Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Τσιργογιάννης: «Η ομάδα βόλεϊ κανονικά στην Α1»

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Λέσχης Ηρακλή, Κώστας Τσιργογιάννης, μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο για τις εξελίξεις στους «κυανολεύκους» και στις προσπάθειες που κατέβαλλε η Λέσχη για να βοηθήσει το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου.

Αρχικά, για τις εξελίξεις με τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή, είπε:

«Ο κόσμος περίμενε αυτή την απόφαση, η άνοδος είναι κάτι που έπρεπε να είχε δρομολογηθεί εδώ και καιρό. Είμαστε πλέον έμπειροι σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Η απάντηση θα έρθει από τον κόσμο του Ηρακλή, το Σάββατο με τη συγκέντρωση της Αυτόνομης Θύρας 10».

Για τις εκδηλώσεις του δήμου με αφορμή την επέτειο των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης είπε:

«Συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις του δήμου για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης. Δείχνοντας την ιστορία της πόλης πρέπει να προβάλλουμε το σύλλογο που έχει 104 χρόνια ζωής και έχουμε δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στο Λευκό Πύργο διότι τα δύο σύμβολα της όλης πάνε μαζί».

Για την προσπάθεια με τον ΤΑΠ Ηρακλής:

«Τρέξαμε και το θέμα του βόλεϊ. Κάποιοι έλεγαν ότι το βόλεϊ πρέπει να πέσει στα τοπικά. Μετά από συζητήσεις και συναντήσεις με τον πλέον ειδικό, Βαγγέλη Μπερμπέρογλου η ομάδα βόλεϊ θα παίξει την Α1, έχουμε πάρει διαβεβαιώσεις κάναμε και την επιλογή του Αντρέι Κράβαρικ για το τιμόνι της ομάδας, ενώ έχουν βρεθεί τα μέλη της διοίκησης, αλλά και δύο εταιρίες».

Στο ερώτημα για το ότι από την κερκίδα βρέθηκε σε διοικητικό πόστο, τόνισε:

«Δεν είναι πολύ εύκολο αυτό, πρέπει να αλλάξει την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα σου. Πρέπει να γίνει αυτό, όμως, ο κόσμος να μη φοβάται, να έρθει κοντά στην ομάδα για να βοηθήσει, γιατί η καραμέλα με τους παράγοντες έχει λιώσει. Δεν υπάρχουν αυτοί πλέον».

Τέλος, για το θέμα της διοίκησης του ερασιτέχνη υπογράμμισε:

«Θα υπάρχει νέα διοίκηση πρωτοδικείου και στον ερασιτέχνη Ηρακλή. Δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή. Είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος για την περιουσία του συλλόγου και δεν υπάρχει κανένας νόμος που να λέει κάτι τέτοιο».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: