Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Ενέργεια επιβεβλημένη η κάθαρση»

Με νέα του παρέμβαση στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο ο γνωστός νομικός, Μπάμπης Αποστολίδης, που είχε καταθέσει το πόρισμα στην εισαγγελία, σχολίασε την απόφαση για άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Θοδωρή Ζαγοράκη και του Ηλία Βιολίδη.

«Η υπόθεση βρίσκεται στον κόσμο της δικαιοσύνης. Ο ΠΑΟΚ έπαθε ζημιές εξωαγωνιστικές όχι από ενέργειες σαν τις δικές μου, αλλά από παραλείψεις άλλων. Το να επιζητούμε την κάθαρση και στο ποδόσφαιρο είναι ενέργεια επιβεβλημένη. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι ένοχοι. Ασκήθηκε απλά ποινική δίωξη».

Στο ερώτημα τι μπορεί να αισθάνεται ο κόσμος μετά από αυτή την κίνηση, είπε:

«Απογοήτευση αισθάνεται ο κόσμος. Όπως κι εγώ αισθάνθηκα απογοήτευση διαβάζοντας το πόρισμα, αλλά ακόμη οργή και θυμό. Τι άλλο να πω εγώ, οι ελεγκτικές αρχές είναι εκεί και θα αναλάβουν. Θα ψάξουν και τις άλλες εταιρίες και θα χυθεί φως στην υπόθεση. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να διαλευκανθεί η υπόθεση».

Για το αν θα επηρεαστεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη δικαστική υπόθεση:

«Η ανώνυμη εταιρία έχει απόλυτο δικαίωμα όταν καταλογιστούν οι ευθύνες να κινηθεί εναντίον των προσώπων και να πάρει χρήματα. Η μόνη που δεν παθαίνει τίποτα είναι η ΠΑΕ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στις ευθύνες που έχει ο ερασιτέχνης:

«Όταν γνωρίζω ως ερασιτέχνης ότι υπάρχει κακοδιαχείριση ή συνένοχος είμαι ή βλαξ για να διορίζω τα ίδια πρόσωπα στη διοίκηση».



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: