Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

«Οι… Πίου έφεραν τον Άρη σ’ αυτό το σημείο»

Με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση παρουσίασης για τα τμήματα Κ-20 και Κ-17 του Άρη, ο Πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Αρη, Γιάννης Βένος μίλησε στο "Αθλητικό Μετρόπολις".
«Οι… Πίου έφεραν τον Άρη σ’ αυτό το σημείο»
«Ηταν μια ευχάριστη βραδιά η χθεσινή και σηματοδοτεί ένα καινούργιο ξεκίνημα για τον Άρη, που συνοδεύεται με την είσοδο νέων παικτών στην ενδεκάδα της ομάδας μας. Στον Άρη τα προηγούμενα χρόνια ήρθαν σωρηδόν παίκτες αμφιβόλου αξίας, κάποιοι… Πίου, πλην ελαχίστων περιπτώσεων και φωνάζαμε οι παλαίμαχοι γιατί βλέπαμε πού οδηγείται το ελληνικό ποδόσφαιρο Το μέλλον του Άρη και όλων των ομάδων είναι αυτά τα νέα παιδιά. Παίκτες όπως ο Διούδης, ο Τριανταφυλλάκος, ο Σουνάς και άλλα ακόμη παιδιά αξίζουν πολύ. Οι παίκτες βέβαια ακόμη δεν έχουν βρεί τα πατήματα τους, στα δύο παιχνίδια είχαν πάθος, είχαν θέληση, κυνήγησαν τη νίκη, είναι ομάδα που χρειάζεται χρόνο, υπομονή, προσθήκες, αλλά κυρίως αγάπη, στήριξη από τον κόσμο. Στήριξη γιατί το αποτέλεσμα δεν έρχεται από τη μια στιγμή στην άλλη».
Για την προσπάθεια της διοίκησης υπογράμμισε πως «Το άνοιγμα είναι μεγάλο, δεν μπορεί να υπάρξει βοήθεια από κάποιο επενδυτή που θα έβαζε κάποια πράγματα στη θέση τους. Υπάρχει μια διοίκηση που συμμετέχουν και δύο βετεράνοι ποδοσφαιριστές που παλεύουν με νύχια και με δόντια για να τακτοποιήσουν τα πράγματα. Γίνεται ένας άνισος και καθημερινός πόλεμος».
Για τις διαδικασίες καταλογισμού ευθυνών για τα χρέη στην ΠΑΕ είπε ότι «Αυτό είναι μια υπόσχεση της καινούργιας διοίκησης στην Κοινωνία Μελών, ότι δηλαδή θα προχωρούσε οικονομικό έλεγχο. Ήδη έχει ξεκινήσει, έχει προσδιοριστεί μέσα στο Σεπτέμβριο να γίνει διαγωνισμός από εταιρία λογιστική που θα αναλάβει τον έλεγχο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: