Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Πρωταγωνιστές με καλή μπάλα»

«Πρωταγωνιστές με καλή μπάλα»
Πολύ ικανοποιημένος με το ξεκίνημα της σεζόν είναι ο Κλαούντιο Λοτίτο. Ο πρόεδρος της Λάτσιο μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως η δουλειά του νέου προπονητή της ομάδας, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, φαίνεται να αποδίδει καρπούς και δήλωσε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο βρίσκουν τρεις ομάδες να έχουν πετύχει από δύο νίκες. Και αν η Γιουβέντους με τη Νάπολι δεν αποτελούν έκπληξη για αυτό, το ίδιο δεν μπορεί να λεχθεί για τη Λάτσιο, που λίγοι περίμεναν να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το γεγονός αυτό έχει ενθουσιάσει τον πρόεδρο των πρωτευουσιάνων, Κλαούντιο Λοτίτο που δηλώνει ικανοποιημένος τόσο από τα αποτελέσματα, όσο και από την εικόνα της ομάδας του. «Θέλουμε να είμαστε ανάμεσα στις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν. Είμαστε μια ομάδα αποφασισμένη να παίζει καλό ποδόσφαιρο, να έχει την πρωτοβουλία και να δείχνει στοιχεία τέτοια που να ικανοποιούν τους οπαδούς της. Όλα αυτά τα έχω δει στην αρχή του πρωταθλήματος και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό.»

Ο Λοτίτο αναφέρθηκε και στον προπονητή της Λάτσιο, τονίζοντας πως «ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς δουλεύει σκληρά και έχει μερικές πολύ καλές ιδέες, με τις οποίες συμφωνώ απόλυτα. Θα δείτε και στη συνέχεια πως η ομάδα θα παίζει θεαματικά, όπως του αρέσει.»

Κλείνοντας την κουβέντα του με τους δημοσιογράφους, ο Λοτίτο έκανε μια αναφορά στις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του. «Μας ζήτησαν πολλούς παίκτες, αλλά δεν θέλαμε να αποδυναμώσουμε το ρόστερ μας. Όσο για αυτούς που πήραμε, ήταν λίγοι αφού η ομάδα ήταν ήδη καλή. Φροντίσαμε να κάνουμε μελετημένες κινήσεις, με σκοπό να ενισχυθούμε και όχι να προκαλέσουμε ενθουσιασμό.»



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: