Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Σάββας: «Θα μίλησω με ονόματα, αν μου ζητηθεί»

Για την δήλωση που είχε κάνει στο διαδίκτυο για "ενρχηστροτές της παρωδίας των αξιολογήσεων" των διαιτητών, μίλησε στο "Αθλητικό Metropolis" και στην εκπομπή "Στη σέντρα", μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης, Χρήστος Σάββας.

Συγκεριμένα, ο μέχρι πρότινος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ είχε κάνει την εξής δήλωση:«Επειδή τις τελευταίες μέρες κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις δηλώσεις μου για τις αξιολογήσεις των διαιτητών που έκανα στις 14 Αυγούστου, δηλώνω τα εξής:
Μετά τις ικανοποιητικές, μπορώ να πω, διευκρινήσεις που μου έδωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Σαρρής . διαπίστωσα ότι οι ενορχηστρωτές της παρωδίας των αξιολογήσεων ήταν αυτοί που λυμαίνονται τον χώρο του ποδοσφαίρου τα τελευταία 30 χρόνια γυαλίζοντας τα παπούτσια του εκάστοτε προέδρου της ΕΠΟ».

Στο "Αθλητικό Metropolis" υπογράμμισε: «Υπάρχουν άνθρωποι που λυμαίνουν το ποδόσφαιρο τα τελευταία τριάντα χρόνια. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, τότε θα μιλήσω με ονόματα. Τίποτα δεν γίνεται για την ψυχή του πατέρα μας. Τα περισσότερα παιχνίδια, παίζονται στις πλάτες διαιτητών και οι παράγοντες πουλάνε «αέρα», χωρίς οι διαιτητές να έχουν καμία ιδέα».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: