Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σύνθημα πρόκρισης από Σάντος!!

Σύνθημα πρόκρισης από Σάντος
Οι αγώνες των προκριματικών για του Μουντιάλ του 2014, ανοίγουν ουσιαστικά για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου ένα νέο κύκλο. Αυτό είναι και το μήνυμα που περνάει ο Φερνάντο Σάντος στους διεθνείς, δίνοντας παράλληλα σύνθημα πρόκρισης εν όψει των αγώνων με Λετονία και Λιθουανία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, συγκέντρωσε το μεσημέρι στο ξενοδοχείο τους διεθνείς και θέλησε να τους δώσει το στίγμα εν όψει των δύο πολύ κρίσιμων αλλά και δύσκολων αγώνων με Λετονία και Λιθουανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ο Σάντος επισήμανε στους παίκτες του τις «παγίδες» που κρύβει τόσο το εκτός έδρας ματς της Παρασκευής στην Ρίγα όσο και εκείνο της Τρίτης στο Καραϊσκάκη. «Είναι σημαντικά τα πρώτα ματς που δίνουμε και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε λάθη που έχουμε κάνει σε αντίστοιχα ματς στο παρελθόν», τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής που έδωσε παράλληλα και το σύνθημα πρόκρισης:

«Ανοίγει ένας νέος κύκλος στην ομάδα μας. Μεγάλος στόχος μας είναι η πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ και πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ο Φερνάντο Σάντος γνωρίζοντας ότι υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπα που απαρτίζουν την αποστολή της Εθνικής ομάδας για τα δύο πρώτα ματς των προκριματικών, επιχειρεί να μεταφέρει το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και στους καινούριους ενώ παράλληλα θέλει να διατηρήσει σε ετοιμότητα τους «παλιούς».

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Πορτογάλος προπονητής έχει συνεχόμενα τετ-α-τετ με πολλούς ποδοσφαιριστές. Μιλάει μαζί τους πριν από τα δύο αυτά παιχνίδια και είναι φανερό ότι θέλει να τους έχει έτοιμους, εκτός από αγωνιστικά και ψυχολογικά, για τα ματς που έρχονται.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: