Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Έκτη και φαρμακερή για Μέσι!!

Έκτη και φαρμακερή για Μέσι
Πολλές είναι οι φορές που ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ, έχει εκφράσει την επιθυμία του να κρατήσει για πάντα στο Καμπ Νου τον Λιονέλ Μέσι, κάτι που σύμφωνα με τις δηλώσεις του φαίνεται να βρίσκει σύμφωνο τον Αργεντινό άσο.

Μάλιστα, σκοπός της διοίκησης της ομάδας είναι να προσφέρουν ένα ισόβιο συμβόλαιο στον Μέσι. Αν αυτό υλοποιηθεί θα είναι το έκτο συμβόλαιο που θα έχει υπογράψει ο 25χρονος επιθετικός με τους «μπλαουγκράνα» από το 2005.

Η Μπαρτσελόνα πρόσφερε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μέσι τον Ιούνιο του 2005, ενώ τρεις μήνες αργότερα, ύστερα από το φιλικό κόντρα στη Γιουβέντους του πρόσφεραν νέα συμφωνία.

Το 2007 υπέγραψε για επτά χρόνια (2014), ενώ με την άφιξη του Γκουαρντίολα αυξήθηκε το ποσό της αμοιβής του, υπογράφοντας αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιο.

Τρία χρόνια αργότερα, τη σεζόν 2009-2010, επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς μέχρι το 2016 με ρήτρα 250 εκατ. ευρώ. Πλέον οι «μπλαουγκράνα» επιθυμούν να του προτείνουν ένα ισόβιο συμβόλαιο για να... πάψουν να τον καλούν για υπογραφές κάθε λίγο και λιγάκι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: