Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Η οργάνωση που θέλει ο Σαββίδης για τον ΠΑΟΚ

Σε πρώτο πλάνο για την νέα ΠΑΕ τα έσοδα, η ασφάλεια, το εμπορικό τμήμα και η ομάδα.
Τι κάνει ο Ιβάν Σαββίδης; Πού είναι; Γιατί δεν εμφανίζεται να πάρει θέση; Ποια τα σχέδιά του; Καθημερινές ερωτήσεις από τους ΠΑΟΚτσήδες, που όσο δεν πάει καλά η ομάδα τόσο περισσότερα ερωτήματα έχουν για τα πλάνα του νέου ιδιοκτήτη...

Ολοι καταλαβαίνουν ότι και ο Ιβάν Σαββίδης είναι στενοχωρημένος από τα τελευταία αποτελέσματα, ενώ αυτός και οι άνθρωποί του ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ της τιμωρίας από την ΟΥEΦA μαζί με τον ταυτόχρονο αποκλεισμό της ομάδας από τη Ραπίντ. Βάσει υπολογισμών μάλιστα, οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ θεωρούν ότι τα καθαρά έσοδα που έχασε η εταιρεία από τον αποκλεισμό φτάνουν στα δύο εκατομμύρια.

Αυτό όμως είναι το ποδόσφαιρο. Η ζωή συνεχίζεται και όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά. Ετσι και ο Ιβάν Σαββίδης που, βάσει των δικών μας πληροφοριών, έχει συγκεκριμένα σχέδια. Μέσα σε αυτά είναι και μία συνέντευξη - παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να ξέρει κανείς βέβαια πότε αυτή θα γίνει.

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Τα σχέδια του Σαββίδη είναι περισσότερο εταιρικά και τεχνοκρατικά και λιγότερο ποδοσφαιρικά. Η οργάνωση της ΠΑΕ σε όλους τους τομείς, μπαίνει πάνω απ' όλα. Για παράδειγμα, εκεί όπου θα υπάρξει αναδιοργάνωση είναι η ασφάλεια της Τούμπας και του κόσμου. Αναρωτιέται κανείς γιατί; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέστη βαριά ήττα στα οργανωτικά του αγώνα με τη Ραπίντ και ο στόχος είναι να μην επαναληφθούν ΠΟΤΕ τα ίδια λάθη.

Από τις πρώτες ημέρες του Σαββίδη και των ανθρώπων του στην ΠΑΕ, μεγάλος στόχος ήταν η αναδιοργάνωση του εμπορικού τομέα και κυρίως οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για να έρθουν έσοδα. Αυτός ήταν από την αρχή ο πρώτος στόχος.    
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και οι προσπάθειες για τη νέα μπουτίκ και την ένδυση της ομάδας με τη συμφωνία που ακόμη δεν έχει υπογραφεί. 
Επάνω σε αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε κάποιες προτάσεις στην UMBRO, με σημαντικές διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αρχική προφορική συμφωνία, η εταιρεία απάντησε και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται οριστική εξέλιξη. Συνέχιση της συνεργασίας, δηλαδή, ή διακοπή και αναζήτηση νέας εταιρείας. Η μπουτίκ πάντως θα ανοίξει την άλλη εβδομάδα.
Η ομάδα και το αγωνιστικό φυσικά και δεν περνάνε απαρατήρητα. Εκεί όμως η ιδιοκτησία σέβεται το σχέδιο και τις απόψεις των υπευθύνων και περιμένει εισηγήσεις για οτιδήποτε μπορεί ή πρέπει να αλλάξει;  sportday gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: