο αυτό θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της νέας μου ομάδας και να τους υποσχεθώ πως θα κάνω τα πάντα για να τους δικαιώσω. Η απόφασή μου πάρθηκε με κριτήρια αθλητικά και προσωπικά. Όλοι μιλούν για τη χώρα με τα καλύτερα λόγια και εγώ είμαι έτοιμος να ανακαλύψω την άγνωστη - σε μένα - Αυστραλία. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσω».
Όσο για τις γνώσεις του γύρω από το πρωτάθλημα της Αυστραλίας, σχολίασε: «Η ομάδα, από όσα μου είπαν, θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα, οπότε πρέπει να ιδρώσουμε τη φανέλα μας και να δουλέψουμε σκληρά, αφού υπάρχει μεγάλη φιλοδοξία από όλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους βρίσκονται στο πλάι μου, τους γονείς μου και τον αδελφό μου, που έκανε και τις διαπραγματεύσεις. Ασφαλώς η σκέψη μου πηγαίνει και στην οικογένειά μου, τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Θα είναι και για εκείνους μια περιπέτεια που αξίζει τον κόπο να ζήσουμε μαζί».



πηγή: onsports.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: